![]() |
הרמת אוטו? :shok1:
|
ציטוט:
ככה אתה מדבר לממוצע 71? אני הקבצה ב במתמטיקה בעצם ג כאילו משהו באמצע בין ב ל-ג חחח :D זה כמו הקבצה ב' רק שלומדים בקצב איטי יותר חח אז מה החישוב של זה? וtherock מה המשקלי עבודה שלך? אני זוכר העלת סירטון שלך מזמן בבנץ' 127 וחצי קילו 8 חזרות אבל היה מזמןןן אז אני מניח שעכשיו יותר עריכה: ניסיתי להרים תמקרר שלי לא הצלחתי חח ועוד שנייה חירבנתי מהלחץ :D |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ולכמה שניות הצלחת להחזיק באוויר? אני בסיביבות ה10 שניות כי עד שהצלם התמקם אז.. ציטוט:
|
ציטוט:
:1: הלכתי לרוץ למטבח הכנתי פעם ראשונה חזה עוף בתנור עם סילאן חחח נקווה שיצא טעים אתם תראו יצא ממני אהרוני באדיבילדר יום אחד |
פשש,ניראה -מ-ע-ו-ל-ה-
|
ניראה מצויין
|
יפה, יפה ספי. תותח אתה.
הייתי רוצה לראות אותך מרים את האוטו מקדימה, עם המנוע והכל :)) |
ציטוט:
מקדימה אני מאמין שאני יצליח אומנם זה יהיה קשה הרבה יותר מהאחורה |
הג'טס לא טון.
בערך 800 קילו. עדיין חמור רציני.. יש עלייך הרבה מסה.. |
ציטוט:
חחחחחחחחחח :d באלך להעלות סירטון של סקוואט? נראלי עברת ת150? |
ציטוט:
כן הרמתי את הגלגל באוויר לא את הבולמים , לכמה שניות לא מדדתי אני מאמין שבסביבות החמש |
וואלק אתם...
מי צריך מכון כושר?!?! יצאתי להתחרע על הטנדר של בבא. |
כולם פה דפוקים אה????
בחור במאסה עם יחסית הרבה נוזלים ואתם אומרים שהמותן שלו רחבה?!?!?!?!?!איפה לעזאזל אתם חיים?!!? ככה ניראית מותן צרה ממוצעת כשבחור מאסיבי נמצא באוף סיזן רציני עם שומן ונוזלים הדבר היחידי שהייתי מתקן בהמשך המאסה הזאת זה הכתפיים צריך יותר דגש אליהם עד שתגיע לחיטוב הבא שלך ולכל הפצועים פה צאו מהסרט של מותן רחבה אתם כנראה לא באמת יודעים איך ניראית מותן רחבה |
ציטוט:
יופי של התקדמות נראה מעולה. |
ניראה מעולה
|
ציטוט:
|
מה זה משנה כמה קילו הוא הרים כשהוא הרים תמכונית
הבן אדם שור וזה מה שחשובב תמשיך ככה אחי |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:11. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ