ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   למה דווקא ישראלבאדי? (https://israelbody.com/showthread.php?t=61467)

יניב צוות ישראלבודי 28-11-09 21:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי pro_xxl_universe (הודעה 948735)
למה אתה מכוון אותו רק לתזונאית?חחח
שלח אותו לבן אדם מנוסה ואז ניראה אותך רושם את זה.

כי הוא שאל על תזונאית...

hypertrophy 28-11-09 21:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי יניב צוות ישראלבודי (הודעה 949041)
כי הוא שאל על תזונאית...

חחחחח זה מה שאמרתי

יניב צוות ישראלבודי 28-11-09 21:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 949046)
חחחחח זה מה שאמרתי

חח כן.. מקרה פשוט של חוסר בהבנת הנקרא..

Dr. Muscle 04-12-09 21:42

ילדים חמודים יקרים, אי אפשר להשוות מסגרת ל"לקרוא מאמרים" בעצמך. מין הסתם יש לי אינטרס ואני איש צוות, אבל לקרוא מאמרים באינטרנט ולעשות ניסויונות= כמה שנים טובות עד שתמצא את מה שטוב לך , וזה ממש אבל ממש לא קרוב לזה שמקצוען מכוון אותך ויודע לעשות את השינויים הנדרשים בזמן הנכון. אבל נכון, לקרוא מאמרים יותר זול, אם זו היתה הכוונה :)

Tapit 05-12-09 20:53

לא יודע לי זה לקח שבוע.

ATok 05-12-09 21:11

כפי שידוע לי, גיל לא מומחה(הוא לא למד את זה במוסד אקדמי כלשהו או עשה תואר וכו')
לפי מה ששמעתי, הוא בדיוק כמו חברה אחרים פה בפורום, שקרא הרבה, למד וניסה ועם קצת שכל פתח על זה עסק.
אין שום סיבה, שאתה לא תעשה את זה גם (יש, אם אתה מפגר אז אתה לא תעשה כלום כמובן, וגם גיל לא יעזור במקרה הזה). אני מאמין שלא חסרים אנשים עם נסיון והרבה ידע בתחום שיוכלו לייעץ לך גם בחינם אם אתה מתקשה לבד. ואני מכיר לא מעט אנשים שהגיעו לתוצאות מאוד אבל מאוד יפות בזמן קצר, בלי לדעת מזה ישראלבודי בכלל..
לא חסר מידע מחו"ל שלדעתי הרבה יותר עשיר ממה שתמצא בישראלבודי, כי בסופו של דבר, רוב המאמרים פה מתורגמים מחול.

hypertrophy 05-12-09 22:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי atok (הודעה 951274)
לפי מה ששמעתי, הוא בדיוק כמו חברה אחרים פה בפורום, שקרא הרבה, למד וניסה ועם קצת שכל פתח על זה עסק.
אין שום סיבה, שאתה לא תעשה את זה גם (יש, אם אתה מפגר אז אתה לא תעשה כלום כמובן, וגם גיל לא יעזור במקרה הזה). אני מאמין שלא חסרים אנשים עם נסיון והרבה ידע בתחום שיוכלו לייעץ לך גם בחינם אם אתה מתקשה לבד. ואני מכיר לא מעט אנשים שהגיעו לתוצאות מאוד אבל מאוד יפות בזמן קצר, בלי לדעת מזה ישראלבודי בכלל..
לא חסר מידע מחו"ל שלדעתי הרבה יותר עשיר ממה שתמצא בישראלבודי, כי בסופו של דבר, רוב המאמרים פה מתורגמים מחול.

חחח כן אחי
הוא בדיוק כמו האחרים בפורום

אושר 05-12-09 23:13

????

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ATok (הודעה 951274)

אל תהיה יצור...

DOR-BAR 06-12-09 00:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי שניר אליוף (הודעה 948933)
לא ניסיתי את ישראלבודי, אבל מכרים שלי לא המליצו עליהם(בלשון המעטה).
בכל מקרה הרבה פה הגיעו להישגים מדהימים בלי שום ייעוץ, תנסה לבד, לא תצליח, תפנה לעזרה מקצועית..

תפרט אחי

hypertrophy 06-12-09 00:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dor-bar (הודעה 951372)
תפרט אחי

הוא בעיקר מתכוון שהמכרים שלו [פורום מתחרה] מלכלכים על ישראלבודי בצרה קשה...ושניר עושה להם טובה ונכנס ללכלך על ישראלבודי פה בפורום

אלו המכרים שלו [וואני יודע את זה ממקור ראשון]

Holy_Templar 06-12-09 00:38

חברים כל אדם לעצמו , אני אישית מכיר אינספור הצלחות , לקוחות מרוצים, אנשים שמודים עד היום על השיטה הזו. כי היא עובדת .

עם תוצאות לא ניתן להתווכח.

במידה ותרצה עוד מידע מעמיק על הנושא
תיצור קשר טלפונית ותשאל את היועצים כל שתרצה בשביל כל המידע שאתה צריך

ננעל

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:07.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ