ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   גלריות הגולשים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   האם יש גם נשים בפורום? (https://israelbody.com/showthread.php?t=60390)

hypertrophy 19-10-09 21:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי scylla (הודעה 933005)
רציתי לשאול כאן את החכמים ממני בעיקר מי שעשה קורס כי הקטע הזה של אימון נשים בשבילי זה חור בהשכלה.
מה היתרונות של שלל חוגי הנשים כמו פילאטיס יוגה שיעורי עיצוב וכו' חוץ משריפת קלוריות?
אצלי בראש כפי שאני תופס אימונים, נשים צריכות להתאמן בצורה לא שונה מגברים על מנת להתעצב, מה דעתכם?

אז ככה
חוגי הנשים למינהים הן גימיק שיווקי ותו לא

בקשר לאימון נשים בישביל לראות תוצאות אין הבדל בין גברים חוץ מעליית משקלים קצת יותר מתונה ושבירת שיאים הרבההה יותר מתונה מאצל גברים כדי למנוע פגיעה מסוכנת בפוריות

עבדתי עם החברה שלי על אימוני כוח למטרת עיצוב הגוף [לא שהוא לא היה מעוצב אבל היא רצתה יותר] והתוצאות היו מדהימות
כנ"ל מתאמנת שיש לנו בחדר כושר שמתאמנת טוב וגם לה היה שינוי מדהים באסטטיקת הגוף
אחת המאמנות אצלו עובדת כבד [יחסית] ומתמקדת בדדליפט וסקוואט ויש לה פלג גוף תחתון שכל נערה בת 16 הייתה רוצה [בלי הגזמה] כשהיא כבר מגרדת את גיל ה-40 [גם הפלג גוף עליון אצלה אסטטי ונשי אבל החלק המרשים באמת הוא הפלג גוף תחתון]

מסקנות-כמו גברים רק קצת יותר במתינות

אנדרוליזם 19-10-09 21:59

היי‏‏‏‏

Logout 19-10-09 22:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי BiG_BuG (הודעה 933096)
:lol:
הוא אמר את זה בציניות כי היא פתחה את הפוסט בגלריית הגולשים..

חחחחחח לפחות מישהו הבין את ההומור הרדוד שלי:rolleyes:

ירין מוסקוביץ 19-10-09 22:16

יפה שבגילך יש לך זמן להתאמן.

nesiha 19-10-09 23:28

יש...
אבל אני לא מפתחת גוף.

עדי_בת 21-10-09 17:06

כאמור אני בחורה ובאה מתחום פיתוח הגוף והרמת משקלות,ואשמח לסייע.

עדי_בת 21-10-09 17:09

אכן נשים לא צריכות להתאמן בצורה שונה מגברים,בהתאם למטרה כמובן.

TheRock 21-10-09 18:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אנדרוליזם (הודעה 933227)
היי‏‏‏‏

לא הבנתי מה ההודעה הזאת אומרת

Sugarzaza 22-10-09 01:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 933225)

בקשר לאימון נשים בישביל לראות תוצאות אין הבדל בין גברים חוץ מעליית משקלים קצת יותר מתונה ושבירת שיאים הרבההה יותר מתונה מאצל גברים כדי למנוע פגיעה מסוכנת בפוריות

אני אשמח לשמוע קצת יותר פירוט בנושא

arbel2 22-10-09 12:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 933225)
אז ככה
חוגי הנשים למינהים הן גימיק שיווקי ותו לא

בקשר לאימון נשים בישביל לראות תוצאות אין הבדל בין גברים חוץ מעליית משקלים קצת יותר מתונה ושבירת שיאים הרבההה יותר מתונה מאצל גברים כדי למנוע פגיעה מסוכנת בפוריותעבדתי עם החברה שלי על אימוני כוח למטרת עיצוב הגוף [לא שהוא לא היה מעוצב אבל היא רצתה יותר] והתוצאות היו מדהימות
כנ"ל מתאמנת שיש לנו בחדר כושר שמתאמנת טוב וגם לה היה שינוי מדהים באסטטיקת הגוף
אחת המאמנות אצלו עובדת כבד [יחסית] ומתמקדת בדדליפט וסקוואט ויש לה פלג גוף תחתון שכל נערה בת 16 הייתה רוצה [בלי הגזמה] כשהיא כבר מגרדת את גיל ה-40 [גם הפלג גוף עליון אצלה אסטטי ונשי אבל החלק המרשים באמת הוא הפלג גוף תחתון]

מסקנות-כמו גברים רק קצת יותר במתינות

גם אני אשמח לשמוע פירוט בנושא
אתה רומז על לחץ תוך בטני משמעותי שמזיק לרחם ? כי זאת הפעם הראשונה שאני שומע על זה.

Scylla 22-10-09 16:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel2 (הודעה 934242)
גם אני אשמח לשמוע פירוט בנושא
אתה רומז על לחץ תוך בטני משמעותי שמזיק לרחם ? כי זאת הפעם הראשונה שאני שומע על זה.

יש איזו שטות כזאת שבנות משתמשות בזה בתור תירוץ לא לסחוב חביות בסקטים ושאר התעצלויות למיניהם.

hypertrophy 22-10-09 19:19

אני מניח שזה קשור ללחץ תוך ביטני אב ל אני מכיר את זה שהרמת משקל גבוה מידי לאישה יכול לפגוע בפוריות

אין הכוונה שלאישה אסור להתאמץ אבל כן אומר שאסור להתפרע עם משקלי העבודה [אישה יכולה להגיע לכשל יכולה לעבוד על הrm שלה בכל טווח חזרות אבל עדיף לא לנסות לשבור את זה בכוח]

אם יש מישהו שיש לו הוכחה חד משמעית שאני טועה אני אשמח לשמוע אותה ואת ההסבר שלה כרגע זה מה שאני מכיר

אילוז 22-10-09 20:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי holy_templar (הודעה 933098)
אני ביקשתי ממך להסביר לי מה הוא התכוון ?
לא זכור שביקשתי ממך להסביר לי ...

מה אתה עורך דין ?

תיהיה טוב במה שאתה במחשבים ! ואל תתערב...

;):tongue::tongue::rolleyes:

תגיד שיצאת סתום ....
מה אתה מתנפל עליו ?
זה קל ישר להעביר את זה למישהו אחר ,
בוא נראה אותך מודה ....

Holy_Templar 22-10-09 20:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי TheRock (הודעה 933964)
לא הבנתי מה ההודעה הזאת אומרת

שמשעמם לו ביותר

Holy_Templar 22-10-09 20:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אילוז (הודעה 934393)
תגיד שיצאת סתום ....
מה אתה מתנפל עליו ?
זה קל ישר להעביר את זה למישהו אחר ,
בוא נראה אותך מודה ....

המממ

אם לא הבנת (כי הראש שלך מלא ב-***)

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A6%...99%D7%95%D7%AA

אנחנו חברים אני והטמבל (החרק) שם למעלה שהגבתי לו ..

אולי גם את זה פיספסת... נו טוב

ואני הסתום

:D:D

Sugarzaza 23-10-09 03:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 934382)
אני מניח שזה קשור ללחץ תוך ביטני אב ל אני מכיר את זה שהרמת משקל גבוה מידי לאישה יכול לפגוע בפוריות

אין הכוונה שלאישה אסור להתאמץ אבל כן אומר שאסור להתפרע עם משקלי העבודה [אישה יכולה להגיע לכשל יכולה לעבוד על הrm שלה בכל טווח חזרות אבל עדיף לא לנסות לשבור את זה בכוח]

אם יש מישהו שיש לו הוכחה חד משמעית שאני טועה אני אשמח לשמוע אותה ואת ההסבר שלה כרגע זה מה שאני מכיר

לא הבנתי את הטענה, או על מה אתה מתבסס. אתה נגד תרגילים מורכבים, שבירת שיאים, תרגילים שמייצרים לחץ תוך-בטני גבוה או סתם אימונים עצימים? ההגדרה המעורפלת שלך למאמץ גם כן קצת תמוהה, וגם זה שאתה מעלה טענה לא מגובה ודורש מאיתנו את חובת ההוכחה

moo 23-10-09 03:23

זה טרולים שמשגעים אותכם
כותרת כזו של הפוסט תיצור מייד "מתאמנות"

Holy_Templar 23-10-09 04:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי moo (הודעה 934631)
זה טרולים שמשגעים אותכם
כותרת כזו של הפוסט תיצור מייד "מתאמנות"

been there done that
:)

Pro_XXL_Universe 23-10-09 10:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי nesiha (הודעה 933285)
יש...
אבל אני לא מפתחת גוף.

זה הרגלים שלך בחתימה מאמי?

hypertrophy 23-10-09 13:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sugarzaza (הודעה 934626)
לא הבנתי את הטענה, או על מה אתה מתבסס. אתה נגד תרגילים מורכבים, שבירת שיאים, תרגילים שמייצרים לחץ תוך-בטני גבוה או סתם אימונים עצימים? ההגדרה המעורפלת שלך למאמץ גם כן קצת תמוהה, וגם זה שאתה מעלה טענה לא מגובה ודורש מאיתנו את חובת ההוכחה

מה אתה מתעצבן קוקי?
אני לא נגד תרגילים מורכבים
אני לא נגד תרגילים שמייצרים לחץ תוך ביטני גבוה
ואני לא נגד אימונים עצימים
[אני לא מאמין שאני צריך להסביר את זה]
אני אומר דבר כזה-שמעתי מכמה מקורות שנשים יכולות ואמורות להתאמן כמו גברים רק להיות יותר ערות לגבי המאמץ שלהם כי מאמץ גבוה מידי שאינו מותאם לסרגל המאמצים של אותה בחורה ספציפית יכול לגרום לפגיעה במערכת הרבייה הנשית

אתה רוצה הוכחה לכך שאני תומך בתרגילים מורכבים ומאמץ גם באימון נשים? אתה חבר שלי בפייסבוק כנס לסרטונים שלי ותראה אותי מאמן את חברה שלי [והיא עושה שם לחיצת רגליים ולא סקוואט בגלל פריצה דיסק שנובעת מהיפרלורדוזיס אז אל תחפור לי על זה ניסינו לעשות סקוואט וכאב לה]

בקשר להוכחה-לא הפלתי כלום על אף אחד מרתי שאם למישהו יש טענה שסותרת אותי חד משמעית שיביא אותה ואשמח לראות-כרגע מההיכרות שלי עם הנושא [ויש היכרות] אני אמשיך לפי הקווים המנחים שאני מכיר

אתה רגוע עכשיו?

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:12.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ