![]() |
התוכנית לא טובה, אם באמת תרצה אין שום בעיה למצוא מאמרים על הסקוואט והדדליפט בעברית, כל שאר ההרמות לא כלכך מסובכות (חוץ מ פאוור קלין אבל לא נראה לי שתעשה). ולא צריך לדעת אנגלית כדי לחקות טכניקה טובה מסרטונים של אנשים.
|
באמת יהיה בעיה בהיתקדמות אם אני יעשה סקווט במכונה ולא חופשי?
עזוב יצוב וכל זה, אני רוצה לעלות במסת השריר, העלתי הרבה בסקווט במונה אני כבר שם מעליי פלטות של 45 כל צד הדדליפט והפרס זה הבעיה ודדליפט אני טבוח שאני לא יכל לעשות זה לא אפשרי ואני לא רוצה להיסתכן לג פרס במקום זה יהיה מועיל? :/ |
עזוב אתה לא רציני, תשאר עם המכונות והפיצולים, עוד כמה חודשים/שנים תחזור לss ותבין איך ביזבזת את הזמן...
|
ציטוט:
|
אוקי אז אני ישאל גם לגבי הפרס וסקווט אני גם יכל לעשות
אני בטוח שאפשר לשנות את הדדליפט במשהו אחר כי זה רק סט אחד, אני לא יכל להכניס במקום זה סט לג פרס וסט כפיפה? :/ |
ציטוט:
|
אחי אני ילמד אותו זה לא ישנה לי, ברגע שאני יחשוב שאני יודע את התנועה אני לא ידע ובעצם אני יגרום לעצמי נזק שאני לא רוצה להיסתכן בו.
אני יודע שאין תחליף לדדליפט הוא עובד גם על הגב וגם על הרגליים בגלל זה אני לא יודע באיזה תחליף לשים במקומו למרות שזה רק סט אחד |
אני שם את התכנית שאני עושה אשמח לתגובות הערות והמלצות
סקווט 3x6 לחיצת רגליים 3x10 כפיפת רגליים 3x10 מתח 3x6 חתירה 3x8 חתירה רחבה 2x12 פטישים 3x10 b בנצ' פרס 3x6 הנפה לפנים 3x8 בנצ' עליון/מקבילים 3x8 פרפר 2x12 חתירה לסנטר 3x10 לחיצה צרפתית 3x10 הסט האחרון בכל תרגיל הוא חזרה לפני חזרה לכשל.. |
מה אתה מצפה שיגידו לך?
כל דבר שאמרו לך התנגדת והבאת תירוצים למה לא לעשות. אתה רוצה שיגידו לך שהדרך שאתה עובד טובה ותמשיך ככה? אז הנה אחי אחלה תוכנית תמשיך לעבוד בה. זה טוב מה שאמרתי? |
רשמתי את התכנית שאני עושה כעת..איפה ההתנגדות?
הציעו לי לעשות ss ולא התנגדתי חשבתי על פיתרון במקום תרגיל אחד זה הכל |
הקשר בין משקלי העבודה להיפרטרופיה היא שאם לא תתחזק לא תגדל, בכלליות.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:46. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ