ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   High Bar ו- Low Bar (https://israelbody.com/showthread.php?t=60880)

moo 04-11-09 21:50

אני שם על הכתף אחורית, תראה שאני נכנס לראק

Scylla 04-11-09 23:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי obzion (הודעה 940511)
צודק. אולי תשפוך קצת מהידע שלך בקשר לביצוע נכון של חצאי סקוואט בסמית' ?

ואת זה אתה אומר על בסיס מה?
תראה תמונות שלי מאפריל היה לי שם רגליים יותר גדולות מרוב הילדודס שהתחילו ss לפני כמה חודשים ומרימים יותר ממני. וזה לפני שהתחלתי לעבוד על רגליים בכלל חשוב לציין.

Eyeseen 05-11-09 07:34

די לריב בנות

עריכה: Scylla, החתימה שלך מטומטמת. עכשיו ראיתי אותה בפרופיל שלך.

Scylla 05-11-09 14:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Eyeseen (הודעה 940728)
די לריב בנות

עריכה: Scylla, החתימה שלך מטומטמת. עכשיו ראיתי אותה בפרופיל שלך.

כל אחד ודעותיו.

Eyeseen 05-11-09 14:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי scylla (הודעה 940773)
כל אחד ודעותיו.

בלי קשר לדעה, היא פשוטו כמשמעו מטומטמת. מי "עושה" אתאיזם ? מה הקשר יש לנו דברים טובים לעשות ? זה זרם שמישהו משתייך אליו...הוא יכול שלא לעסוק בו במשך זמן ארוך...זה למה היא מפגרת, מצדי תרשום שכל מי שחלק ממנו הוא אוטיסט ושהזרם מפגר..אבל המסר שבחתימה שלך מפגר מהשורש...זה כמו שאני ארשום "יהדות, כי יש לנו דברים יותר טובים לעשות", כשיש מישהו שלא מבצע שום מצווה או משהו בסגנון וזאת פשוט הדת שלו. רק רציתי להבהיר.

obzion 05-11-09 15:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי scylla (הודעה 940661)
ואת זה אתה אומר על בסיס מה?
תראה תמונות שלי מאפריל היה לי שם רגליים יותר גדולות מרוב הילדודס שהתחילו ss לפני כמה חודשים ומרימים יותר ממני. וזה לפני שהתחלתי לעבוד על רגליים בכלל חשוב לציין.

ההודעות שלך על הסופר-מגה-דרופ-סטים בסמית' ("רחמנא ליצלן") די חשפו אותך.

radio111 05-11-09 15:18

לואו בר מערב גם גב בצורה מעולה, וויתרתי על האימון יום שלישי כי נתפס לי הגב בצורה כל כך קשה שבקושי יכולתי לנשום עמוק 0_0

galSH 05-11-09 15:35

הנה עוד סירטון טוב:
http://www.againfaster.com/the-micd-...ack-squat.html

Scylla 05-11-09 16:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי eyeseen (הודעה 940777)
בלי קשר לדעה, היא פשוטו כמשמעו מטומטמת. מי "עושה" אתאיזם ? מה הקשר יש לנו דברים טובים לעשות ? זה זרם שמישהו משתייך אליו...הוא יכול שלא לעסוק בו במשך זמן ארוך...זה למה היא מפגרת, מצדי תרשום שכל מי שחלק ממנו הוא אוטיסט ושהזרם מפגר..אבל המסר שבחתימה שלך מפגר מהשורש...זה כמו שאני ארשום "יהדות, כי יש לנו דברים יותר טובים לעשות", כשיש מישהו שלא מבצע שום מצווה או משהו בסגנון וזאת פשוט הדת שלו. רק רציתי להבהיר.

לא הבנת את החתימה. אני כן משתייך לאתאיזם כי יש לי דברים יותר טובים לעשות מאשר דת.

ציטוט:

פורסם במקור על ידי obzion (הודעה 940790)
ההודעות שלך על הסופר-מגה-דרופ-סטים בסמית' ("רחמנא ליצלן") די חשפו אותך.

זה פעם ב3 שבועות, לא שאני חייב לך משהו. מי שמכיר אותי יודע שהסקוואט שאני שם עליו דגש הוא חופשי ומלא. סמית' זה סוג של תגבור, וגם סקוואט בסמית' אפשר לעשות רבע סקוואט אכן כמו שרוב המתאמנים עושים או סקוואט עם טווח תנועה סביר. (סקוואט מלא כמעט ולא ניתן זה לא טבעי בגלל הזוית המוזרה שעושים סקוואט בסמית' ונשענים על המוט עם הרגליים קדימה)

Eyeseen 05-11-09 16:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי scylla (הודעה 940835)
לא הבנת את החתימה. אני כן משתייך לאתאיזם כי יש לי דברים יותר טובים לעשות מאשר דת.

זה פעם ב3 שבועות, לא שאני חייב לך משהו. מי שמכיר אותי יודע שהסקוואט שאני שם עליו דגש הוא חופשי ומלא. סמית' זה סוג של תגבור, וגם סקוואט בסמית' אפשר לעשות רבע סקוואט אכן כמו שרוב המתאמנים עושים או סקוואט עם טווח תנועה סביר. (סקוואט מלא כמעט ולא ניתן זה לא טבעי בגלל הזוית המוזרה שעושים סקוואט בסמית' ונשענים על המוט עם הרגליים קדימה)

היא לא מובנת בכלל. זה נראה כמו: "אתאיזם", כי לחלקנו יש דברים יותר טובים לעשות (מהאתאיזם)...

obzion 05-11-09 16:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי scylla (הודעה 940835)

שיהיה, אם לא היית מזלזל בדניאל היינו חוסכים את כל הדו שיח המיותר הזה. :)

זה שהוא צעיר לא אומר שהוא טועה.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:30.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ