![]() |
כל הכבוד גבר.
תגדל תצליח |
אחלה תמונות
אתה עולה נקי יחסית, שזה אחלה |
נראה טוב מאוד אחי בהצלחה במאסה
|
Не плохо
|
נראה מעולה..
אחלה כתפיים, מותן צרה מאוד, התקדמות מעולה אחי! כל הכבוד, תמשיך ככה!!! ו... סקוואט ודדליפט.. איך יכלת בלעדיהם כל כך הרבה זמן.. כשתתחיל את זה.. איך אומרים (no homo): בהתחלה זה יהיה כואב, בפעם השנייה מתרגלים לזה, בפעם השלישית מתחילים להנות מזה ובפעם הרביעית לא יכולים בלי זה.. =) |
פשוט מדהים איך שאתה מתקדם.
ראוי לשבח בהחלט, סתם שאלה ואני ממש לא ציני,איך אתה עושה סקוואט? |
ציטוט:
ציטוט:
אני לא עושה סקוואט :) שאני אעבור מכון כושר אני מתחיל לשלב סקוואט ודדליפט בתוכנית בדרך קבע. |
נראה חלש....
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
הכל עניין של טכניקה במכון הספציפי שלי שגם אין ציוד מתאים לא הייתי רוצה לנסות . לא רק שהם אוסרים על עשיית התרגילים האלה . אני עובר בקרוב למכון עם ציוד מתאים , ומצאתי גם פרטנר אימונים חזק... שיהווה תמיכה בתרגילים האלה שצריך. |
תעלה תמונת פרופיל שנראה תכרס שלך!
חח גדלת אורי כל הכבוד. |
מה זאת אומרת אוסרים על התרגילים?!
אגב אמרת שאתה לא עושה בגלל בעיות ברכיים לא? לגבי התמונות - קשה לדעת כי זה לא פוזות של ממש, הגב נראה טוב בכל מקרה. בהצלחה. |
ציטוט:
כן והתייעצתי עם לא מעט מומחים בעניין הזה ומסתבר שאני יכול לעשות את התרגילים תחת טכניקה של ספצים... :) וכמובן עד משקל מסויים שבו הטכניקה לא תעזור לי ... ובמכון שלי ספציפית אסור בתכלית האיסור לבצע אותם.. לא דדליפט ולא סקוואט עזוב אפילו מוט אולימפי אין לנו שם . עובר מכון סוף, החודש |
[quote=Holy_Templar;938856]Вы имеете в виду очень хорошо! Салют
Прошу прощения отличная форма респект |
אני לא מבין מה זה ספא או מכון? יצא לך לברר מה עומד מאחורי הטירוף הנ"ל?
|
|
[quote=Shauder;938926]
ציטוט:
|
[
ציטוט:
(תירוץ מספר אחד) אין לנו את הציוד המתאים כגון כלוב ומוטות אולימפיים (תירוץ מספר שתיים) תשמע במקור הם בכלל מרכז ספיניניג שהוסיפו לו גם המון ציוד מכון כושר אבל זה מכון של מליינים פלצנים כאלה. לא חשוב... אני עובר מכון בקרוב :) ואז ננסה לתת בראש עם הדדליפט והסקוואט, נראה אם המצב הבריאותי שלי לא יחסל אותי ציטוט:
איזה צפוי אתה יא ילד דיסלקט :) |
כריש אחי!הפתעת גם לגביי הגודל וגם לגביי זה שאתה רוסי....הייתי בטוח אשכנזי.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:03. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ