![]() |
ציטוט:
למה לא תוסיף אחרי אימון חצי צלחת אורז/יותר?+ חזה עוף |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יואו הרגת אותי טום
יואוווווווווווווווווווווו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני פשוט יכול לשנות את התפריט ... רק תגידו אם לפרסם את התפריט עם המוצרים החדשים |
תוריד שומן,תעלה פחמימות ל400 גרם.עצה שלי,אל תאכל לחם,אין בזה הרבה פחמימות וזה סתם משביע (יחסית).
תקח איתך לבית ספר קופסא מפלסטיק עם פסטה.בייגלה שתנשנש בהפסקות (פחמימות).וכשאתה חוזר הבייתה תאכל ארוחה גדולה עם המון אורז.אלו דברים שאפשר לאכול די הרבה אם רוצים,ואחרי שעתיים עדיין רעבים(לפחות אצלי). עוד עצה טובה,על הבוקר תעשה לך שייק שיבולת שועל.אם אתה לא יכול לאכול אז לפחות תשתה..שים בבלנדר שיבולת שועל,קצת פירות וחלב..ותשתה. |
ציטוט:
|
Wtf
אתה רוצה להרוג אותי מה זה 400 גרם פחמימות .. מספיק 200 לדעתי ולדעת הרבה ילדים פה .. |
ציטוט:
|
אחי תן לי מאכלים שאני לא צריך להיות ילד דפוק
קופסת פסטה לבית ספר ? |
ציטוט:
אתה מחשבן לילדים אחרים? |
מה ההיגיון ?
לא אכפת לי מה תיתנו בערב ובצהריים רק בבוקר אני חייב לאכול משהו קל .. כמו שכתבתי למעלה לא כמו פסטה שזה יתרקב לי בתיק איכס .. |
ציטוט:
אתה לא רוצה לשמוע הצעות של אחרים אל תשמע ותלך בדרך שלך נראה אם יהיו תוצאות אם תמשיך בתפריט שחבר שלך בנה לך בהצלחה |
מה כאילו אין הבנה ?
מה קשור ראש בקיר .. אמרתי שבערב ובצהריים ובביניים אני יאכל דברים יותר כבדים ובבוקר דברים קלים כמו פרוסות עם קצת חומוס וזה .. |
Omg
בקיצור: אין לך מספיק חלבון מלא מה זה חומוס בפיתה? Wtf?!?!?! איזה חלבון בשוקו? מה עובר עליך? אתה בכלל יודע למה הכוונה "חלבון מלא"? |
הינה אחי בחייאת אחי! תעשה מה שאני עושה סבבה?
תשים בנוסף לחומוס פסטרמה (בהפסקה). ארוחת בוקר תאכל! אל תשתה לי פה שוקו פשוט תאכל. בכוח תאכל. ושמע בקשר לאנשים פה הם מבינים יותר ממך ומהחבר שלך לא? אל תעשה טעויות. אתה צעיר והם מבינים יותר ממך אז תעשה לעצמך טובה ותקשיב. הם לא כדי להרוס לך לא? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:18. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ