![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אתם פשוט הורסים את הפורום עכשיו אני מבין למה כולם עוזבים
לעניין אין דבר כזה 2 התרגילים הכי טובים ליד קדמית או הכי ממולצים אם אתה כבר עובד תעשה תרגיל עם מוט ותרגיל שני עם דאמבלים |
ציטוט:
|
ציטוט:
הוא צדק היו פה מיליון הודעות שהרסו את הפוסט . והן נמחקו . בוא נשמור על הנושא ונכבד את פותח הפוסט |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
לא מדובר פה על זה שעזבו בגלל הוויכוח התמידי על ss או נפח. זה בכלל לא האישיו... עזוב , בוא נוותר על זה כאן , כי זה לא קשור לאשכול הזה.. יש לי מסנג'ר או אימייל אני אשמח להסביר לך הכל שם :) |
ציטוט:
בצורה פרקטית זה אומר שבמתח לדוגמא לא ממש אפשר להגיע לערכי כוח מוחלטים של שרירי הגב בלי להגיע לערכי כוח המוחלטים של שרירים קטנים יותר דוגמאת כופפי מרפק. |
ציטוט:
התרומה של זה מזערית אתה יכול לעשות את זה, זה כמעט ולא פוגע בהתאוששות אבל זה לא נותן הרבה לעומת זאת אם תמשוך כבד ואחר כך תתן סט אחד או שניים בלבד של כפיפות מרפקים זה יתן יותר לא צריך כ"כ הרבה תרגילים מובודדים |
הגישה היא מאוד פשוטה. עומס פרוגרסיבי לאורך תקופה זה מה שגורם לגדילה. אז אני הולך לעשות דברים באימון שלי שיתרמו כמה שיותר לזה, ולא הולך לעשות דברים שיתרמו לי פחות (אם בכלל) וסתם ייקחו לי אנרגיה.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
מה הכנסת גנטיקה ?
|
ציטוט:
מה שקובע את זה זו הגנטיקה של המתאמן. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כמו שאמרתי יש אנשים שיותר טוב להם נפח גבוה ויש אנשים שעדיף בשבילם נפח נמוך,
זו עובדה ואני מקווה שאני לא צריך להסביר לכם את זה. מה שקובע את הנתונים שמשפיעים על כך זו הגנטיקה של המתאמן. |
ציטוט:
תראה מאיפה הסקת שזה עובדה ? זה שיש אנשים ליצנים שלא יודעים להתאמן, אתה לא יכול להסיק מזה כלום מה קשור הגנטיקה ? הגנטיקה תקבע מתי תתקע ומה הסף הגנטי שלך במעברים בין הרמות של המתאמן ובכלל |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:21. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ