![]() |
רק בחורף מגיע לי החשק וגם זה פעם באיזה שבועיים ככה וגם מעשן עם עוד 4-5 חברים על נרגילה אחת...
אבל בכללי לא מעשן בכלל במיוחד בקיץ חם ומגעיל אין לי חשק לחרא הזה.. |
תעברו לסיגרים.....
|
פה ושם סיגר לא רציני
|
ציטוט:
|
ציטוט:
וזה לא משנה דרך הפה זה נספג לך למחזור הדם ... והניקוטין עושה את הנזק בכל הגוף תפסיק לעשן אחי אחרי 15 שנה אני הפסקתי |
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל ב"ה אני לא נוגע יותר בכל החרא כמו שאמרתי פה ושם איזה סיגר בלגי לא צריני |
ציטוט:
|
ציטוט:
אם אני זוכר נכון זה יהה משהו איכותי יחסית |
ציטוט:
1000$ ליחידה,אם אני לא טועה. |
אפשר להנות מסיגרים איכותיים גם במחירים יותר זולים, אבל כמובן על איכות משלמים.
|
ציטוט:
יש לזה את הריח הכי מסריח בעולם, זה בקושי מוציא עשן ואסור לקחת את זה לריאות. איפה כל ההנאה של עישון בדבר הזה? אני לא יודע... אני אישית מעשן נרגילה אחת להמון זמן וגם ממש שחטה פה ושם. |
ציטוט:
יש לך גם סיגר קובני טוב ב120 שקל. ורומיאו וג'ולייט זה לא "סיגר משהו איכותי". |
רומאו וג'ולייט זה לא כזה איכותי...
אבל בעיקרון אפשר להביא היום אחלה סיגר בודד ב60-70 שקל ולהנות ממנו |
ציטוט:
המחירים יותר נמוכים זה דבר ראשון יש גם סיגרים איכותיים מאווווד שהם לא קובנים [ניקרגואה.הרפובליקה הדומיניקנית והונדורס הן הארצות המובילות] ויש סיגרים קובניים שהם מגעילים ת'חיים |
ציטוט:
אתה יכול למצוא סיגרים איכותיים גם ב 30-40 שקל בד"כ המחירים לאיכותים מתחילים מ-35 |
ציטוט:
ובייחוד שמדברים על המחיר בארץ (מס גבוהה, או סתם שחיטה) |
http://www.esh-ly.co.il/?p=3&pt=8
http://www.brillcigars.com/ שני מקומות שאני קונה בהן בחנויות עצמן יש מבח גדול יותר מין הסתם |
ציטוט:
לאון חימנז אחד הסיגרים המעולים שיצאו אי פעם מחירו לגדול רובוסטו הוא 36 שקל פלור דה קופן בגרסא הסטנדרטית מתחיל ב 35-40 כשהגרסא ה"מיוחדת [לינאה פורוס] מגיעה ל 45 cao שזאת אחת החברות המובילות ביותר בתחום [ובעל עלי המאדורו הטובים בשוק כיום] נעים הארץ בסביבות ה30-50 שקל לסיגר [סיגר ה brazilia שלהם מבחינתי ומבחינת המון מבקרי סיגרים הוא יצירת מופס מה שמוזר נוכח המחיר הנמוך יחסית] אני יכול לתת עוד דוגמאות... בעיקרון המחירים הגבוהים הם לסיגרים קובנים בגלל הבלאגן שממשלת קובה עושה עם היצוע של הסיגרים מחוץ למדינה |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:50. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ