![]() |
הוא קרא הכל בסדר ..
אני רק צריך ללמוד דדליפט .. ובדדליפט הוא טוב .. |
כ ן
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אל תזרוק שטויות באוויר |
מעניין....היית בתכנית fbw הרגשת שאתה משופשף מספיק והיא לא תתן לך כלום אז החלטת לעבור לab ועכשיו אתה מרגיש שאתה צריך ss?
מתי עשית קורס ליצנים? אני רציני איתך אתה כבר על סף הטרוליזם שזה אומר שבקרוב לאחד מהמנהלים ימאס מהספאם שלך ואתה תעוף כי אתה מצצייייייייף את הפורום באין סוף הודעות |
אני ממליץ שתמצא תכנית עם מספיק נפח ומספיק עצימות שתאפשר לך להתקדם, ותבזבז את הזמן בלהרים את הברזל במקום לכתוב מיליון הודעות על זה. השם של מה שאתה עושה זה לא ממש משנה, העיקר שהתכנית תהיה בנוייה טוב ותתאים לרמת אימונים שלך
|
דעתי ש אס אס מצוין למתחלילם אז כן!
|
ציטוט:
הייתי שמח להמשיך אבל זה לא נוח לי בכלל AB , בגלל זה אני רוצה להמשיך SS ועל הדרך תקרא את זה בבקשה ממך אני מתחנן : http://www.israelbody.com/showthread.php?t=63106 |
ציטוט:
בגלל זה נתתי לך fbw שהיית אמור להמשיך איתה אבל אתה החלטת שאתה כבר תותח על בחדר כושר ואתה יכול לעבור לתכניות מפוצלות שלא מתאימות לך והנה ההוכחה שלך ללמה אתה כזה טמבל ואנשים פה שונאים אותך |
ציטוט:
|
ציטוט:
מילא היה עושה את זה בשקט...אבל הוא מנסה להוציא ואתי ואת המדריך השני שלו טמבלים...אז אתה חושב שאני צריך להרגיע?אני חושב שזאת תגובה הולמת ביחס להתנהגות שלו |
יאיר אני נשבע לך שטימור אמר לי שהוא רק לומד את זה ..
|
ציטוט:
תרגע קצת עם המילים האלה |
ציטוט:
אני לא מבין איך זה קשור לאשכול ובגלל לפורום. יש לך בעיות אישיות תפטרו אותם אחד עם השני, הודעות אישיות וחוץ מזה אתם הולכים לאותו חדר כושר תדברו על זה שם. hypertrophy, הרי אתה אמור להיות מדריך לא? התפקיד לך הוא לעזור לאנשים וללמד אותם, מלשון להדריך. אני מרגיש כאילו מתנהל פה גנון, הוא אמר כך ואני לא יעזור לו זהו ברוגז..... חלאס!!! |
צודק .
|
ציטוט:
אל תגיב על כל הודעה |
אני רק אמרתי שמה שהוא אמר זה צודק
למה מתנפלים עלי סתם :( |
ציטוט:
|
אז זהו אני לא שופט. ואני כן קורא הודעות בפורום (אז אני יודע פחות או יותר על מה אתם מדברים)
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:26. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ