![]() |
ציטוט:
למשל: האם העיסוק בפיתוח גוף עושה את המתאמן/ת רגועים יותר אלימים פחות .... בהקשר של הלימודים: האם העיסוק בפיתוח גוף עוזר בריכוז בזמן הלימודים מה שאתה צריך לשים לב זה להציג את ראשי הפרקים בסדר הגיוני |
לדעתי תשאל משהו בסגנון האם זה מוסרי או הגיוני להשתמש בסמים לא חוקיים כשבלעדיהם אין לך סיכוי להגיע לרמה של מתחרים אחרים.
|
גם אני בהתחלה רציתי לעשות על זה. בסוף ירדתי מיזה ועשיתי על סטרואידים, היה לי הרבה יותר פשוט לחשוב על שאלות+תשובות.
אתה תיראה כשתתחיל את העבודה שאתה תחזור על אותם דברים שוב ושוב, זה מה שקרה לי בכל אופן ביגלל זה החלפתי נושא |
כיצד בא לידי ביטוי השימוש בפעילות כח ושריפת אחוז שומן בגוף
|
גם לי הייתה (יותר נכון, יש) עבודה כזאת באנגלית ועשיתי שאלת חקר על פיתוח גוף ותזונה
"To what extent is nutrition a major factor in Bodybuilding?" שאלת החקר שלי |
וואי שאלה יפה
|
יש מצב מישהו עוזר לי לתרגם את השאלות הללו?
הסתבכתי -האם יש הבדל בין מתאמנים ותיקים למתאמנים מתחילים במטרותיהם? -האם יש הבדל בין מתאמנים מבוגרים לבני נוער במטרותיהם? |
ציטוט:
|
ציטוט:
-Are there any differences between adult and teens trainers, and their desired targets? their desired targets = אתה יכול לשים גם "their goals" "their targets" "their achievement" האחרון פחות רלוונטי אם בכלל |
תשמעו,אני נתקע,אני לא מוצא מאמר של אחת מהשאלות
יש אולי למישהו משהו שהוא שמר? מאמר כלשהו שמראה איך פיתוח גוף משפיע על המין השני או משהו כזה? |
פלה תודה רבה אחי
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:00. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ