![]() |
תעלו
|
הקובץ עושה בעיות פשוט תכתבו body55 בשם ובסיסמא
|
לא עובד
|
נו שמישו יעלה לאתר יותר נורמלי אני לא רואה כלום...!
|
|
אפשר לחשוב, עשיתם ממנו ענק. תכלס הוא נראה מצויין לגיל שלו אבל לא משהו שלא רואים.
|
זיןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן עלק זהו.. אין מצב שבעולם...
פותח הפוסט תעלה עוד תמונות כדי שנאמין כי ני לא מאמין |
אתה צודק גוני בתמונה הזאת לא יצאתי משהוו..
ואני לא אמרתי שאני ענק ואני גם לא חושב שאני ענק אבל אני עדין טבעי .. אני לא מחשיב את עצמי ענק עד שנגיע לחומרים ואז נדבר.. ותעלה תמונות שלך נראה אם אתה ענק? |
נערך
|
וגוניי.. מה רצית לראות פה את קולמן חחח אני כולה בן 16 החיים עוד לפני ויש לאן לגדול עוד חח
ותגדיר מה זה מיוחד בשבילך? |
תעלה תמונות נורמליות מזה צריך להיות?!?
סחר באנשים |
מה אתם מסכנים תעלו לאתר אחר כבר..~! לא רואים כלום..!!
:jockey:
|
מי שלא מאמין שלא יאמין חלאס כבר
|
אל תפגע אבל פשוט חברה פה אמרו שאתה ענק וגדול מאוד יחסית לגיל שלך, ואני אישית חושב שאתה גדול אבל לא ענק ובטח שלא נדיר לגיל שלך, תראה את אליאב שבגילך.
אני לא מעלה תמונות כי אני לא מרגיש בזה צורך, אם אני צריך פידבק אני פונה לאנשים ולא מעלה תמונות באינטרנט. |
ציטוט:
יש לו ידיים מאוד גדולות ואני לא צריך להזכיר את העובדה שאני לא עובד ידיים כמעט... דרך אגב oren (חחחח עאלק אורן , עד עכשיו לא הבנתי מה הקטע עם זה) תעלה גם תמונות בפוזות אחרות אתה כל הזמן עם אותה הפוזה... תן קצת סייד צ'סט , דאבל בייספס וגם תמונות של הגב... |
ציטוט:
|
נראה מצויין אהבתי לאללה
|
אליאב מהסיבה הזאת בדיוק אני אומר שהוא לא ענק, אתה לא עובד על זרועות ועדיין יש לך 40+.
אורן, יכול להיות שאתה באמת גדול וענק אבל בתמונה הזאת לא רואים את זה, תעלה עוד כמה ברזולוציה מתאימה. |
אני יודע אני לא גדול וזה גם לא מענין אותי איך אני נראה אני יותר בתחום של הפאור ליפטינג
מה אתה אומר על 130 קילו 3-4 חזרות לבד בגיל 16? וגוני איך אתה יכול להגיד אם אני ענק או לא? אפשר לראות פה רק ידים וקצת טרפזים ואני אומר שיש לי ידים ענקיות ואפשר לראות את זה דרך התמונה גם ואני לא משתחצן פשוט מעצבןא אותי אנשים כמוך |
למה קוראים לך כפיר, והניק שלך זה אורן?
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:40. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ