![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
יום שישי לא התאמנתי.יוצא לאימון עוד מעט
|
חרא אימון...
סקוואט 50 5,5,3.בסט השלישי מזל שהיה את הכלוב,אחרי החזרה הראשונה לא הצלחתי להרים את המוט למעלה פשוט.הוא היה על הכלוב כמה שניות שוב הרמתי אותו וממש הייתה קרוב לנפילה עם המוט על הרצפה.עשיתי בקושי עוד 2 חזרות.אני ממש חלש ואני לא מבין למה!אימון שעבר היה לי 57.5 ק"ג.אכלתי מלא וישנתי היה לי חופש פרס 26 1-5-3 גם הורדתי במשקל ולא מצליח לסיים חמישיה מתח - נסיתי מתח לא הצלחתי(בחיים לא קרה לי) אז עשיתי T-bar טי-באר 45 - 4,5,2. קיצור חרא אימון לא יודע כבר מה לעשות אימון הבא |
תאכל..
|
מה לעשות אימון הבא?להתקדם?מה עם הסקוואט.?
|
תן נסיון נוסף עם 50 קילו.
|
תשמע לירון, לי זה נראה כאילו אתה לא אוכל מספיק חלבון בשביל להתאושש, זאת רק השערה...
תזכור לשתות לפחות חצי ליטר חלב אחרי האימון אם אין לך אבקת חלבון או תחליף אחר. |
ציטוט:
|
אי אפשר לקבוע אם יש לו גנטיקה טובה או לא מתחת לגיל 17.
|
הטסט' אצלי יחסית נמוך כן..אני לא מפותח לגיל שלי,
אני באיחור של שנה בערך בהתפתחות. |
יחסית נמוך, מכך אני מבין שהוא בנורמה, אל תדאג, תתאמן ואל תדאג לגבי השטויות האלה, בגיל 20-21 אתה תהיה בדיוק כמו כולם, חוץ מזה שתהיה עליך מסת שריר מטורפת, יאללה מאססהההההה!!!!!!
|
חחחחח :D
אני על גיינר לשאלתך.."אבקת חלב".. Perfect 3000 |
תקפיד לאכול מעל ל100 גרם חלבון ביום.
|
זה לא קשור,אני גם מגיע ל150+ לפעמים.משהו אצלי לא בסדר ועדיין לא גליתי את זה.
אוכל בסדר שינה בסדר אימונים נותן את הכל לא עושה ריצות לא כלום או כל משהו שמפריע להתאוששות |
ח'ברה אני לא יודע מה לעשות,יש לי כאבים בברך ימין..זה כבר קורה כל הזמן ואני לא יודע עם ללכת להתאמן או לא...אני מפספס יותר מדי אימונים ..עם אני ילך לדוגמא ולא יעשה סקוואט ויתחיל ישר מבנצ' זה עדיף מאשר לא להתאמן בכלל?כי אח"כ יוצא לי שאני מתאמן פעם-פעמיים בשבוע ולא פלא למה אני לא מתקדם ורק יורד במשקלי עבודה.
|
טוב בסוף לא עניתם לי אז הלכתי להתאמן ואמרתי נראה מה יהיה..
הגעתי למכון התחממתי והכאבים בברכים הופיעו ומאז אשכרה קיבלתי פיק ברכיים לא יכלתי לזוז.עם הייתי עושה סקוואט ודדליפט כבדים הייתי מוצא את עצמי בבית חולם וראוי לציין את זה.אני מעריך את עצמי על כך שהקשבתי לגוף.בכל מקרה זה האימון סקוואט 25 ק"ג -5- בנצ' 45 ק"ג 3,3,3 pr(למרות שלא סיימתי חמישיות.אבל אימון הבא ננסה לסגור רביעיות ועוד 2 אימונים חמישיות. קייבל קרוס 35 ק"ג 10,10 אגב,הקייבל הוא רק כי האימון היה ממש קצר,כ25 דקות.זה היה בשביל הכיף..לא הפריע גם נתן קצת פאמפ וזהו. |
אימון 16.9
סקוואט 50 5,5,5 פרס 28.5 4,4,5 צ'ין אפס 3,5,8 |
למה עשית שני אימונים רצופים?
|
אני מבין שאתה סובל מבעיה נפשית..
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:37. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ