![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
ואני עובד כל שריר ככה כי זה בעיה עם הרגליים.. כל אימוון רגליים שלי זה מוות ואין מצב לעשות אימון כזה פעמיים בשבוע, הרגליים צריכות הרבה מנוחה. |
ציטוט:
אה וקח בחשבון שבטן עובדת גם בדדליפט |
תעשה חזה עם קדמית וגב עם אחורית. אחרת זה מתנגש בעבוע והידיים יגיעו עייפות לאימון.
לגבי טרפזים אני אישית לא מבודד אבל אצלי הם יחסית גדולים ולכן אני לא רואה צורך לבודד, אם אתה מוצא לנכון לשים דגש לטרפזים תתן איזה 2-3 סטים של שרגס בשבוע אבל בגדול זה שריר שאמור לגדול עם הזמן ועם הדדליפטים והחתירות. לגבי לוותר על חתירות - אוהו לא. בנט אובר, טי באר, מסור... לדעתי חובה לפחות אחד מהם. |
ציטוט:
לכן אני מעדיף וממליץ לעבוד גב קדמית וחזה אחורית |
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל אני אישית הייתי מכניס תרגיל ראשון לא משנה מה בנט אובר / טי באר. אני נהנה לשלב גם פולי עליון / פולאובר, כי הם שונים משמעותית מבחינת התנועה, אבל זה תלוי כמה נפח יש לך להכניס וכו', לאו דווקא שהם התרגילים הנכונים. אם אתה לא חזק במתח (10 ומטה) הייתי עובד עליו. |
אני עושה מתח 28 ככה שאין בעיה עם מתח..
אז אם אני עושה ככה.. מתח + משקל בנט אובר טרפזים דאדליפט מה אפשר להוסיף, או שזה מספיק כבר ? |
ציטוט:
מתח+משקל בנטאובר מספיק |
ציטוט:
|
לעשות דדליפט באימון גב זה אונס. בבנט אובר רואו אתה תרגיש את הגב התחתון רועד כי אנסת אותו בדדליפט.
ממליץ בחום לא לבודד טרפזים במיוחד עם אתה עושה כבר דדליפט. תכניס דדליפט באימון כתפיים-תאומים-בטן. ככה אני עושה ושם הוא לא מפריע לאף אחד. הייתי עושה גם את הבנט אובר לפני מתח, לטעמי הוא עדיף. |
ציטוט:
|
ציטוט:
בנצ' פאוורקלין + מתח או פרונט סקווט פרס דדליפט ולגבי האימונים שלך החלוקה לא טובה כיוון שגם אם אתה עושה פיצול אז התדירות בפיצול שאתה סידרת לא טוב התדירות מחורבנת (אתה עובד רק פעם אחת על שריר) |
ציטוט:
איך אפשרל סדר את זה כמו שצריך ? אני מנסה ולא מצליח.. כי אני רוצה פעמיים בטן בשבוע ופעמיים תאומים וזה פשוט לא מסתדר אימון בלי לעבור את השעה.. |
ציטוט:
אם אתה לא רוצה ss אז תעשה כמה שפחות תרגילים ל 5 חזרות 3-5 סטים תדאג לעשות סקווט 3 בשבוע בנצ' 2 פרס 1 דדליפט 1 מתח/בנט אובר 2 אתה גם יכול לקחת את ss ולהוסיף לה תרגילים, אתה תראה שאחרי כמה אימונים שהמשקל יעלה כבר לא יהיה לך כח לתרגילי עזר, ותבין שהם מיותרים |
פרונט סקוואט אגב, בהקשר הנכון, יכול להיות אחד התרגילים הכי טובים לגב העליון שאפשר לעשות במכון
|
moo
מה לדעתך יותר מומלץ לי לבצע, 5X5 או SS ולמה ? ומה התועלת שיוצאת לי מהתוכניות האלה בניגוד לתוכנית ABC או ABCD...... ? ו-sugar- איך הוא בדיוק עובד על הגב העליון ? |
ציטוט:
|
ציטוט:
פרט נמק והסבר :confused: |
תרגיל טוב לזוקפי הגו העליון, זה הכל.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:01. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ