![]() |
תנסה ותקבל ממני באן :p
|
עלוש יא חמור :):):):)
|
אסיד,מלא אנשים רוצים לראות אותך על הבמה,על תיהיה נאכס,תעלה ותראה מה אתה שווה...
אלה אם כן אתה חושש מי מישהו ))))) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אני אגיע.. נוסע מרמת גן / תל אביב.
מי שירצה להצטרף וצריך טרמפ מוזמן בהחלט ליצור קשר כשיגיע היום (לא ילדים בגילאי תיכון / צבא, רק חבר'ה רציניים וותיקים יותר) |
ציטוט:
|
לרשימת פרסים הפרסים התבסף סוף שבוע זוגי באילת לזוכה בקטגוריה פיטנס נשים
|
ציטוט:
תעשה מעמץ,יש מספיק זמן,אתה יודע את העסק,תצא ותן בראש1 אנשים מצפים ממך! |
ציטוט:
|
ציטוט:
ואחרי זה מקרנפים משהו לאכול ,מומלץ מעל חצי קילו בשר !! |
ציטוט:
|
בקשר ליוזמה הזאת ....נראה לי שיאב טל העלה רעיון דומה ואז כולם זלזלו כי פשוט זה נשמע מדע בדיוני...אני נוטה לברך את היוזמה על מארגנייה וכמובן עיריית אשדוד העיר שמסתמנת כעיר שבראשה עומדים אנשים שמוכנים לשמוע על התחום שלנו...שדה לבד מחמם את הלב ונותן מוטיבציה אני חושב גם שהאחים רובו מאחורי ההפקה שזה מבטיח אירוע מהנה וכייפי....לגבי התחרות עצמה זו לדעתי הזדמנות לבודיבילדרים טריים לצבור ניסיון ללא לחצים של שום ארגון וזה מעולה..התקשרו אלי כמובן שאני אכבד את הבקשה של החברה להגיע אבל לא להתחרות אבל להביע תמיכה ולעודד...אני מתכוון לעלות כמה מתחרים שאני הכנתי ...אז אני ממליץ בחום ....
נ.ב זה לא מצריך שום מתחרה לעזוב את הארגון שלו ....ואני מצפה מהארגונים שלא ייתקעו קרשים בגלגלים של עגלה זאת זה לא מזיק לאף אחד... |
ציטוט:
|
ציטוט:
אנטון,כל באדיבילדר הוא סוג של כוסית ובהכנה לתחרות כולנו טוחנים יותר קילומטרז' אליפטי/הליכון מאשר כל כוסית בפלטנה חחח |
ציטוט:
|
ציטוט:
ממני אני רוצה להוסיף- הארוע כולו למען מתחרים והקהל ,לעשות באמת ארוע הוקרה וחגיגה לענף ולנסות לקבוע רף חדש בהסתמך על ראיה של הדברים "מבפנים".... |
אם אני יספיק אני יגיעע
|
עד כה נרשמו 12 מתחרים. יהיה מאד מעניין בקטגוריה הכבדה-בוגדן מאילת ואנטון מב"ש יתמודדו על התואר והפרס מאד נכבד...
במקשל הבינוני נצפה לכמה אטלטים מוכרים וחדשים ...קטגוריית הנוער(עד גיל 21) מבטיחה להיות מאד מעניינת הוחלת להעניק פרס מיוחד על רוטינה ופוזינג הכי טובים- הפעם יהיה ברור לכולם כמה שווה וכדי להשקיע גם בתחום הזה של התחרות. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:48. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ