![]() |
פששי יא-אללה,אחלה גב אחי.
מה עם הרגליים?. עומדות בקצב?,או שהם החלק החלש יחסית אצלך?. |
רגליים חלשות אצלי כן אבל אני מתקדם מהר..מצמצם פערים
תודה לכולם! |
ציטוט:
קשה לי להאמין שהן לא ברמה |
אחי להראות ככה ליד אנשים כאלה זה מעולהה
אתה נראה גדול ולא פרייאר בכלל |
ציטוט:
משקיע בשרירים הגדולים בערך4-5 תרגילים וידיים תאומים בטן וטרפזים נותן 2 תרגילים ולפעמים 3 אם יש זמן.. 3 סטים הכול |
תותח על.
|
ציטוט:
|
ענקקקקקקקקקקקק כול הכבוד!
|
יש מסה יפה מאוד, החלק החזק אצלך בגוף הוא הגב.
מעבר לכך, אתה צריך לשפר את החזה, הוא לא בפרורפורציה. וגם את הטרפזים. בהצלחה. |
ציטוט:
... |
ציטוט:
חזה יהיה בסדר!(אני מקווה) |
ציטוט:
|
שמע אתה לא הראשון שמעיר לי על החזה..ואני שמח שכל הזמן מזכירים לי את זה
זה הנקודה הכי חלשה אצלי וזה נותן מוטיבציה לקרוע עוד ועוד בינתיים אני לא יכול להגן על עצמי בקטע הזה :-( |
ציטוט:
לאנשים ברמה כמוך אני לא חושב שצריך להעיר כי אתה יודע הכי טוב מה טעון שיפור ומה לא והלוואי על כולם להגיע לכאלו הישגים |
ציטוט:
|
חיה רעה.!!!
|
אחי אתה לא פראייר לידו בכלל שתיהיה בעניין..
נראה מעולה אני אהבתי..:) |
ציטוט:
כל אדם הבחור לעלות תמונות לאינטרנט ,כדי לקבל ביקרות על הגוף, ולא רק תגובות סוס קרנף וכו'. יש חלקים שהוא צריך להשתפר בהם, אני מעיר לצומת ליבו אותם אז מה ?.. זה לא מבייש אותו. להפך זה בא להפוך אותו ליותר טוב! ועובדה שהוא הסכים איתי. בשורה תחתונה הוא סוס אין ספק. אבל צריך לתת ביקורת מנוקבת גם. :) |
ציטוט:
אני חושב שאדם שהגיע להישגים כאלה בגיל צעיר יודע בדיוק איפה הנקודות החלשות שלו אני יודע גם עוד דבר, וזה שהתמונות לא מראות את המציאות כמו שהיא (לטוב ולרע) לכן לאדם כזה אני לא מעיר אלא רק מפרגן. אבל זה לא פוסל דעות של אחרים. הגישה שלי היא לפרגן לאנשים כאלה כי אני מאמין שפירגון זה דבר שדוחף. מקווה שלא נעלבת או משהו לא היתה לי שום כוונה לפגוע בך או במישהו אחר |
ראשית אתה נראה פנטסטי ידידי.
גב קטלני ובכלל מאסיבי אני בטוח שאתה בדרך להגשים את השאיפות שלך תרשה לי לנסות להבהיר לעצמי נושא מסויים. אתה מתאמן abc האם אי פעם עבדת ss או תוכניות דומות למינהן? האם אתה נעזר בממתקים שונים? אני פשוט לא יכול לשמוע יותר שבלי התוכניות האלו אי אפשר לגדול יותר מדי ואם הצלחת אז הגנטיקה שלך היא משהו מיוחד. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:01. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ