![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
ותגיד אתה דפוק? נראה לך שהייתי פותח משתמש בשביל למתוח אותך? איזו סיבה יש לי לעשות את זה? אתה ממש פראנויד. ומי זה בכלל קורן? על מה אתה מדבר? |
1) לחיצה בשיפוע חיובי לא מגרה את החזה העליון יותר מכל לחיצה אחרת
2) לחיצה בשיפוע שלילי כן מגרה יותר את הסיבים התחתונים של החזה מלחיצה רגילה או לחיצה בשיפוע חיובי. יש לי מחקר שמוכיח את זה מי שרוצה אני אוסיף פה. |
ציטוט:
וסוגרזה אתה יכול להביא איזה מחקר שמסביר לעומק על מה שאתה אומר |
ציטוט:
|
ציטוט:
http://www.edulife.com.br/dados%5CAr...20Peitoral.pdf ואין דבר כזה חזה תחתון. יש סיבים תחתונים של החזה. |
מקס יש לך מסנג'ר?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
לא צריכים להיות כאבי כתפיים בבנץ עם לא עושים בנץ שטוח עם המרפקים בחלל החיצון |
העלתי לפה כמה מחקרים בדיונים הקודמים שהיו פה ואין לי כוח לחפש עכשיו.
מקס - יש יותר מעורבות של "חזה תחתון" בשלילי בהשוואה לחיובי, אבל לא בהשוואה לשטוח - שזה מה שכל המתאמנים הבריאים צריכים לעשות. לי יש למשל בעיה בכתפיים ואני עובד רק עם השלילי, לצערי. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
Pullover בדאמבל - ספא שטוחה.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אגב, הגישה שלך דפוקה לגמרי, נהיית מתנשא ברמות מטורפות ואניי דיי מפקפק ברוב הדעות שלך בגלל זה אתה רוצה ליצור פה השפעה על אנשים? תנסה לדבר בצורה תרבותית ולא צינית כל הזמן, לא היו חסרים פה אנשים עם דעות יותר מגוונות משלך שהרבה הקשיבו להם יש דבר כזה "חזה אמצעי", יש לחזה 3 כיוונים של סיבים. גם אם יש הגיון ואפילו אמת בדברים שלך, אתה חייב לשנות את הגישה ברגע שאני אסיים לקרוא את המחקר אני אגיב שוב |
ציטוט:
|
הגישה הדפוקה היא שילדים קטנים, עם אפס ניסיון באימון אנשים, עם עוד פחות ידע באנטומיה וכל מה שמסביב מעבירים ביקורת על מאמן גדול עם ניסיון מעשי בפאורליפטינג ובאימון אלפי אנשים, בלי לקרוא שום דבר שלו או לדעת מה העמדה שלו, בגלל שהם לא אוהבים לשמוע את השם שלו יותר מדי. זה פשוט להיות גם בור וגם חצוף.
אין כזה דבר חזה אמצעי. אלא אם בא לך שיהיה כמובן, ואז אני אצטרף ואומר שיש גם עין אמצעית ואשך אמצעי. |
ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:00. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ