![]() |
abcd טעות
דדליפט ויום אחר כך סקווט טעות סקווט לחזרות גבוהות טעות אם אתה בחיטוב תעבוד ל 5 בדדליפט, במאסה אפשר לרדת ל 3 שוגרזאזא אתה מביא תרגילים מיותרים, כל עוד אין לו 5 צלחות בדדליפט אין צורך בתרגילי עזר מלבד GM |
מה זה gm?
לגבי דדליפט ויום למחרת סקוואט זה בגלל משהו חד פעמי בעבודה אני יודע שזה לא אידיאלי. לגבי מה המשקל שרצוי להתחיל תרגילי עזר... שמע זה עניין של כל אחד מתי הוא נתקע. דוגרי אם הייתי במאסה אולי לא הייתי נתקע, נראה עוד שבועיים שלוש שאני אסיים כמה אני אצליח. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
תעשה ריסט ותראה איך הדדליפט מעיף ת'סקוואט לכל הרוחות..
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בכל אופן אני אוריד חצי פלטה ואשאף ל5 חזרות. מה שמעודד שנראה לי שהגוף התרגל לדיאטה ומרגיש פחות חלש באימונים יחסית. |
ציטוט:
ושאלתי באיזה רמה יש תועלת בלשלב, לא שאלתי בשביל עצמי, סתם התעניינתי, אולי במקום לנסות לקטול אנשים תשתמש בידע שלך למטרות טובות יותר? ובמה זה בדיוק שונה, דדליפט רומני פשוט מתחילים מלמעלה ויורדים כמעט עד הרצפה, פה פשוט מתחילים מהrack אז כביכול זה להתחיל בקונצנטרי. |
רומני הרגליים ישרות
מה אתה נפגע, פשוט תתחזק 500lbs זה משקל נחמד להכניס תרגילי עזר לדדליפט gm יעיל כי הגב תחתון תמיד חלש מדי לסקווט/דדליפט כבדים (ע"ע ביל סטאר) |
ציטוט:
בexrx יורדים גם עד הרצפה, אבל לא עם רגליים ישרות לגמרי |
ציטוט:
|
ציטוט:
ודווקא בנושא הזה הדעה של הריפטואיסטים הייתה לי חשובה כי בכוח ושיפור משקלי עבודה אני מאמין שהם יודעים יותר ממני. |
ציטוט:
אה, ובדדליפט רומני יש כפיפה קלה של הברכיים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל עוד נהנים, מה זה חשוב =]
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:02. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ