![]() |
את ה bmr הכפלת ב 1.2 1.4 ?
|
ציטוט:
אני ביום חמישי אהיה במשמרת....שירשם ויקבע תכנית איתי או עם טימור |
ציטוט:
|
תעשה דבר כזה:תעיף את כל הפחמימות המורכבות שיש לך בתפריט, תוסיף במקומן שומן וחלבון ותתחיל להזיז את התחת השמן שלך...חחח
|
ציטוט:
נראה לך?!?!!?!?!?!?! |
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ולברון- לא הבנתי מה אתה שואל.. |
וד"א לכל המגיבים פה, אין שום בעיה בתפריט?
כי אני מודאג לגבי השומן, למה אני שוקל 81 קל' וקיצצתי שם מלא.. |
כמה זמן אתה כבר תקוע באותו משקל?
|
ציטוט:
|
איזה אחד מהמכון אמר לי שזה יכול להיות בגלל שלא הייתי על מצב ניטרלי וישר קפצתי לגרעון קלורי גדול..
זה הגיוני? |
תוסיף אירובי או שתוריד את האורז בארוחת צהרים ותחליף אותו בסלט ענק בכל אחת מהארוחות.
|
חייב הליכה מינמום של 30-50 דקות אבל הליכה כמה שזה משעמם זה מה שכל המיקצוענים עושים
בהצלחה גבר www.clubyehuda.com www.everybody.co.il |
ציטוט:
לא חייב כלום חוץ מלהיות המאזן קלורי שלילי במיוחד שהוא 20% שומן + אתה חייב אירובי באחוזי שומן הנמוכים 8%- |
|
ציטוט:
|
תלוי מה הגול שלך ריצה זה לאנשים שרוצים לשמור על סיבולת לב ריאה
בודיבילדינג זה למטרה של הורדת אחוזי שומן אז הם נוהגים לעשות הליכה בעיקר www.clubyehuda.com www.everybody.co.il |
ציטוט:
|
תוריד פחמימה כמה שיותר... תעשה אירובי חייב... שתיראה תוצאות יותר מהר.. וביגלל שזה משעמם.. אז.. תעשה פעם הליכה פעם ריצה פעם קרוס פעם אופניים פעם קפיצות בדילגית.. שחיה... יש מלא רק תיבחר כל פעם תשנה אז יהיה לך עיניין אני אישית רקדן ברייקדאנס אז זה האירובי שלי.. ריקוד... אימון כזה חזק זה איזה 500 או 600 קלוריות... ביגלל זה שאני במאסה... עם אני לא אוכל את כל המקרר אני לא עולה במישקל..
|
ציטוט:
|
ציטוט:
נגיד אני מכין סלט מ2 עגבניות + מלפפון זה יוצא 90 קל' + חצי בצל נגיד 95-100 קל' והאורז בעצמו זה איזה 110 קל'.. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:10. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ