ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   גלריות הגולשים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   מה דעתכם? (https://israelbody.com/showthread.php?t=6188)

SiX PACK 25-02-07 08:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Vin diesel
sexyboyyy יש לך אחלה גוף מסה סבירה וחיטוב בן :):):):)....אהבתי!
לא ראיתי רגליים אבל גוף עליון סבבה לגמרה.
מה שאני ממליץ לך כדאי להראות עוד יותר טוב זה לעלות עוד 10 קילו.
*עכשיו תגיד לי פירסמת את התמונות האלה באיזה שהוא פורום רוסי אולי? כי אני כבר ראיתי את התמונות האלה בפורום אחר,אבל אני לא זוכר באיזה.זה תמונות לא חדשות זה בטוח100%.

הוא פרסם אותם פה באתר לפני איזה חודש וחצי..

sexyboyyy 25-02-07 10:05

:-)

תודה לכל המגיבים.. תודה רבה על המחמאות ועל העצות אני הסקתי כמה מסקנות ואני אעבוד על זה.. אני אתן יותר דגש לכתפיים וטרפזים ואגדיל את המסה ב5 קילו אני מעריך את זה תוך חודשיים ושוב אתן לכם להגיב...

לגבי התמונות שפירסמתי בעבר אילו היו תמונות אחרות 5 קילו פחות מלפני חודשיים

xxmwxx 25-02-07 10:17

חיטוב מעולה!
זאת בערך המטרה שלי (נקווה שעוד כמה חודשים נגיע אליה)....

אני הייתי עובד עוד על האמות (מהתמונות הם נראות יחסית קטנות) וגם על הטרפזים...
כל הכבוד ובהצלחה :)

PcGunMan 25-02-07 10:26

אחלה חיטובים!! כמה אחוז אתה עכשיו?|

NSH 25-02-07 11:35

תגיד גבר, איך ירדת מ35 ל13 אחוז שומן, עם דיאטה ואירובי, או רק דיאטה?
כמה קילו ירדת בכללי?

סהר! 25-02-07 11:57

תותח אין לי משהו אחר להגיד!

kibinimat 25-02-07 14:50

פשש גוף מרשים מאוד, חזה עם צורה יפה מאוד ובטן נחמדה..כמו שכבר אמרו חטוב, וגם אמרו כבר מה יש לשפר, למרות שלדעתי גם עכשיו אתה נראה מעולה. גנטיקה סוף הדרך אחי, תמשיך להשקיע. יש לך אולי טיפים לעבודה על הבטן? הבטן שלך נראית מסיבית מאוד.. כמה זמן אתה מתאמן?

SiX PACK 25-02-07 15:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי kibinimat
פשש גוף מרשים מאוד, חזה עם צורה יפה מאוד ובטן נחמדה..כמו שכבר אמרו חטוב, וגם אמרו כבר מה יש לשפר, למרות שלדעתי גם עכשיו אתה נראה מעולה. גנטיקה סוף הדרך אחי, תמשיך להשקיע. יש לך אולי טיפים לעבודה על הבטן? הבטן שלך נראית מסיבית מאוד.. כמה זמן אתה מתאמן?

הבטן שלו זה גנטיקה, בלי להכיר אותו אני אומר לך שהוא לא עבד הרבה על הבטן וגם אם הוא לא יאמן בטן היא תישאר בערך באותה הצורה... אנשים כמוהו לא צריכים לעשות הרבה יש להם את זה מולד...

kibinimat 25-02-07 15:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SiX PACK
הבטן שלו זה גנטיקה, בלי להכיר אותו אני אומר לך שהוא לא עבד הרבה על הבטן וגם אם הוא לא יאמן בטן היא תישאר בערך באותה הצורה... אנשים כמוהו לא צריכים לעשות הרבה יש להם את זה מולד...

דווקא זה לא כל כך נכון, ברור שבטן זה חלק גדול מאוד גנטיקה, אבל אימונים מאוד משפיעים כי אחרי הכל בטן זה שריר לכל דבר, אין סיבה שעם עבודה טובה ונכונה היא לא תגדל כמו בייספיס או כל שריר אחר.

SiX PACK 25-02-07 16:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי kibinimat
דווקא זה לא כל כך נכון, ברור שבטן זה חלק גדול מאוד גנטיקה, אבל אימונים מאוד משפיעים כי אחרי הכל בטן זה שריר לכל דבר, אין סיבה שעם עבודה טובה ונכונה היא לא תגדל כמו בייספיס או כל שריר אחר.

ברור שהבטן תגיב לאימונים וכתוצאה מכך גם תגדל ותתפתח, אבל תמיד יראו אותה גם אם הוא לא יתאמן יהיה ניתן לראותו 6 ריבועים בולטים...

Johnny 25-02-07 17:06

סיקס יא נוכל אתה מדבר כאילו אתה שונה :)

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 03:15.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ