![]() |
ציטוט:
אתמול ניסיתי סופרפאמפ בקושי הזיז לי :):):):) גם קפיאין לא משפיע שווה משהו? בנוגע לסרטון. שינוי ממש טוב,טיפ קצת תעבוד יותר לאט בתרגילים(למשל בחתירה בכבל). יפה שלקחת את עצמך בידיים בגיל כזה,גם אחלה בית יש לך |
סופרפאמפ העיף לי ת'תחת.....זאת דוגמא טובה לכמה שהעיניין הזה אינדיווידואלי
|
העיף לך ת'תחת מאיזו בחינה ?
אנרגיה , מרץ? תכלס בנינו , אתה יודע שכמה כוסות קפה , ארגנין אולי איזו פחממה היו יכולות להביא את אותה התוצאה . חוץ מהפאמפ. הייתי לוקח ת'מוצר הזה לפני שאני הולך לבריכה או משו חחח , כי בתכלס הוא לי ישפיע על עצמות האימון שלי. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
לפי התמונה של הגב בחתימה שלך ידעתי שזה אתה בקליפ,כי יש לך תתמונה הזאת בקליפ,וראיתי שרשום אמיר בשם אז אמרתי זה בטוח אתה :* ) יפה כול הכבוד על ההתמדה שלך. |
|
ראיתי את הקליפ, באמת כל הכבוד, יש שינויי.
|
תודה... אני מסמיק
אבל אני רוצה לצלם קליפ בלי הגופיה ויש עוד דרך ארוכה עד שם מה יקצר לי אותה? (חוץ מדיאטה וממריצים) |
ציטוט:
זכורה לי תחושת פאמפ בקטנה באיזה שניים שלושה אימונים אבל לא נראה לי ששווה להזכיר את זה כי זה לא נתן לי תחושה שאני ממש עומד להתפוצץ כמו שמבטיחים...ויכול להיות שהפאמפ נוצר בגלל אימון אינטנסיבים יותר... בכל אופן אני לא יודע אם ניסיתי משהו בסגנון אבל אני אומר לך באחריות שאם הדברים האלה משפיעים עלייך אז זה מטורף באימונים |
לקחתי היום עוד פעם דוגמית של jack3d באימון הרגע חזרתי ממנו, אנרגיה פשוט מטורפת, זה לא יאמן... ואחרי האימון אני מרגיש שאני יכול ללכת ולדפוק עוד אחד, וזה אחרי אימון HST של בלוק 5 ב105%...
|
ציטוט:
אני צריך לדבר איתך על משו,תחבר לאיסי או שנימצא דרך אחרת ליצור קשר. |
ציטוט:
|
הסופר פאמפ באמת טוב למרץ...אני לא אחד שמרגיש כל כך הרבה פאמפ עם הדברים האלו.
גם היה לי נאנו וואפור, הייתי צריך לקחת 3 סקופים כדי להרגיש משהו, אני מתלבט עכשיו בין jack3d, או מוצר חדש של :):):):):):):):) -xpand extreme(יצא מהדורה חדשה שנראת בן :):):):)) אז בקיצור...כמו שיאיר אמר, כל העניין הזה של התוספים זה דבר מאוד אנדיווידואלי |
ציטוט:
העיף לי ת'תחת ממש אבל! פאמפ כזה לא היה לי בחיים . אבל חייבים להשתמש פעם ב... אחרת מפתחים סבילות :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
כל תוכנית שתכלול את התרגילים הבאים למעט חזרות עם משקל כבד: סקווט/בנצ'/דדלפיט/מתח עם משקל/פרס/(בנט אובר או פאוורקלין) |
ניתן להשיג את המוצר הזה בארץ? כי אני בהחלט מחפש בדיוק מוצר כזה.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:33. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ