![]() |
כל מקרה לגופו אין פה מדע מדוייק מה הסיפור הזה בכלל? יש עוד כ"כ פרמטרים מלבד כוח וטכניקה..
לדוגמא: מהירות תגובה, כוח סבל, "שריטה"(כמה רחוק אתה מוכן להגיע במכות), אומץ\פחד, תפקוד במצבי לחץ וכוווווווווווווו' וגם אם כוח וטכניקה היו הפרמטרים היחידים- זה אלא שלמי שיש כוח אין בהכרח מינימום טכניקה כמו שלא בהכרח למי שיש טכניקה לא בהכרח שאין לו כוח... בקיצור כל מקרה לגופו זה נושא מגוחך ואני מתבייש בעצמי על שעניתי פה תגובה כ"כ מפורטת. |
ציטוט:
|
ציטוט:
בהתחשב בשאלה בטח הוא מתכון שהם ילכו מכות עד הסוף וכמו שאמרתי כבר עוצמה של אגרוף זה מהירות+מסה |
ציטוט:
ציטוט:
בכל מקרה רציתי להוסיף שעוד פרמטר חשוב במכות זה מי יתן את המכה הראשונה, בהרבה מקרים אני מאמין שזה מכריע.(אני מדבר על מכות "רחוב" ולא על תחרויות למיניהן) |
ציטוט:
במכות רחוב זה גם תלוי ובטח שבארץ כשרוב האנשים פה חלשים תחת וגם לא יודעים לתת בוקס נכון ככה שאגרוף שתקבל ממישהו לא בטוח שיפיל אותך |
ציטוט:
כולם שם 3-4% אחוזי שומן !!! |
ציטוט:
הוא התכון שהם במסת שריר והם שוקלים הרבה בן אדם שישקול 130 לא משנה גם אם חטוב לא יהיה זריז כמו אדם ששוקל נגיד 80 |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
שמע הרבה חברה אומרים שבאדיבילדירים מנצחים כי הם חזקים ,הם חזקים בלדחוק שזה לא קשור בכלל לחוזק של אגרוף הנזק בא מהאימפקט שזה כוח מתפרץ ומהירות
|
ציטוט:
עריכה: מכות זה גם לא רק אגרופים ובעיטות, יש הרבה דברים שכוח רגיל כן חשוב בשבילם (חניקות, תפיסות, וכו'). |
אני מדבר על לאיגרוף תאילנדי.....
|
ציטוט:
תסתכל למשל גם בסרטון של רוני בג'י לנו איך שעשו מירוץ שלו נגד איזה אחד מהתוכנית ורוני לא יכל לרוץ כמוהו ועוד נפל בסוף. ולזה שהגיב לפני אחרון מי רב מכות ברחוב עם חניקות ונעילות? |
תאכל'ס.......נמאס לי מהוויכוח הניצחי והמטופש הזה
עוד מעט תתחילו להתערב על למי יש יותר גדול נמאס לי מזה!!!!! תתבגרו ראבק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ננעל! |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:43. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ