![]() |
ציטוט:
cabca bcabc ראשון עד חמישי, ושישי שבת זה מנוחה לאכול כמו חיה אני עושה ככה: A: חזה יד אחורית b: גב יד קדמית c: רגליים כתפיים. החפיפה מינימלית, ששמתי יד קדמית באימון חזה זה היה נורא ויצא שעבדתי 4 פעמים בשבוע על הביספס ולכן היד לא גדלה אז מהניסיון שלי abc , וגם ab עדיף שהטריספס יהיה באימון חזה וביספס בגב. אם הבעיה שלך זה זמן אז זה כבר משהו אחר, אני סולד מabcd וכו' אלא אם כן מדובר במפתח גוף מקצועי, גם abc אני עושה רק כי ככה האימון יחסית קצר יותר מab שהיה לוקח שעה וחצי, ויש יותר מנוחה ככה אפשר לעבוד יחסית עצים. |
ציטוט:
לדעתי באמת שילך על HST או lyle. |
Hst שקלתי ופסלתי אותה כי אני לא אוהב את העקרונות שלה [מעדיף להשקיע בכל אימון על קבוצת השריר המיועדת על אותו עיקרון פסלתי גם את p/rr/s למרות שאני שוקל לעשות אותה אחרי התקופת כוח ]
abc 5 פעמים בשבוע זה יותר מידי בישבילי גם מבחינת זמן וגם מבחינת העומס בשבוע שקלתי כמה וכמה תכניות אני לא קופץ לabcd סתם כי זה נשמע מגניב ויוסי יד 50 עושה אותה יש לכם משהו להגיב על הרעיון שלי בתכנית? |
יותר הגיוני לעבוד כל פעם על שריר אחר ?
ולאמן כל שריר רק פעם בשבוע שמבחינת התאוששות והיפרטרופיה עדיף לאמן אותו 2-3 בשבוע ? |
ציטוט:
|
למה לאמן שריר רק פעם בשבוע ?
אם אפשר 3 פעמים בשבוע ? אני מאמין שאתה בנאדם רציני ששואף להתקדם כמה שיותר מהר ולא לאמץ תוכנית שתקדם אותך לאט. לדעתי התוכניות הכי יעילות הן ss 5x5 אם הן לא מסתדרות לך גם hst לא רעה ומבחינת תוכניות bb הרוטינה של לייל די טובה (אם כי מאוד עמוסה וקשה להוסיף בה משקלי עבודה) |
ציטוט:
hst להחליף כל שבועיים את מס' החזרות...לא תודה אני מעדיף שיטה אחרת לייל-לחלק את הגוף לעליון תחתון לא אוהב את הראש לא אצליח להפיק מקס' מכל שריר כרגע בתכנית שאני עושה אני מתקדם במשקלי עבודה כל שבוע וגם גודל יופי חושב על השלב הבא אחרי שאחזיר את השיא שלי[ואולי אשבור אותו] בתרגילי הקודש ואני חושב שאם יש לי תכניות שנוח לי איתה ואני מתקדם בה אולי אצליח לנער אותו ולהוסיף עוד קצת להתקדמות שלי בקשר לתכנית כוח-עוד כמה חודשים אני עושה אחת ואצטרך ייעוץ בקטנה[אני שוקל 5x5 או משהו אחרי וצריך את דעתכם עליה] תהיה סמוך ובטוח שתראה אותי עושה תכנית כזאת |
סבבה, רק אם אתה נתקע במשקל גוף - תדחף עוד אוכל
אם אתה נתקע במשקלי עבודה - תדחף עוד אוכל |
ציטוט:
הגעתי כבר ל3 גר' חלבון על כל קילו גוף ואלוהים יודע כמה פחמימה ... שומן לא היה חסר.... יאללה בוא כבר נתכנן את תקופת הכוח תראה שקלתי אם לעשות 5x5 או לעשות תכנית אחרת שהמצאתי 3 פעמים בשבוע 3 סטים כל תרגיל [בנץ' סקוואט /דדליפט פרס מתח/בנט אובר] החלוקה כזאת a סקוואט בנץ' בנט אובר פרס b דדליפט בנץ' מתח פרס axbxa bxaxb עושה סט 5 rm סט 3 rm סט rm1 מה דעתך? עבדתי על תכנית כזאת בעבר וואלה עליתי בכוח אחושרמוטה [לצערי לא התייחסתי לכל כמה זמן עליתי אז אני לא זוכר] בקשר לעבודה על rm1 יש לי ניסיון עם זה מה דעתך על שילוב כזה בתוך תכנית כוח? |
שמע תאכלס,אתה פוסל כל דבר.
אני לא איזה מבין גדול..אבל מהתגובות שלך פה לא נראה שאתה מוכן להיפתח למשהו,אולי אני טועה. אבל אתה מבקש עזרה,אנשים מציעים לך דברים ואתה כל דבר שולל. עם ככה אתה כבר בא מראש בידיעה שתמשיך לעשות ABCDE,אז תמשיך לעשות אותה.מה נגיד לך?אף אחד פה לא ימליץ לך על התוכניות האלה.. לפחות אתה גודל מיזה..למרות שעם אתה מתקדם עם משקלי העבודה בתוכנית כזאת אז יכלת לנצל המון מתוכנית כמו 5x5 או HST,אבל אתה לא אוהב את העקרונות וכו',אז מה נגיד לך?תשאר עם התוכנית שלך וזהו......... |
יאיר תעשה hst, עזוב אותך שטויות.
תקיא קצת דם ב 15 חזרות, לא נורא. |
ציטוט:
מה שכן רציתי לשאול לחבר'ה שכן מאמינים בתכניות מהסוג הזה [ותתפלא כמה כאלו יש כאן] אם הרעיון שיש לי עליה יהיה טוב או שפשוט כל שבוע לעבוד נקי רגיל בלי הוספת טכניקות ולנסות כל שבוע לשבור שיאים בתרגילי המפתח אתם לקחתם את זה לכיוון שלכם וזה מה שלא רציתי שיקרה... |
ציטוט:
חחחחחחלראות אותך עושה כפיפת מרפקים בפריצ'ר זאת חוויה |
דווקא אם אתה שוקל תוכנית כוח עדיף שהיא תיהיה קודם למאסה, ככה תתחזק ובמאסה עצמה תעבוד כבד יותר.. אבל שיהיה.
|
ציטוט:
|
חחחחחחחחחחח זה לא יאמן כאילו קשרו לכם את העיניים ושמו לכם משפט או 2 בפה.
בקיצור abcd על הפנים תעשה ss תשתה חלב =] בקשר לתוכנית שלך אני לא רואה טעם לעשות חזרות שליליות אם אתה רוצה להעלות במשקלי עבודה,זה לא יתרום לך כלום. אם אתה מתעקש על התוכנית אז פשוט תעלה כל אימון משקל שזהיצא לך פעם בשבוע. אתה יכול לעשות גם abc , 4 פעמים בשבוע , לטווח הארוך יצא לך יותר טוב מבחינת העלת משקלים. |
ציטוט:
נפח מוסיפים אחרי שכבר חזקים זה כמו לעשות 5x5 או ab נפח נמוך ואחרי זה לעבור ל ss.. בערך. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:42. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ