![]() |
אל איזה מכשירים אתה מדבר אחי? אני עושה רק סקווט יענו עם מוט :\
|
ציטוט:
ציטוט:
ואולי התוכנית שלי בנויה כך שעבדתי גב תרגילים מורכבים וכבדים כ"כ, עד שהבייספס עבדה קשה כ"כ שאפילו סט אחד לבייספס יהיה מיותר! מה דעתך על זה? ציטוט:
בקיצור איתן, אתה כל פעם לצערי בפוסט הזה סוטה מהנתיב הנכון אני עצמי עושה מעמצים להחזיר אותך לדרך הישר ואל אתה מסרב לקבל את זה, וחבל, אני אישית אין לי בעיה עם זה אבל אני רואה אותך מטעה חברים אחרים אז אני כבר חייב להתערב. יצאתי, שבת שלום שיהיה. |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה מוציא אותי ממש טיפש ואתה טוב בזה חח.
יש כללים אבל זה לא שאסור לעבוד עליהם, זה סתם עוזר לך לבנות את התוכנית כדי שלא תצא עמוסה מידיי ושלא תגרום לך אימון יתק. לגבי הסט אחד... אתה סתם משחק אותה ראש קטן אנחנו מדברים על מטרות גדילה במסת השריר, וברור 1 לא יעיל כמו 3. יכול להיות שהוא עבד הרבה על יד קידמית בגב אבל לא עד כדי כך שהוא צריך רק סט אחד לגב, זה גם הקטנת ראש. הוויכוח הזה לא יגמר חחח |
איזה פוסט גמור.....:blush:
-ואני גם בדיעה של רן. |
:):):):) כשחושבים על זה גם אני מסכים איתו חח נכנסתי לויכוח מיותר שאני מתחיל סתם להגיד שטויות ולא יכול לצאת ממנו.
|
משהו מוכן להגיד לי בבקשה בבקשה איך אני יכול לחלק את אימון הרגליים שלי? אני יכול לעשות רק סקוואט וזה נורא קשה :| ככה שרק את הרגליים יקח לי לאמן איה 30 שעה אם אתם אומרים שזה שריר גדול אז צריך לעשות לרגל קידמית8 סטים ולרגל אחורית 8 סטים אני צודק?
|
ציטוט:
|
כןןןןןן אחייי אמרתי את זה 34245 פעם..
|
לא הבנת, צריך לעשות 8 סטים לכל הרגל לא רק לקידמי/לאחורי(לפי מה שאני יודע).
סקוואט עובד על כל הרגל! גם אחורית וגם קדמית... |
סליחה לא יצא לי לראות שאמרת את זה הייתי עסוק בשיחה עם רן,
בכל מקרה אם יש לך מוט ופלטות אתה יכול לעשות סקוואט,דדליפט(דגש לרגל אחורית),מכרעים.... לא הכל סקוואט... |
מה זה דליפט?
|
דדליפט לא דליפט.
http://www.exrx.net/WeightExercises/...gDeadlift.html פירוט: הכנה – עמוד ברוחב הכתפיים או ברוחב צר מרוחב הכתפיים. אחוז משקולית יד בכל צד(אפשר גם מוט..) הביצוע – כאשר ברכייך ישרות, הנמך את משקוליות היד (או את המוט) ע"י כיפוף הירכיים עד שמיתרי הברך (“hamstrings”) מתוחים, או בדיוק לפני שהגב התחתון מתכופף. הרם את משקוליות היד(או המוט) ע"י מתיחת הירכיים עד יישורן. משוך את כתפייך קלות לאחור בסוף התרגיל. חזור על הפעולה. הערות – במהלך התרגיל יש לשמור על הזרועות, הברכיים והגב ישרים. אל תעצור או תמתין לאחר שהורדת את משקוליות היד. אל תנמיך מעבר למתיחה קלה. טווח תנועה מלא ישתנה מאדם לאדם ויהיה תלוי בגמישות. יש לבקש מהמדריך במכון הדרכה ושמירה. הייתה פשוט מאוד יכול להיכנס לאתר, ללכת לביצוע תרגילים-רגליים והייתה מוצא.. |
תודה אחי
|
תגידו סקוואט של 8 סטים לא יהרוג אותי??פשוט אין לי אפשרות ללכת לחדר כושר ואני מתאמן רק בבית..
|
למה אבל נדבקת דווקא ל-8 סטים? אתה יכול לעשות סקוואט 2-3 פעמים בשבוע, 3-4 סטים של 8 חזרות, או 5 סטים של 5 חזרות. יופי של אימון רגליים יהיה לך. רק תזכור שכדי לעבוד ביעילות על ההאמסטרינג, אתה צריך לעבוד בטווח תנועה מלא, כלומר לרדת עד כמה שהגמישות מאפשרת לך.
רגע אחד, יש לך בכלל כלוב לסקוואט? או squat rack? איך אתה שם את המשקל על הגב? |
אין לי קלוב אני פשוט מרים ושם :|
|
עם איזה משקל אתה עובד שאתה מצליח להרים את זה ולשים על הגב?
|
|
ציטוט:
בקיצור אני שאלתי את זה, כדי לדעת אם להמליץ לו לעשות לאנג'ים במקום סקוואט. מי זה בסרטון? |
זה היה בשביל הצחוק עידן ...:book:
אין לי מושג מי זה בסרטון, אבל הוא חתיכת דביל. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:50. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ