ציטוט:
פורסם במקור על ידי obzion
(הודעה 948756)
לפעמים דווקא הוספת נפח היא זאת שתגרום להתקדמות, כי יכול להיות שאתה לא מוציא את הגוף מהומאוסטזיס בכלל.
אם הבעיה היא התאוששות, זה כבר משהו אחר.
|
אם הבנתי נכון, הוספת נפח תגרום להתקדמות בתנאי שהמתאמן כבר במצב הקודם שלו יכול היה להתפתח יותר מנפח גבוה יותר יותר טוב. לא נראה לי אישית הגיוני שבחור יעלה מעולה עם נפח נמוך, יתקע, יעלה נפח וימשיך בהתקדמות
ציטוט:
פורסם במקור על ידי hasman90
(הודעה 948790)
כן אני עוד מעט מסיים קורס מדריכים
קיניזולוגיה כבר למדתי , אני יודע לעשות ניתוח תנועתי
|
מרשים! יאללה עוד חצי שנה גם אני מתחיל.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי tapit
(הודעה 948809)
בexrx לא רשום שהכתף האחורית עובדת בשום סוג של לחיצה מעל הראש, סתם כדרך אגב.
|
זאת כבר טעות שלך. תראה במיליטרי פרס בסינרגיסטים leteral deltroid
ציטוט:
פורסם במקור על ידי נעל
(הודעה 948810)
אתה לא מבין, אני אתן לך דוגמא יפה מאוד בסגנון שלך.
אחרי שאתה עושה סקוואט 3 סטים באימון ב ss, ואתה נתקע, מה אתה עושה?, מנסה שוב, לא הצלחת?, מנסה שוב, לא הצלחת? Reset, אם אתה לא מצליח לשבור את השיא אז כנראה בתנאי שאתה עובד בטכניקה נכונה,אוכל מספיק,ישן וכו' וכו', אז מוסיפים נפח.
והכוונה בלהוסיף נפח זה לא לעבור מ3 סטים ל 12, זה לעבור לתוכנית כדוגמא 5x5 שאם אני לא טועה עושים 5 סטים של סקוואט באימון.
יש מבין? ברמה של מתאמן מתקדם 3 סטים באימון לא מספיקים כדי לגרום להתקדמות.
וד"א אני יודע איזה נאצי זה לעשות6 סטים שאתה רגיל ל3, אני אמור לדעת מאחר ואני עושה לחיצת חזה בלבד במשך 3 חודשים האחרונים עקב בעייה בכתף ו וואלה אני דווקא מתקדם יותר טוב ככה, וזה לא כל כך מפתיע שחושבים על זה..
ד"א exrx שווה לתחת ברוב המקרים
|
לפי ההגיון שלי, שהוא גם יכול להיות מוטעה, אני מבין שב5x5 אתה מוסיף נפח רק טכנית למה בתאכלס ב5x5 אני מרגיש רק את 2 הסטים האחרונים מתוך ה-5 וכל השאר הם כמו החימום בss. אז לפי מה שאני מרגיש אני דווקא מוריד נפח מss שבו יש 3 סטים אקרוס ו-5 סטים חימום ל-2 סטים כבדים של פרמידה ו-3 סטים חימום. תקנו אותי אם אני טועה.
|