![]() |
את נראה בתמונות האלה הרבה יותר טוב מאשר בתמונה בצד..
כל הכבוד |
תודה רבה ... אחי
|
כמו שאמרו פה לגיל שלך נראה טוב, חוץ מזה אין הרבה מה להגיד - אתה פשוט צריך לאכול המון ולהתאמן חזק.
|
אחלה אוזניים אחי
אתה משקה אותן? |
ציטוט:
|
:):):):) ענק... בכל אופן אתה נראה טוב מאוד לגילך ואם תמשיך להשקיע אין סיבה שלא תראה מעולה. ואתה בחיים לא 12-13 אתה 10~. תאכל!
|
ציטוט:
וואו אין לי אפילו שבועיים פייסבוק ויש לי 250 ומשהו חברים =o אני סלבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב :) |
שמע אחי....לגיל שלך זה מצויין....אתה כולה בכתה ח' לא?
|
כה אחי .. תודה לכולם
|
צריך לפתוח קבוצת הערצה בפייסבוק על האוזניים של אלדר יא ראבי!!
:):):):) זהו אלדר אתה רישמית מותגת בפורום מזל טוב!! עכשיו אתה חלק מאיתנו :) |
ציטוט:
איך תגובה שלי אמורה לעזור לך?(: אני אמור להגיד "יש לך אחלה בסיס,תמשיך לאכול תצבור מאסה ואז תעלה תמונות" אתה לא יודע שאתה צריך לעשות את זה לבד? |
ציטוט:
וקבעתי איתך תכנית ליום חמישי :) תתכונן ! ציטוט:
אבל שנינו יודעים שחשבת באמת שזה מפעם שעברה .. |
ציטוט:
וגם האשכולות שאתה פותח עם הרבה תועלת נכון? פותח אשכול שהתוכן שלו כזה 1. אתה באינטרנט 2.אתה גולש בפורום ישראל בודי 3.אתה בלה בלה בלה 5.לא שמת לב שהיה 4 6.אתה מסתכל וצוחק עכשיו .... תשקול כול מילה שאתה אומר -_- |
ציטוט:
למה?!?!?! איך!?!? מתי?!?!?! אוי ווי.....במקום שאיזו כוסית תבוא לי יש לי ילד בן 13 עם אוזניים חריגות!!! חחחחחח |
ציטוט:
|
ציטוט:
ציטוט:
:p |
אתה בערך 12 % שומן
ונראה טוב מאוד לגילך תשקיע תלמד בגיל 18 תהיה פרה |
תודה אחשלי
|
ציטוט:
אתה סומנת פה עם כול ההודעות המפגרות שלך מקלל ילדים באימונים של עבריין מקלדת או ילד מייפל ועוד אחרי שאתה מתחנן לכולם שיסלחו לך כי קצת נעלבת שהפורום צוחק על התגובות המפגרות שלך אז סליחה באמת שאני עצבני עלייך על איך שאתה מדבר :) |
אז יאלה בעיה שלי אל תגיב לי יותר .. מי מכיר אותך בכלל ?
אתה סתם ילד שחש עלי בלי שאתה מכיר אותי .. בוא תגיד לי את זה בפנים .. אנחנו בערך אותו גיל לא ? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:36. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ