![]() |
בנוסף גם לא הבנתי מאיזה משקל להתחיל ,
אני מרים למשל 80 קילו בבנצ' אז להתחיל את התוכנית מ80 קילו בנץ' והכל במקסימום שאני מרים ? שזה גם לא מצוין שם והחוסר פרטים הזה מדאיג אותי |
אני לא הבן אדם הנכון להתייעץ לגבי ss, אני לא בעד התכנית הזאת בכללי
בכל אופן אני אמרתי את שלי על התכנית הזאת שלך, יש הרבה יותר מדי נפח ותרגילי בידוד (כפיפות, פשיטות, פלייס וכו) תקבל את זה איך שאתה רוצה, זה באמת לא מעניין אותי |
אז מה אתה מציע למשל לשנות בתוכנית שלי ומה כדאי להחליף לדעתך ?
|
קשה לי לעשות משהו אם החלוקה הזאת
זה יצע סקוואט ודדליפט באותו יום, שזה בסדר אם אחד פחות חשוב לך מהשני |
|
ציטוט:
|
תחפש בגוגל simple power based routine
התוצאה הראשונה |
חד וחלק abc זו לא תוכנית שמתאימה לך בלי קשר למטרות שלך.
|
ציטוט:
וss זו תוכנית שכן תתאים למטרותיי? |
תעשה abc
אל תחשוב אפילו לעשות ss.זה מכה התוכנית האימונים הזאת .כל אחד שיש לו ניסיון של שבוע ישר מדקלם תעשה ss כאילו הוא מבין משהו מהחיים שלו |
ציטוט:
|
ציטוט:
ניסיון של 3 שנים לא טועה ss זו תוכנית חדשה שפתאום כולם התלהבו ממנה ממתי 5 חזרות בלבד זה טוב למסה? זו תוכנית כוח וזה הכל וועוד בלי כמות מספיקה של תרגילי ידיים |
ציטוט:
אין כזה דבר תוכנית כוח כשאתה מתחיל, והתוכנית הזאת היא גם לא כלכך חדשה. |
ציטוט:
ומי שלא מתחיל לדעתך?הוא גם צריך לדבוק בss? אני גם כשהתחלתי ואנשים שמתחילים אני מייעץ להם abc ותודה לאל אני והם גודלים ממש יפה תוכניות עם חלוקה נפוצות כבר עשרות שנים וכמו שאומרים מה שעובד לא מתקנים |
ציטוט:
תוכנית ss היא תוכנית מבוססת ab. השאלה היא פה היא האפקטיביות של התוכנית והאם היא מתאימה למתאמן ולצרכים שלו. אני מתאמן בסביבות חצי שנה, ואני יכול לעבוד הרבה אנשים(שמתאמנים שנים) בחדר כושר שלי במשקלי עבודה. זה לא יהיה נכון להגיד שאני מתקדם ועל פי הרמה שלי אני עדיין מתחיל. מתאמין לא מתחילים עדיין יכול להגדול יפה בתוכנית וכמו כן לעלות במשקלי עבודה שלהם. אם אתה חושב שתוכנית abc היה מתאימה למתאמן ולדרישה שלו אז אין מה לשנות, גם אפשר להגיע לחדר כושר לעשות אימון ידיים יום אחד, אימון יד אחורית יום אחר ואימון חזה בסוף 6-5 פעמים בשבוע. השאלה מה האפקטיביות ונכון יותר לעשות בשביל אותו מתאמן בהתאם לרמה שלו ולדרישות שלו. לפותח הפוסט, לדעתי התוכנית הזאת לא מתאימה לך. הגירוי לשריר הוא נמוך מידי, יש עודף חזרות לאותו שריר(נפח) תעשה תרגילים מורכבים, דדליפט וסקוואט. אתה יכול לעבוד SS, או תוכנית AB. |
ציטוט:
אה בabc אי אפשר לעשות דדליפט וסקוואט? מי שיכול לעשות ABC 5 בשבוע לפחות הוא רק ירויח מזה ויראה תוצאות מעולות |
ציטוט:
|
ציטוט:
abc זו תוכנית מעולה כי כל שריר מקבל כמות מספיקה של סטים ואפשר לעבוד בכל הטווחים 12 סטים לגדול ו9 לקטן אם עושים 5 בשבוע אז בכלל יוצא מעולה אין יותר מדי אפשרות לעלות בשריר רק עם 5 חזרות,אולי ממש טיפה אבל הרב זה עליה בכוח |
ציטוט:
ובכלל עד עכשיו ראיתי אותך רק מדבר בלי שום טיעון משכנע למה abc זאת תוכנית טובה למתחיל |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:06. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ