![]() |
ציטוט:
עדיף לעשות חיטוב עם תוכנית אימון בעצימות גבוהה כיוון שככה אתה מאבד פחות שריר בחיטוב. אני עשיתי חיטוב abc אבל זה לא טוב, חיטוב הבא אני יעשה 5x5 בשילוב אירובי וקרוספיט |
ציטוט:
בכל מקרה גם כשהוא היה חטוב היתה לו מסה גדולה. אף אחד לא אומר שאם תרים כבד לא תגדל. בתמונה השניה הוא העלה מסת שריר ושומן ומעבר לזה, moo התאמן בתוכניות a\ab במשך זמן רב (שנתיים לפי דבריו) לפני שהתחיל 5x5, הוא לא מתאמן מתחיל. |
לא יודע כמה שריר עלית , את זה אפשר לראות רק לאחר החיטוב .
ותהיו בטוחים שלא ה 5x5 מה שבנה לו את הגוף הזה ומה שבטוח שזה לא נעשה תוך 3 חודשים , אל תשלו את עצמכם. חוץ מזה שאיו לי שום דבר נגד התוכנית הזו ואתה נראה מצויין! |
ציטוט:
|
:):):):) לא לא אמרתי את זה , תקרא שוב.
דבר ראשון התמונות הן בפוזניג שונה שזה כבר מכביד על ההשוואה. דבר שני, אם אתה לוקח לוקח את עצמך לפני 3 וחצי חודשים ומלביש על עצמך שומן ונוזלים אתה תראה הרבה יותר מאסיבי בפוזנה השנייה שאותה הצגת. אני חס וחלילה לא טוען שעלית שומן ונוזלים בלבד. אני טוען שקשה לעשות השווה וקשה לדעת כמה שריר עלית , עד שלא משווים באותו פוזינג על אחזו שומן דומה פחות או יותר. ודבר אחרון המראה שלך נכון לעכשיו , לא השגת אותו ב 3 וחצי חודשים , זה משהו שבנית שנים. לכן לבוא ולהגיד 5x5 עובדת זה גם לא נכון וגם בהקשר למה שאמרתי בחלק הראשון של ההודעה הזו כי לא ניתן לדעת. אתה נראה טוב וזה מה שחשוב. |
ציטוט:
יאללה לילה טוב |
ציטוט:
אבל מניסיון 5x5 קידמה אותי הכי הרבה בנתיים |
חח לא מתווכח , בסופו של דבר אתה יודע מה עבד עלייך הכי טוב , לא פוסל שום דבר.
|
נראה מעולה אהבתי את הגב ביותר..
שיהיה בהצלחה בהמשך יש כבוד..:) |
ציטוט:
טיפש, הגבתי על הציניות שלך. |
ציטוט:
זהוו עכשיו כל שיטה חוץ מss היא לא טובה ומי שעושה אותה לא מבין כלום בפיתוח גוף?? אתה חושב שכ להמשקל שעלית זה מסת שריר?? כמה אמרת שעלית 14 קילו ב3 חודשים?? לפי האקנה שיש לך על הגב אני מאמין לך האמת...וזה לא מהss... |
שמע באמת שרציתי לחפש נקודות לשלילה כמו בייספס רע או אחורית או לא יודע מה אבל לא מצאתי.
בהחלט מרשים מאוד ומסיבי מאוד. עליה של 13.5 ק"ג ואתה עדיין ברמת שומן בהחלט סבבה כלומר הרבה שריר יחסית מתוך זה. שני דברים שמעניינים אותי - 1. לוקח תוספים / ממתקים / משהו? איך נראית בערך התזונה שלך? 2. עושה בנט אובר או רק פאוור קלין? |
ציטוט:
טרול מגעיל... |
וואו אחי כבוד..
יש לך גנטיקה לא מהעולם הזה.. !! תמשיך כך!! |
מפלץ אחי!
|
גב מטורף
|
נראה מטורף !!!!
תעלה תמונות של ידיים,חזה |
ציטוט:
דבר שני, לא נראה לך קצת יותר מדי 2-3 קילו בחודש? מיותר, אלא אם אתה לוקח ממתקים, במצב טבעי אתה תעלה גג גג גג 700-800 גרם שריר בחודש וגם זה בשמיים... אגב באמת אחלה תוכנית, אני משלב אותה עם אימון kettlebell בין שני האימונים הכבדים לאימון 80% |
ציטוט:
אפשרי מאוד |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:54. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ