![]() |
ציטוט:
לנושא: גנטיקה מפחידה הלוואי עליי לאכול 6-7 אלף קלוריות ביום ולהישאר על אחוז שומן כזה קבל ח"ח ותממש את הפוטנציאל שלך נ.ב תן נשיקה לאמא ואבא שלך כל בוקר על הגנטיקה הזאת |
אחי נראה טוב מאד גנטיקה נדירה גבר
חטוב רצח |
אני פשוט נהנה לראות תמונות שלך
|
חזק ביותר, משקיען אמיתי
נראה לי לפעמים שאנשים נותנים יותר מידי חשיבות לגנטיקה... אני חושב שרוב האנשים יכולים להיראות טוב כמוך או כמעט כמוך (או יותר, לפעמים) אם הם ישקיעו מחשבה ומאמץ באימונים ובתזונה.
אז אחי, אל תתרגש אם יש כאן כמה שמנמנים רכי-גוף שאומרים לך ש"חבל שאתה לא מממש את הפוטנציאל שלך" או ש"לא נראה להם שיש הבדל בין התמונה הקודמת לזו". אלה כנראה אותם ילדים שמתרצים את קפלי השומן שלהם בכך שיש להם גנטיקה לא טובה, חושבים שאנשים שנראים ממש טוב הם פשוט אנשים שיש להם גנטיקה טובה והם יום אחד מתעוררים בבוקר עם 8 קוביות בבטן וידיים בהיקף של 43 ס"מ. גנטיקה היא כמו ציון כוחות סוס למנוע. זה שיש לי 100 כוחות סוס עדיין אומר שאני צריך ללחוץ על הגז בשביל להגיע לשם, ויכול להיות שמישהו עם 80 כוחות סוס ייקח אותי בסיבוב, רק בגלל שהוא נהג טוב יותר. שורה תחתונה: אין ספק שאתה משקיע את מיטב שעותיך בטיפוח ופיתוח גוף. כבוד. |
ציטוט:
בהחלט אחי, נראה מעולה. |
איזה חיטוב. מרשים בהחלט, הלוואי עליי..
|
ציטוט:
|
סוס..
|
אהבתי רצח אחי תן לי ת'גוף יזבל, גוף מושלם כזה לחוף חח... אוליי תעלה עוד טיפה במסת שריר וזהו, ממש טיפה אתה נראה מעולה סחטיין אחי.
|
קטלני גנטיקה סוסה
|
נראה לא רע, חטוב.
אבל עדיין לא מובן לי איך נראה תפריט של 7000 קלוריות. אני אשמח אם תעלה אחד כזה לדוגמא. מה אתה אוכל באותו היום. |
לא ראיתי את התמונות הקודמות אבל נראה מסיבי ביותר והחיטוב גם כן
|
נראה קטלני
|
פששיייי..
מרשיםםם! |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:08. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ