![]() |
ציטוט:
12.Silvio.. 13.Badell.. 14.Dennis James.. 15.Markus 16+ לא דורגו , ALVES וWOLF בניהם . |
וואוו דניס נדחק כל כך הרבה אחורההה
|
כמו שאמר ג"יי בשנה שעברה ואני מצטט אותו מילה במילה : ......"אני לא הפסדתי באולימפייה 2008 אני נתתי את התואר במו ידיי לדקסטר ..." סוף ציטוט ג"יי מנהל את העיניינים הוא חכם והוא יודע בדיוק מה לעשות אין לו מתחרים במאסה והוא יודע את זה לדעתי הוא תמצית הספורט והוא יכול להמשיך להיות המלך כל עוד הוא חפץ בכך איש לא יכול לקחת ממנו את התואר . מאוד מפוקס על עצמו . תיקן טעויות והצליח בגדול . הוא יודע וכך גם השופטים והעולם אם הוא מגיע הכי יבש שאפשר כולם מתחרים על המקום השני ואלייך .
|
ציטוט:
|
ציטוט:
צדקתי! וארבלצ'יק צדקת גם אתה ... ג'אי קאטלר ניצח כמו שאמרתי ובראנץ' וורן הפציץ אחו :):):):):):) ! כבוד כבוד כבוד! אין מאושר ממני בעולם ג'אי ניצח! |
השנה פשוט הלכו בשיפוט יותר על מסה מאשר על אסטתיקה בניגוד לשנים קודמות
|
ציטוט:
|
אני כל כך שמח שג'יי זכה
ואני יותר שמח שבראנץ' זכה במקום השני איזה כבוד אמיתי! אני חייב לראות שידור חוזר של האולימפיה |
ציטוט:
|
כמו שהזכרתי בושה מה שעשו לקאי , מקום שני הגיע לו ובטוח , בראנצ' רחוק מלהגיע אליו מבחינת איכות או מסת שריר.
|
בושה מה שעשו לקאי? פיל הית הקיא במוקדמות ולכן נראה כמו שנראה. אתמול הוא היה האיש הכי טוב על הבמה, איך לעזאזל ברנץ לפניו? ועוד לפני דקסטר וקאי?? בכל העולם מדברים שזו האולימפיה הכי שערורייתית שהיתה אי פעם. חוץ מהמקום הראשון כל הדירוגים הזויים לחלוטין!!
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:45. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ