![]() |
לקבל בוקס ממך לדעתי לא יהיה נעים.
ומצטרף לשאלה על איזה משקלים אתה עובד? |
שור אחי פיי כוס אמק
סחטיין!! |
צר לי לאכזב אותך אבל אחוז השומן שלך רחוק מלהיות גבוה למתאמן באמצע מסה!
קבל ח"ח ו105 קילו זו באמת מטרה סבירה עד לחיטוב. |
אתה פשוט אדיר אין מילים
|
איזה מלך!
כבוד אחי!! אתה כל פעם עושה לי חשק להתחיל כבר מסה חח |
ביצעת את אחד השינויים היותר מטורפים שראיתי...מתקדם בקצב מטורף...תמשיך ככה והשמיים הם הגבול ;)
וסתם מתוך סקרנות,מה משקלי העבודה נכון לעכשיו? |
תודה רבה לכולם :)
משקלי עבודה (הכל rm1) בנצ' 146.25 סקוואט 175 דדליפט (כמו שכבר אמרתי התחלתי אותו הרבה אחרי הבנצ' והסקוואט ולכן הוא חלש) 177.5 אני לאחרונה מתאמן פחות על כוח (rm1-rm3) ומתאמן יותר על rm6. אבל בכל מקרה אני לא מרוצה מהמשקלים האלה ורוצה להמשיך לעלות גם במשקל הגוף וגם במשקל על המוט. משקלים בתרגילים אחרים: לחיצה צרפתית: מצליח 75 קילו rm4-m3 כפיפות מרפקים ( לבייספ,עם מוט) מצליח 77.5 rm3-rm4 |
נראה מעולה אחי מסה מטורפת..
יהיה מעניין לראות אותך אחרי חיטוב..:) |
תמשיך לפחות ל110 אל תעשה חיטוב סתם בטח לא במצב הנוכחי שאתה על אחוז שומן די נמוך.
אתה בעל פוטנציאל עצום תמשיך ככה. |
ציטוט:
הוא פשוט משמיד את המרפקים אחי..אני ועוד הרבה אחרים נפצענו ממנו. יש לי דלקת חריפה במרפק מעל 7 חודשים,משבית אותי מכל עבודה על היד. מציע לך אחי.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
זה פשוט לא הסקוואט האמיתי שלך ברגע שתשבור מקביל תראה שהוא יצנח אחלה בנצ' לחיצה צרפתית וכפיפות ממש לא מעניין אחלה גופה גבר ואללה יש רמה, יש כמה שטוענים להיות מקצועיים שאתה אוכל אותם |
ציטוט:
|
ציטוט:
המנהלים פה צריכים לעשות נקיון ילדודס לקראת פסח הינה עוד דוגמא: ציטוט:
|
זה מה שנקרא מסה כמו שצריך, רצחני ביותר ואהבתי גם את הגישה שלך.
לא ראיתי פרונט שלך אבל מהתמונות אתה עדיין נראה טוב ואתה יכול להתסדר בלי החיטוב עדיין, ככה שאם אתה מרגיש נוח עם עצמך (שים אנשים בצד, זה לא מעניין אפחד העיקר מה שטוב לך), תמשיך במסה בכל הכוח ואל תחשוב על משהו אחר, זה ישתלם לך. כל הכבוד |
ציטוט:
|
ציטוט:
אל תדחוף את האף שלך לכל תגובה שלי ותנסה להוציא אותי אידיוט. ואני לא יודע להתאמן,יכול להיות,בוא תסביר שעוד 20 מהפורום לא יודעים להתאמן כי גם הם נפצעו מהתרגיל הזה. זה תרגיל בעייתי שלהרבה יש איתו בעיות. ניקיון ילדודס עלק,אל תתפוס עלי תחת גבר.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:16. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ