![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ילדים חמודים יקרים, אי אפשר להשוות מסגרת ל"לקרוא מאמרים" בעצמך. מין הסתם יש לי אינטרס ואני איש צוות, אבל לקרוא מאמרים באינטרנט ולעשות ניסויונות= כמה שנים טובות עד שתמצא את מה שטוב לך , וזה ממש אבל ממש לא קרוב לזה שמקצוען מכוון אותך ויודע לעשות את השינויים הנדרשים בזמן הנכון. אבל נכון, לקרוא מאמרים יותר זול, אם זו היתה הכוונה :)
|
לא יודע לי זה לקח שבוע.
|
כפי שידוע לי, גיל לא מומחה(הוא לא למד את זה במוסד אקדמי כלשהו או עשה תואר וכו')
לפי מה ששמעתי, הוא בדיוק כמו חברה אחרים פה בפורום, שקרא הרבה, למד וניסה ועם קצת שכל פתח על זה עסק. אין שום סיבה, שאתה לא תעשה את זה גם (יש, אם אתה מפגר אז אתה לא תעשה כלום כמובן, וגם גיל לא יעזור במקרה הזה). אני מאמין שלא חסרים אנשים עם נסיון והרבה ידע בתחום שיוכלו לייעץ לך גם בחינם אם אתה מתקשה לבד. ואני מכיר לא מעט אנשים שהגיעו לתוצאות מאוד אבל מאוד יפות בזמן קצר, בלי לדעת מזה ישראלבודי בכלל.. לא חסר מידע מחו"ל שלדעתי הרבה יותר עשיר ממה שתמצא בישראלבודי, כי בסופו של דבר, רוב המאמרים פה מתורגמים מחול. |
ציטוט:
הוא בדיוק כמו האחרים בפורום |
????
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אלו המכרים שלו [וואני יודע את זה ממקור ראשון] |
חברים כל אדם לעצמו , אני אישית מכיר אינספור הצלחות , לקוחות מרוצים, אנשים שמודים עד היום על השיטה הזו. כי היא עובדת .
עם תוצאות לא ניתן להתווכח. במידה ותרצה עוד מידע מעמיק על הנושא תיצור קשר טלפונית ותשאל את היועצים כל שתרצה בשביל כל המידע שאתה צריך ננעל |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:07. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ