![]() |
ציטוט:
שקלתי להתחיל את התכנית כי אני נתקעתי במשקלים של SS וגם בגלל שיש לי את הנתונים שמאפשרים להתחיל תכנית סמולוב. (הדד ליפט שלי יותר מפי שתיים מהמשקל שלי, והסקוואט שלי יותר מפי 1.5 מהמשקל שלי) אני חושב אני יפרסם לוג אימונים שלי עם התכנית הזאת. (ואני מקווה ששנה הבאה הדד ליפט שלי אהיה 230 קילו) |
אז רגע....?
עכשיו הטרנד הוא 5/3/1? |
ציטוט:
ד"א הספר של וונדלר זה אחד הדברים שהיה לי הכיף כיף לקרוא בשנים האחרונות, הבן אדם מסביר הכל בצורה כל כך פשוטה וברורה שכל אחד יכול להבין, לא משנה מה הרמה שלו |
ציטוט:
אני מת פה למה נראה לך שאתה יכול לעשות סמולוב ? |
ציטוט:
ילד בן 15 שרוצה לעשות סמולוב... כמה הסקוואט שלך 140? |
ציטוט:
אולי הבחור שוקל 60-80... גם אם הוא שוקל 100 זה סקוואט נמוך :laughing: שגיא אם הסקוואט חשוב לך תמצה התקדמות מאימון לאימון וליניארית בכל תוכנית שתבחר אחר כך תעבור לפירודיזציה, בנתיים זה מיותר לך אם אתה רציני ויש לך שאלות אני אשמח לענות לך אני בטוח שגם טל ועודד |
ציטוט:
|
ציטוט:
איזה תוכנית עבדת ? כמה פעמים בשבוע סקוואט ? כל כמה זמן הוספת משקל ? אתה עושה lb או hb הסקוואט שובר מקביל ? תעלה סרטון |
עבדתי תכנית ss
בהתחלה היה לי זמן ללכת למכון 3 פעמים בשבוע אז עשיתי סקוואט 3 פעמים בשבוע אחר כך התקצר זמני ל-2 ימים בשבוע אז עשיתי 2 פעמים בשבוע סקוואט. כל אימון הוספתי משקל בסקוואט (לפחות בהתחלה) ולאחר מכן באימון שבו היה לי גם דד ליפט לא הוספתי משקל (כי אז היה לי קשה בדד ליפט). אני כמובן עושה lb וכן הסקוואט שובר מקביל. בקשר לסרטון... אין לי קבל לפאלפון אבל אני מתכוון להשיג אחד כזה. אם מישהו לא מאמין, מוזמן לבוא למכון אצלי ולראות. דרך עגב יש אצלי במכון מאמן טוב שמקיר את התכנית ss והוא גם אמר שהתכניקה שלי בסדר גמור. אני עושה היפ דרייב וכל זה... טוב לילה טוב לכולם... יש לי מחר(כלומר היום כי זה אחרי 12 בלילה) מבחן אני צריך להתכוננן אליו. |
ציטוט:
|
ציטוט:
את שלי הוכחתי תעלה סרטון מה הבעיה |
ציטוט:
בנוסף לזה היה לי קורס מד"א בימים שלישי וחמישי (ועדיין יש)... וביום שיש ושבת אני לא יכול לבוא. אז מה נשאר? שני ורביעי. אז אולי אני לא איש עסקים... אבל אני בהחלט איש עסוק. ו-moo ברגע שההורים שלי קונים לי קבל כזה שאפשר לחבר אותו לפלאפון ואז למחשב... אני ישר מעלה סרטון שלי עושה סקוואט, בנץ' , פרס, פאוור קלין, דד ליפט וכל תרגיל שתרצו. |
רושמים כבל, לא קבל.
|
אתה הילד בן 15 הכי עסוק ששמעתי עליו... מה בוער לך?
לגבי 5-3-1 - להעלות 2.5 בבנץ' ופרס / 5 בסקוואט ודדליפט כל שבוע, באופן עקבי נשמע לי התקדמות מהירה מדי למתאמן ברמה בינונית ומעלה... אני לא רואה את עצמי מתקדם ככה. |
ציטוט:
|
אוקיי טעות שלי אבל כל חודש קצב מתון וריאלי...
|
ציטוט:
|
ציטוט:
וכך גם בשבוע של ה-3 חזרות ושל החזרה אחת. ככה שאתה יכול על בסיס שבועי להשתפר. נגיד למישהו ה-1rm בדד ליפט זה 200 קילו. אז כמובן שבהתחלה הוא מוריד את זה ל-180 קילו (צריך להוריד 10%) ואז בשבוע של ה-5 חזרות הוא עם 85% מ-180 אמור לבצע 5 חזרות, ומן הסתם הוא גם יבצע יותר חזרות מ-5. אז עם 153 קילו הוא יבצע 9 חזרות. עכשיו בשבוע השני עם התווך של 3 חזרות הוא אמור לעשות עם 90% מ-180. אז הוא אמור לעשות עם 162 קילו 6 חזרות (לפי נוסחה, כי ה-rm1 שלו הוא 200). ונגיד הוא הצליח 7 חזרות. אז זה כבר שיפור. ואז בשבוע עם החזרה האחת הוא אמור לעשות עם 95% מ-180. אז עם 171 קילו הוא צריך (לפי נוסחה) להצליח לעשות 5 חזרות. ופתאום הוא הצליח לעשות 6 חזרות (או אפילו 7 חזרות). אז כמו שאתם רואים זו בכל זאת התקדמות שבועית. אם אתה מצליח לעשות עם אותו המשקל יותר חזרות סימן שהתחזקת. |
חשבתי שאני טועה......
להתקדם במשקלי עבודה פעם בחודש??? |
אני מרגיש שאני מדבר פה עם הקירות
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:52. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ