ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   הוצאות על תזונה נכונה (https://israelbody.com/showthread.php?t=63287)

Scylla 16-02-10 15:19

זה נטל למי שלא אוהב את זה ומי שלא מתחבר לזה.

SIMAO 16-02-10 16:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי eden.b. (הודעה 972606)
תתחיל לעבוד ותקנה לעצמך ככה אף אחד לא יגיד לך מה לעשות...

איך אתה משלב לימודים,חד"כ ועבודה ביחד?!.
אלא אם כן,אתה לא משקיע כ"כ בלימודים ולא אכפת לך מהבגרות?.

Scylla 17-02-10 03:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי simao (הודעה 972925)

הכל אפשרי עם תכנון זמן נכון. אני שהייתי בלימודים לא הייתי מבזבז שניה ללמוד חוץ ממבחנים שזה יומיים גג לפני. הייתי יכול לעשות 1001 דברים כולל עבודה כולל חדר כושר וכו'. ולא כל עבודה זה משרה מלאה.

eden.B. 20-02-10 08:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי simao (הודעה 972925)

אני עכשיו לומד ביוטכנולוגיה שזה 15 יח"ל (5 ביולוגיה, 5 כימיה, 5 מעבדות) והציונים אחי 10... שומר על ממוצע של 80-85.
עוד דבר שבנוף אני יעשה זה ללמוד לפסיכומטרי, ואם יהיה כסף גם ללמוד לתואר של מדריך חדר כושר..(אני בינתיים שם בצד).
אני משקיע את הנשמה בלימודים ובאימונים! וכמובן גם עובד.
אם אתה רוצה אתה יכול לעשות הכל גם אם אין לך כח אבל יש לך מטרה אתה תעמוד בה הכל תלוי ברצון שלך!

eden.B. 20-02-10 08:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי moliere (הודעה 972851)
אני לא יכול להגיד שאני אוהב את זה
זה נחמד ללכת למכון כושר אבל שזה נהפך לחלק משמעותי מהחיים זה כבר נטל
בכל זאת זה מחיר ששווה לשלם אבל אצלי זה מגיע עם עוד משתנים אז זה כבר לא שווה

תשמע אחי... זה הכל סדר עדיפויות. ולדעתי 6-7 שעות עבודה זה יחסית לא הרבה... בחופשים אני עובד 10-12 שעות והולך למכון. אם הבעיה שלך זה התזונה תאמין לי ש-5 דקות בשירותים בלי שאף אחד ישים לב ותחביא את הגיינר מתחת לחולצה שים איזה מנה 2 ותשקשק ותהנה אף אחד לא ישים לב לזה.
ואחי תאמין לי שאני יודע מזה החיים ומזה הוצאות כספיות רבות, אני גם שומר בצדללימודים וכו', אני גם תורם את חלקי בבית ואני עוד' לומד ומתאמן. אז תקח מעצמך עוד 1-2 שעות שינה לא יקרה כלום....

eden.B. 20-02-10 08:54

טוב זה מתייחס לכולם כי נמאס כבר... אם אתם אוהבים ורוצים ובאמת אתם תעשו את הדבר הפשוט הזה, אפילו אם הלו"ז שלכם מפה עד באר שבע (לאלה שגרים בבאר שבע זה ההפך) אתם תמיד תמצאו את השעה שעה וחצי להשקיע בדבר הפשוט והקטן הזה, וארוחות? יש לכם אינספור תוספים שיוכלו לעזור לכם במטרתכם, ואם אתם עובדים מעל 8 שעות-על פי חוק מותר לכם הפסקה שבה תטחנו אוכל עשיר בפחמימות וחלבונים.
ואם זה בעית כסף? זה כבר משהו אחר...

Scylla 21-02-10 03:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי eden.b. (הודעה 974222)
טוב זה מתייחס לכולם כי נמאס כבר... אם אתם אוהבים ורוצים ובאמת אתם תעשו את הדבר הפשוט הזה, אפילו אם הלו"ז שלכם מפה עד באר שבע (לאלה שגרים בבאר שבע זה ההפך) אתם תמיד תמצאו את השעה שעה וחצי להשקיע בדבר הפשוט והקטן הזה, וארוחות? יש לכם אינספור תוספים שיוכלו לעזור לכם במטרתכם, ואם אתם עובדים מעל 8 שעות-על פי חוק מותר לכם הפסקה שבה תטחנו אוכל עשיר בפחמימות וחלבונים.
ואם זה בעית כסף? זה כבר משהו אחר...

משהו קטן לגבי מה שאמרת לגבי חוקים ועבודה, מעטים המקומות במיוחד של עבודה לצעירים שמקפידים על כל החוקים... ואין באמת הרבה מה לעשות חוץ מלעזוב ולתבוע.

tal_s 21-02-10 03:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי scylla (הודעה 974317)
משהו קטן לגבי מה שאמרת לגבי חוקים ועבודה, מעטים המקומות במיוחד של עבודה לצעירים שמקפידים על כל החוקים... ואין באמת הרבה מה לעשות חוץ מלעזוב ולתבוע.

אין דבר כזה מקום עבודה שבמשרה מלאה לא נותן חצי שעה הפסקה.. ואם אתם מוצעים כזה זה אחלה הילה לתביעה..

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:40.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ