![]() |
ציטוט:
|
זה לא ממש משנה כי הגוף שלך מתרגל לשומן והוא מנצל את השומן כמקור אנרגיה עיקרי.
על כמה ג' פחיממה אתה? |
ציטוט:
שמע אחי אל תפגע ממני ממה שרשמתי מקודם פשוט מעצבן אותי שאנשים רק אומרים ss? |
ציטוט:
|
לא הבנתי על מה אתה כועס עלי...
אנשים שחושבים שהם יודעים להשתמש בחומרים בסוף מגלים כל מיני מחלות ונגיפים רק כי הם לא ידעו איך להשתמש..לא אמרתי שהוא לא יודע..סתם הזכרתי לכל מי שרואה את זה. ואיפה רשמתי ss..?בפוסט שלך? ולמה השומן לא גבוהה? חלבון = 2.5-3 מספיק לדעתי,ואני לא מדבר על עומס כליות,פשוט עדיף לפנות את רוב מקור הקלוריות לשומן.. על כמה קק"ל אתה בכלל? |
אם אתה על ad ואין לך בעיה, אז אין בעיה להתאמן 5x5 איתה
לגבי זה עדיף שתשאל את עודד (שוגרזאזא) כי הוא עשה ad ו 5x5 מדקאו אני אישית אוכל הכל |
ציטוט:
קלוריות כל שבועיים עולה 200 כרגע עומד 3400 ציטוט:
|
ציטוט:
אם אתה ממש רוצה תוסיף תרגיל אחד מתח בסופיניצה ותרגיל אחד לבייספס ואם אתה עוד יותר פריק אז מקבילים פעם אחת |
ציטוט:
|
טרפזים עובדים חזק בפאוורקלין ובדדליפט
תאומים עובדים בסקווט, אבל אם אתה bb תעשה גם פעמיים בשבוע לא יקרה כלום (זה לא מה שיפגע לך בהתאוששות בוא נגיד) |
A
סקווט בנצ פאוורקלין מתח בסופיניצה תאומים b פרונט סקווט פרס דדליפט מקבילים c סקווט בנצ' פאוורקלין יד קדמית תאומים עד שתלמד פאווקלין אתה יכול להוסיף מתח ל 3 סטים כל פעם שיש פאוורקלין או להחליף אותו לבנט אובר אבל בכל מקרה תלמד אותו, הוא תרגיל ממש טוב סבבה ? רוצה להוסיף עוד תרגילים ? |
טרפזים עובדים גם בפרס חזק גם..!
אבל תזכור את המשפט הזה = אתה בכל מקרה תרצה לחזור הביתה אחרי הסקוואט,אתה בהתחלתה תעשה אותם ואחרי זה תפסיק. |
Moo עזר לך ממש וכל מילה שלו נכונה,
תתחיל ושיהיה בהצלחה |
אני מסכים ב-100% עם מוו, התכנית שבנית לא הייתה מביאה אותך לשום מקום
כמה דברים : א. תלמד לבצע סקוואט לואו באר ב. חובה להעלות סירטונים לביקורת של סקוואט ודדליפט ג. אסור להחליף אף תרגיל בתרגיל עזר ( לחיצת כתפיים בישיבה במקום פרס ) ד. להתחיל עם משקל נמוך ורק בשבוע 4 לשבור שיאים בהצלחה |
זה קריטי אם זה יהיה לואו בר במקום היי באר.?
|
ציטוט:
זה לא קריטי אבל בלואו באר יש יותר דגש להמסטרינג וגלוטוס ואפשר להעמיס יותר משקל על המוט יותר משקל על המוט = חזק יותר = גדול יותר |
תכנית חלשה יחסית, יותר מדי אימונים בשבוע באים על חשבון עצימות וזה רע למצות את ההתקדמות בטווח הארוך
|
ציטוט:
|
ציטוט:
חנא לא צריך לבודד טרפזים זה גם שריר שמגיב מהר מאוד ויעקב התאוששות אפשר לשפר את זה אח"כ יחסית בקלות.. אני חושב שmoo צודק דווקא, נפח נמוך יהיה הרבה יותר טוב מהתוכנית קקה הזאת של 40 סטים לשריר בלי להעליב. |
דווקא ? מה בד"כ אני טועה ?
חחח |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:23. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ