ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   תרגיל לחזה תחתון (https://israelbody.com/showthread.php?t=59176)

Sugarzaza 11-09-09 16:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי terminater135 (הודעה 914001)
קראתי את המחקר הזה אבל הוא לא עומד במבחן המציאות.

אתה לא עומד במבחן המציאות, אתה פשוט לא אמיתי. אתה משתמש שמישהו פתח כדי לעשות עליי prank, אני בטוח. קורן זה אתה?

terminater135 11-09-09 16:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sugarzaza (הודעה 914017)
אתה לא עומד במבחן המציאות, אתה פשוט לא אמיתי. אתה משתמש שמישהו פתח כדי לעשות עליי prank, אני בטוח. קורן זה אתה?

מה אתה רוצה אני נותן את הדעה שלי שהיא לגיטמית בדיוק כמו שלך, ואם אתה לא שם לב לרוב המגיבים באשכול הזה יש דעה כמו שלי.

ותגיד אתה דפוק? נראה לך שהייתי פותח משתמש בשביל למתוח אותך? איזו סיבה יש לי לעשות את זה? אתה ממש פראנויד.
ומי זה בכלל קורן? על מה אתה מדבר?

Max90kg 11-09-09 17:21

1) לחיצה בשיפוע חיובי לא מגרה את החזה העליון יותר מכל לחיצה אחרת
2) לחיצה בשיפוע שלילי כן מגרה יותר את הסיבים התחתונים של החזה מלחיצה רגילה או לחיצה בשיפוע חיובי.
יש לי מחקר שמוכיח את זה מי שרוצה אני אוסיף פה.

sason 11-09-09 17:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי fatboy (הודעה 914003)
לדעתי היתרון היחיד של בנץ שיפוע תחתון
זה ללמד אנשים איך לעשות בנץ

בערך כמו בוקס סקוואט ללימוד סקוואט חופשי

orpir בטח הלכת לאיבוד פה
תרגיל חזה תחתון לא יוריד לך שומן.

לדעתי בנץ' בשיפוע תחתון היתרון שלו זה לאנשים בעלי כאבי כתפיים
וסוגרזה אתה יכול להביא איזה מחקר שמסביר לעומק על מה שאתה אומר

terminater135 11-09-09 17:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי max75kg (הודעה 914040)
1) לחיצה בשיפוע חיובי לא מגרה את החזה העליון יותר מכל לחיצה אחרת
2) לחיצה בשיפוע שלילי כן מגרה יותר את הסיבים התחתונים של החזה מלחיצה רגילה או לחיצה בשיפוע חיובי.
יש לי מחקר שמוכיח את זה מי שרוצה אני אוסיף פה.

למה בשיפוע תחתון יש יותר גירוי לחזה תחתון אבל בשיפוע עליון אין יותר גירוי לחזה עליון?

Max90kg 11-09-09 17:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי terminater135 (הודעה 914058)
למה בשיפוע תחתון יש יותר גירוי לחזה תחתון אבל בשיפוע עליון אין יותר גירוי לחזה עליון?

כי ככה מצא המחקר!
http://www.edulife.com.br/dados%5CAr...20Peitoral.pdf
ואין דבר כזה חזה תחתון. יש סיבים תחתונים של החזה.

lironsD 11-09-09 17:45

מקס יש לך מסנג'ר?

Max90kg 11-09-09 17:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי lironsd (הודעה 914062)
מקס יש לך מסנג'ר?

במחשב שאני מחובר ממנו כרגע אין לי.

Fatboy 11-09-09 17:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sason (הודעה 914046)
לדעתי בנץ' בשיפוע תחתון היתרון שלו זה לאנשים בעלי כאבי כתפיים
וסוגרזה אתה יכול להביא איזה מחקר שמסביר לעומק על מה שאתה אומר

זה חלק ממה שהתכוונתי
לא צריכים להיות כאבי כתפיים בבנץ עם לא עושים בנץ שטוח עם המרפקים בחלל החיצון

Sugarzaza 11-09-09 17:50

העלתי לפה כמה מחקרים בדיונים הקודמים שהיו פה ואין לי כוח לחפש עכשיו.
מקס - יש יותר מעורבות של "חזה תחתון" בשלילי בהשוואה לחיובי, אבל לא בהשוואה לשטוח - שזה מה שכל המתאמנים הבריאים צריכים לעשות. לי יש למשל בעיה בכתפיים ואני עובד רק עם השלילי, לצערי.

Max90kg 11-09-09 17:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Sugarzaza (הודעה 914067)
העלתי לפה כמה מחקרים בדיונים הקודמים שהיו פה ואין לי כוח לחפש עכשיו.
מקס - יש יותר מעורבות של "חזה תחתון" בשלילי בהשוואה לחיובי, אבל לא בהשוואה לשטוח - שזה מה שכל המתאמנים הבריאים צריכים לעשות. לי יש למשל בעיה בכתפיים ואני עובד רק עם השלילי, לצערי.

משתתף בצערך אחי

Sugarzaza 11-09-09 17:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Max75kg (הודעה 914069)
משתתף בצערך אחי

תודה.

terminater135 11-09-09 17:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי max75kg (הודעה 914059)
כי ככה מצא המחקר!
http://www.edulife.com.br/dados%5car...20peitoral.pdf
ואין דבר כזה חזה תחתון. יש סיבים תחתונים של החזה.

כשאמרתי חזה תחתון התכוונתי לסיבים התחתנים :).

אנדרוליזם 11-09-09 17:59

Pullover בדאמבל - ספא שטוחה.

terminater135 11-09-09 18:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אנדרוליזם (הודעה 914078)
pullover בדאמבל - ספא שטוחה.

פול-אובר לא כזה תרגיל טוב האמת, משלב גם את הגב בחלק מהתנועה ככה שבפיצולים זה ייצור התנגשות.

toxicity 11-09-09 20:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sugarzaza (הודעה 914016)
אני מציע שתבנה קצת את הידע שלך באנטומיה ובמכניקה ואז תוכל לבקר את ריפטו. בכל מקרה אין כזה דבר חזה אמצעי. בשיפוע עליון החזה ה"תחתון" פשוט עובד פחות והחזה ה"עליון" עובד אותו דבר. שוב פעם, זה לא אומר שהתרגיל מיותר, יש לו את יתרונות שלו אבל פשוט לא בגלל ש"החזה העליון עובד יותר" ממש לא

אל תדאג לידע שלי בקניזיולוגיה ואנטומיה, עם כל הכבוד למארק רפיטו, כבר נמאס שאתם דוחפים אותו לכל חור
אגב, הגישה שלך דפוקה לגמרי, נהיית מתנשא ברמות מטורפות ואניי דיי מפקפק ברוב הדעות שלך בגלל זה
אתה רוצה ליצור פה השפעה על אנשים? תנסה לדבר בצורה תרבותית ולא צינית כל הזמן, לא היו חסרים פה אנשים עם דעות יותר מגוונות משלך שהרבה הקשיבו להם
יש דבר כזה "חזה אמצעי", יש לחזה 3 כיוונים של סיבים.
גם אם יש הגיון ואפילו אמת בדברים שלך, אתה חייב לשנות את הגישה
ברגע שאני אסיים לקרוא את המחקר אני אגיב שוב

Max90kg 11-09-09 21:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי toxicity (הודעה 914163)
אל תדאג לידע שלי בקניזיולוגיה ואנטומיה, עם כל הכבוד למארק רפיטו, כבר נמאס שאתם דוחפים אותו לכל חור
אגב, הגישה שלך דפוקה לגמרי, נהיית מתנשא ברמות מטורפות ואניי דיי מפקפק ברוב הדעות שלך בגלל זה
אתה רוצה ליצור פה השפעה על אנשים? תנסה לדבר בצורה תרבותית ולא צינית כל הזמן, לא היו חסרים פה אנשים עם דעות יותר מגוונות משלך שהרבה הקשיבו להם
יש דבר כזה "חזה אמצעי", יש לחזה 3 כיוונים של סיבים.
גם אם יש הגיון ואפילו אמת בדברים שלך, אתה חייב לשנות את הגישה
ברגע שאני אסיים לקרוא את המחקר אני אגיב שוב

לחזה אין 3 כיווני סיבים ואם אתה אומר שיש אז הטעו אותך. נכון יש חלוקות שונות לחזה אבל רק 2 כיווני סיבים, קלויקולרי וסטרנוקוסטלי.

Sugarzaza 11-09-09 21:09

הגישה הדפוקה היא שילדים קטנים, עם אפס ניסיון באימון אנשים, עם עוד פחות ידע באנטומיה וכל מה שמסביב מעבירים ביקורת על מאמן גדול עם ניסיון מעשי בפאורליפטינג ובאימון אלפי אנשים, בלי לקרוא שום דבר שלו או לדעת מה העמדה שלו, בגלל שהם לא אוהבים לשמוע את השם שלו יותר מדי. זה פשוט להיות גם בור וגם חצוף.

אין כזה דבר חזה אמצעי. אלא אם בא לך שיהיה כמובן, ואז אני אצטרף ואומר שיש גם עין אמצעית ואשך אמצעי.

terminater135 11-09-09 21:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי max75kg (הודעה 914179)
לחזה אין 3 כיווני סיבים ואם אתה אומר שיש אז הטעו אותך. נכון יש חלוקות שונות לחזה אבל רק 2 כיווני סיבים, קלויקולרי וסטרנוקוסטלי.

אחי יש 3 כיווני סיבים: עליון, שזה הקלויקולרי, אמצעי, שזה הסטרנוקוסטלי, ותחתון, ששמו הוא הראש האבדומינלי.

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sugarzaza (הודעה 914182)
הגישה הדפוקה היא שילדים קטנים, עם אפס ניסיון באימון אנשים, עם עוד פחות ידע באנטומיה וכל מה שמסביב מעבירים ביקורת על מאמן גדול עם ניסיון מעשי בפאורליפטינג ובאימון אלפי אנשים, בלי לקרוא שום דבר שלו או לדעת מה העמדה שלו, בגלל שהם לא אוהבים לשמוע את השם שלו יותר מדי. זה פשוט להיות גם בור וגם חצוף.

אין כזה דבר חזה אמצעי. אלא אם בא לך שיהיה כמובן, ואז אני אצטרף ואומר שיש גם עין אמצעית ואשך אמצעי.

אתה מוכן לתת הסבר למה אתה חושב ככה?

Max90kg 11-09-09 22:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי terminater135 (הודעה 914196)
אחי יש 3 כיווני סיבים: עליון, שזה הקלויקולרי, אמצעי, שזה הסטרנוקוסטלי, ותחתון, ששמו הוא הראש האבדומינלי.

אתה מוכן לתת הסבר למה אתה חושב ככה?

אז זהו אתה מבלבל את החלוקה לראשים עם החלוקה לכווני סיבים. בפועל החזה הוא ראש אחד בכלל אבל לנוחות מחלקים אותו לפקטורליס מייג'ור, מינור וסטרנל. אבל יש רק 2 כיווני סיבים, התחתון והקלויקולרי זה אותו דבר...

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:00.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ