ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   עלייה במסת שריר וירידה באחוז שומן (https://israelbody.com/showthread.php?t=63077)

gilsXM 05-02-10 21:30

ציטוט:

פורסם במקור על ידי nitro speed (הודעה 969389)
אז תקרא שוב את המשפט שציטטת בתגובה הקודמת שלך.

שוב, הבאתי דוגמא צינית ולא הגיונית כביכול.
אתה אומר אומר לי שאי אפשר לרדת באחוז שומן (לא במאסת/כמות שומן) תוך כדי עלייה במאסת שריר?

Nitro Speed 05-02-10 22:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gilsxm (הודעה 969436)
שוב, הבאתי דוגמא צינית ולא הגיונית כביכול.
אתה אומר אומר לי שאי אפשר לרדת באחוז שומן (לא במאסת/כמות שומן) תוך כדי עלייה במאסת שריר?

אוף אחי...
"גם במסה נקייה אין אפשרות לרדת באחוזי השומן אלא אם כן אתה על חומרים וגנטיקה נדירה ברמות."
ומה הקשר צינית גבר?תבדוק את ההגדרה במילון.

ShaperXYZ 05-02-10 22:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי nitro speed (הודעה 969451)
אוף אחי...
"גם במסה נקייה אין אפשרות לרדת באחוזי השומן אלא אם כן אתה על חומרים וגנטיקה נדירה ברמות."
ומה הקשר צינית גבר?תבדוק את ההגדרה במילון.

אני חושב שאתה עדיין לא מבדיל בין מסת שומן לאחוז שומן

Natanllcoolj 06-02-10 12:15

אפשרי וחצי ראיתי אנשים עושים את זה, אבל זה חישוב קלורי מטורף + להכיר את הגוף שלך + כוח רצון להתמדה מטורפת + גנטיקה טובה.

Nitro Speed 06-02-10 15:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shaperxyz (הודעה 969453)
אני חושב שאתה עדיין לא מבדיל בין מסת שומן לאחוז שומן

זה עצוב שאתה עדיין לא יודע לקרוא.

יניב צוות ישראלבודי 06-02-10 23:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shaperxyz (הודעה 969247)
אני מחפש כתבות או מדריכים בקשר לעלייה במסת שריר וירידה באחוז שומן.
והאם יש פה בפורום מפתחי גוף שבאמת הצליחו לעשות זאת?
ומי שלא הבין אותי אני מתכוון למצב שבו לדוגמה אדם ששקל 60 קילו 10% שומן = 6 קילו שומן.
עלה ל70 קילו ועלה ל6.5 קילו שומן.
ז"א שהוא עלה במסת שריר והקטין את אחוז השומן בגופו.

נדיר שזה קורה, אלא אם כן אתה על חומרים, מה שכן בדר"כ החיטוב נותן אשליה של גודל.

חוצמזה אני רוצה להוסיף שלרוב האנשים פה בפורום אין מה להיכנס לשטויות האלה ובטח שלא לאנשים בגילאים של תיכון ומעלה. אם תיכנסו ל"מסה נקייה" כמו שרובכם אוהבים להגדיר, האמת היא שעד שתראו תוצאה מספקת ייקח לכם שנים על גבי שנים.
מעבר לזה אני רוצה להגיד שאני כל הזמן רואה אנשיםי שעושים 8 חודש מסה ו4 חודש חיטוב, וההישג שלהם עם השנים הוא פשוט מיניאטורי ודי עלוב, עולים קילו פה ויורדים קילו שם בסופו של דבר.

תפסיקו לעשות חישובים כאלה! אם אין לכם מסה רצינית עליכם כבר אז אין מה לחשוב חיטוב... הכי טוב בשבילכם זה להיכנס לשנה שנתיים (לפחות) של תזונה לשם מסה.
מקסימום לשמנמנים מבינינו הייתי אולי ממליץ חיטובון של קילו שניים וזהו.

tal_s 06-02-10 23:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי יניב צוות ישראלבודי (הודעה 969734)

חוצמזה אני רוצה להוסיף שלרוב האנשים פה בפורום אין מה להיכנס לשטויות האלה ובטח שלא לאנשים בגילאים של תיכון ומעלה. אם תיכנסו ל"מסה נקייה" כמו שרובכם אוהבים להגדיר, האמת היא שעד שתראו תוצאה מספקת ייקח לכם שנים על גבי שנים.
מעבר לזה אני רוצה להגיד שאני כל הזמן רואה אנשיםי שעושים 8 חודש מסה ו4 חודש חיטוב, וההישג שלהם עם השנים הוא פשוט מיניאטורי ודי עלוב, עולים קילו פה ויורדים קילו שם בסופו של דבר.

תפסיקו לעשות חישובים כאלה! אם אין לכם מסה רצינית עליכם כבר אז אין מה לחשוב חיטוב... הכי טוב בשבילכם זה להיכנס לשנה שנתיים (לפחות) של תזונה לשם מסה.

מסכים ב100%
ולכול החולי נפש פה שעושים מאסה נקייה שהם שוקלים כמו בחורה ממוצאת או חיטוב על 60-70 קילו.
אני מציע לכם להקשיב ולהפנים

ShaperXYZ 07-02-10 08:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי יניב צוות ישראלבודי (הודעה 969734)

אני מסכים איתך אבל אני במצב שונה קצת.. עד לפני שנה שקלתי 30 קילו יותר מהיום ולכן אני מעדיף ללכת על השיטה ה"נקייה" כמה שיותר..

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:03.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ