![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
בבנט אובר אתה מרגיש את הגב התחתון ובמתח לא? ממתי אתה אמור להרגיש גב תחתון במתח? בבנט אובר אתה כן אמור ומעבר לזה אני לא יודע כי אני לא עושה בנט אובר. עם המספרים שרשמת אני די מאמין שהסקוואט שלך לא מלא כי אם יש לך רגליים של 135 סקוואט לא נראה לי שאתה לא יכול לעשות יותר מ110 דדליפט אבל שיהיה. תעשה ss קיצר. |
ציטוט:
ועוד דבר:אמרתי ואני אומר זאת שוב עשיתי את הסקוואט שנה וחצי ואת הדדליפט אני מבצע במשך כחודש אז מן הסתם שיהיו לי משקלים נמוכים בדדליפט מהמשקל בסקוואט. זה לא שאני יתחיל לעשות דדליפט ואני עושה סקוואט 130 ויש אנ יקפוץ עם הדדליפט ל200 קילו אחי זה לא נשמע הגיוני, אתה צריך לשפר את הדדליפט לחזק את השרירים שהוא עובד עליהם וזה לוקח זמן. |
תוכנית לא טובה.
יד אחורית- בכלל בכלל אין צורך, יש לך 3 לחיצות בשבוע זה מספיק. מילא יד קידמית, אבל גם לא צריך להגזים... מתח בסופינציה ביום חמישי וזהו. |
אני לא מבין את הצורך של אנשים לשנות תוכנית שיש הוכחות בשטח שהיא עובדת ?
אומנם אני לא חסיד ss אבל היא בהחלט עושה את העבודה לא רע בכלל כשעושים אותה כמו שצריך אז למה לשנות משהו לפני שעשית את התוכנית כמו שצריך ? |
ציטוט:
ובדדליפט לא ל200, אבל לא ל110 בכל זאת.. יש לך רגליים של 130 סקוואט (לפי מה שאתה אומר) אבל לא משנה עזוב את זה p: |
ציטוט:
השרירים הנוספים שעובדים בדדליפט הם שרירי פלג הגוף העליון, אני מתקשה להאמין שהם אלה שמעכבים אותך, האופציה השניה שנראית לי יותר סבירה היא שאתה לא ביצעת סקוואט מלא בטכניקה נכונה. ושוב פעם, מארק ריפטו ממליץ לעשות מתח, אז מה הבעיה פשוט לעשות מתח? במיוחד אם אתה לא מצליח לבצע bor בטכניקה נכונה (התרגיל הזה בעייתי גם אצלי). ותיהיה חכם ותעיף את הסטים לידיים כמו שכבר חצי מהפורום אומר לך. |
צריך לשלוח את הדיון הזה לריפטו, אני בטוח שהוא ישמח לדעת שהתכנית שלו שודרגה ועכשיו היא משמעותית יותר טובה.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אתה 90 קילו עם המשקלים האלה? סוס רציני :ם
|
אוקיי, לפי מה שהבנתי להעיף את הסטים לידיים ולהחליף בנט במתח, עד לפה סבבה?
|
כן סבבה :)
|
פשוט תקרא את הספר המזדיין, ותעשה מה שהספר המזדיין אומר שתעשה, תזדיין בסבלנות ותפסיק לזיין את השכל
(ניכר שלא עשיתי איזושהי פעולה מסויימת יותר מדי זמן, אה?) |
ציטוט:
|
ציטוט:
סקוואט 170rm 2 |
מרשים, תצלם בשביל להשוויץ
|
ציטוט:
תלמד להקשיב לי ידידי :) אתה יושב על מכרה זהב :) |
ציטוט:
|
צחקתי
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:55. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ