![]() |
ציטוט:
מבחינה בריאותית תזונה קטוג'נית עשוייה להפחית תחלואה קרדיו-וסקולרית ואם אני לא טועה גם סכרת. |
ציטוט:
:p |
ציטוט:
|
אני גם בדעה שצריך בסיס לפני שמגיעים לדברים האלה. מבחינת הכרה של הגוף ותגובתו לתזונות שונות, הכרה של אופי האימונים והגבה לתזונות, ובכלל לנצל את מה שאפשר ברמה הבסיסית לפני שעולים מדרגות.
למרות שאם הוא מבצע אותה כמו שצריך אין סיבה שלא. |
ציטוט:
ברור שעדיף לעשות הכל טוב מהתחלה |
הספר לא של לייל קודם כל, דבר שני אם הוא לא קרא אז הוא צריך באמת לקרוא
|
נכון הוא של Mauro Di Pasquale
אבל לייל ידוע שתומך בשיטה |
ציטוט:
גם אני בבגרות בספרות לפני אי אלו שנים לא קראתי את החטא ועונשו שהייתה שאלת חובה של 30 נק' ועדיין הוצאתי 94... צריך לדעת למצוא את החלקים החשובים בכל דבר. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
דבר ראשון לא צריך לצאת עלי השיטה תזונה הזאת יותר נוחה לי מכמה סיבות אני מכיר את הגוף שלי ....
איזה ספר של לייל ? אני עכשיו זז לקרוא. איזה ירקות בעלי הרבה סיבים שאפשר לשלב בתפריט ,מוגבל בפחמימות דבר אחרון העליתי את התפריט כדי ללמוד את הטעויות אם יש לי טעויות נוספות תעירו בברכה ככה לומדים שבת שלום לכולם. |
קראת את Anabolic/Metabolic Diet או את הAnabolic Solution?
מה שעובד טוב בתפריט דל פחמימות זה בדרך כלל עלים ירוקים, ירקות מאודים (ברוקולי כרובית וכו') ועשבי תיבול גם כן עוזר (פטרוזיליה למשל). עדיף שהפחמימות יבואו בעיקר מירקות כי זה מזון דחוס תזונתית ואתה מקבל הרבה מהם על אותה מסגרת קלורית. כך או כך במצב שלך (+- 30 קילו להעלות) לא הייתי חושב יותר מדי על הספרות הקטנות, פשוט תאכל בשר ביצים דגים שקדים אגוזים ירקות במהלך השבוע ובסופי שבוע הרבה פחמימות וזהו |
קראת את The anabolic diet by Dr. Mauro Di Pasquale
|
אוקיי, אז אם קראת את הספר אני מניח שאתה יודע מה לעשות ובהצלחה
|
ציטוט:
ניראה לי התבלבלת למה חוסר בפחמימה (cc לדוגמא)להיפך מוריד רגישות לאינסולין, וזה המטרה שלך בחיטוב. חמצון שומן?למה זה טוב כשאתה במאזן חיובי? הורמון גדילה gh -גוברות בגרעון קלורי , וגם לא בדל פחמימה.מה שכן יש גדילה בigf1 . טסטסטרון מופרש יותר , זה כן. מבחינה בריאותית באמת יכול להיות יתרון על דיאטה עשירה בפחמימה.סוכרת פחות , כי זה יותר ניין גנטי או גורמים סביבתיים כמו השמנה או מחלות לב . |
בימים הדלים בפחמימה הרגישות יורדת ,בהעמסות הרגישות חוזרת ובגדול, לערכים יותר גדולים מאשר תזונה סטנדרטית (מחקר יבוא בהמשך). יותר חמצון שומן אומר פחות פירוק שריר ויותר שימוש בשומן לאנרגיה וזה יכול להתרגם לעלייה נקייה יותר. האפקטים האנאבוליים של הורמון גדילה גדלים במחסור בפחמימה, כנראה כתוצאה ישירה מערכים כמעט כפולים של igf-1 בתזונה דלת פחמימות (הורמון שמופרש כתגובה להורמון הגדילה).
בקשר לסכרת, שיפור ברגישות לאינסולין מפחית סיכוי לסוג שנובע מחסינות לאינסולין (שזה בעצם בדיוק ההפך מרגישות טובה לאינסולין) |
ציטוט:
אפילו אם יש שימוש בשומן הגוף לאנרגיה ,אתה במאזן חיובי אז זה יתקזז בסוף ולא יהיה ירידה בכמות שומן .. אפקטים כן בגלל הigf1 נכון , אבל כמות gh לא גדלה - אמרת שכן הסיכוי שיהיה לך חסינות לאינסולין בלי גורם תורשתי או השמנה וכו , כלומר רק מכמות גבוהה של פחמימה נמוך מאוד. מה גם אימון מגביר רגישות לאינסולין מה שמפחית את הסיכוי שלנו לחלות בסוכר עוד יותר |
ציטוט:
בקשר לשימוש בשומן, המשמעות של זה במאסה זה שהעלייה עצמה תהיה עלייה יותר נקייה- יותר שריר ופחות שומן, מהסיבות שפרטתי למעלה: הבאת דרישות הגלוקוז למינימום מפחיתות פירוק שריר ומגדיל בעקיפין וישירות את חמצון השומן במנוחה ובאימון, הגוף משתמש ביותר שומן ולכן יותר קלוריות ינותבו למאסה רזה על פני מאגרי שומן. ויש עוד את כל הסיבות האחרות שלדעתי הופכות את התזונה הזו לטובה מאוד בהנחה ואתה מסוגל לעמוד בה |
ציטוט:
|
מעדכן תפריט
800 גרם 1825 קלוריות הסר
ביצה קשה 2 ביצים מספר טונה בשמן (משומר) 100 גרם שמן זית 4 כפיות שמן זית 4 כפיות קוטג` 9% גביע 2-4ירקות סה"כ קלוריות: 2970 קלוריות סה"כ חלבון: 200.9 גרם סה"כ שומן: 226.6 גרם סה"כ פחמימות: 37.9 גרם סה"כ כולסטרול: 1126.2 מ"ג סה"כ סיבים תזונתיים: 4.2 גרם 1.הבנתי יש עוד ספר של לייל איך קוראים לו אני יקרא אותו ואיזה יותר מומלץ למי שקרא אותם<בין ה ספר שקראתי לספר של לייל> 2.לפי הספר אני מתחיל רגיל 5 ימים דילול 2 העמסה, לפי מה שחקרתי אצל אחרים הם התחילו 12 ימים דילול איך להתחיל את הדילול 12 או 5 ימים? 3.מטרה מחר מתחיל :fellow: תודה רבה למי שעזר במיוחד ל Sugarzaza |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:28. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ