ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   אייי כמה צחקתי חחחחחחחחחחחח מייקל לואיס ... (https://israelbody.com/showthread.php?t=5909)

Bodybuilder 18-02-07 15:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dddr
אף אחד לא אמר שעושים ממנו אליל ולא כוכב ולא כלום כמושאתם מסתכלים על באדי בילדרים כמור רוני קולמן והוא לא ממש חתיך (דיברו פה על הפנים של מייקל) אזכל אחד חושב שהוא שפיץ פה בפורום ויכול לזלזל..יש למייקל גוף בןןןן זונהה..ואל תגידו לי שלא מקנאים בו כי אתם כן מקנאים בו והייתם רוצים גוף כמו שלו ולעשות מה שהוא הספיק לעשות והוא לא בן 20 עדייין...ומי שיגיד שהוא לא היה רוצה פרסום כזה הערצה מילדות ככה פסטיגלים סדרות והכל הוא זייין שכל.....אז תעשו טובה ושש...

זכותך לאמין לי וזכותך לא = אבל אני אומר לך מכול הלב
אני לא מקנא בבחור הזה:10:

SiX PACK 18-02-07 15:39

עוד פעם הדייון הזה על חברינו הטוב מייקל? אליל וכוכב עושים אותו האנשים, אנשים כמו זה שפתח את הפוסט הזה. כל הכבוד למייקל ושיהייה לו בהצלחה, חוץ מזה הוא לא מעניין אותי.

עוז20 18-02-07 15:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bodybuilder
זכותך לאמין לי וזכותך לא = אבל אני אומר לך מכול הלב
אני לא מקנא בבחור הזה:10:

גם הוא לא מקנא בך

Deja Vu 18-02-07 15:41

סעמק שמישהו יעשה כבר בחוקי פורום שאסור לפתוח אשכולות על הדביל הזה או שפשוט ינעצו עליו אשכול כל פעם אותו סיפור יש תאנשים שאוהבים מראה מאסיבי שחושבים שהוא סתם שחיף ויש תמגנים אלה שחושבים שמי אוהב מראה מאסיבי סתם מקנא בו ושהוא זיין מפורסם ועשיר סבבה הבנו

SiX PACK 18-02-07 15:44

עוד פעם הדייון הזה על חברינו הטוב מייקל? אליל וכוכב עושים אותו האנשים, אנשים כמו זה שפתח את הפוסט הזה. כל הכבוד למייקל ושיהייה לו בהצלחה, חוץ מזה הוא לא מעניין אותי.

* סליחה על הדאבל.

סהר! 18-02-07 15:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dddr
אף אחד לא אמר שעושים ממנו אליל ולא כוכב ולא כלום כמושאתם מסתכלים על באדי בילדרים כמור רוני קולמן והוא לא ממש חתיך (דיברו פה על הפנים של מייקל) אזכל אחד חושב שהוא שפיץ פה בפורום ויכול לזלזל..יש למייקל גוף בןןןן זונהה..ואל תגידו לי שלא מקנאים בו כי אתם כן מקנאים בו והייתם רוצים גוף כמו שלו ולעשות מה שהוא הספיק לעשות והוא לא בן 20 עדייין...ומי שיגיד שהוא לא היה רוצה פרסום כזה הערצה מילדות ככה פסטיגלים סדרות והכל הוא זייין שכל.....אז תעשו טובה ושש...

אתה ממש צדוק אני חושב כמוך.
אבל עכשיו הוא מנסה את מזלו בארה''ב ואם שם הוא מצליח הוא מסודר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ואני חייב את הטור האחרון שלו לדעת למה הוא לא מתגייס לצבא כי אני גם לקראת גיוס

Dino Psaras 18-02-07 15:53

למה אתם פותחים עליו פוסטים?:unsure:

Deja Vu 18-02-07 15:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dddr

אוקי בוא נעשה הפרדה בן הגוף של מייקל לבין ההצלחה המקצועית שלו זה שני דברים שונים זה די מקובל שאנשים בפורום של פיתוח הגוף יחשבו שהגוף שלו לא האידיאל ואם ככה הם היו רוצים ליראות ממזמן הם היו מתמקדים רק בחיטוב זה לא בא מקנאה זה שיש לו גוף יפה ואסטטי זה נכון אבל אצל הרוב זאת לא המטרה העיקרית

TZAHI10 18-02-07 16:05

ל-sixpack יש גוף יותר יפה משל מייקל לואיס חוץ מזה מטר 90 זה קצת גבוה מידי לטעמי
יש מלא בנות בגובה מטר 60.. עדיף להיות בגובה של מטר 80

Arielp 18-02-07 16:05

בזמן שאתם מלכלכים עליו הוא מזיין... אז תפסיקו לקנא ואו שתפרגנו או שתשתקו... אולי הוא לא שרירי כמו שרוב הפורום פה רוצה להיות או "רגיל" לראות, אבל הגוף שלו הוא חלום רטוב של רוב הבנות...

אז חלאס.

סהר! 18-02-07 16:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Deja Vu
אוקי בוא נעשה הפרדה בן הגוף של מייקל לבין ההצלחה המקצועית שלו זה שני דברים שונים זה די מקובל שאנשים בפורום של פיתוח הגוף יחשבו שהגוף שלו לא האידיאל ואם ככה הם היו רוצים ליראות ממזמן הם היו מתמקדים רק בחיטוב זה לא בא מקנאה זה שיש לו גוף יפה ואסטטי זה נכון אבל אצל הרוב זאת לא המטרה העיקרית

אתה יודע מה דוז'ה ו וגם איתך אני מסכים בכל מילה וכמו שמישהו אמר סיקס פאק אוכל אותו בגוף.
מה שהולך אצלו חזק זה הגובה

Moshe 18-02-07 16:11

זה לא הקטע של הגוף שלו זה הקטע של האישיות שלו
הוא מתלהב מעצמו יותר מדי כאילו הוא מר עולם הוא משחק אותה מדריך כושר , משחק אותה מבין וקורא לאנשים בטטות תלכו להתאמן
למה מי הוא חושב לעצמו? כולה ילד מבחנה שמופיע בערוץ הילדים
זה הקטע המעצבן , לא הגוף שלו ולא מה שהוא אלא הדרך שבא הוא מתנהג והולך ומזיין שבכל

SiX PACK 18-02-07 16:11

:):):):) מה קרה כל פעם אתם משווים אותי אליו... אני יחזור ויצטט את מה שאמרתי :

Moshe 18-02-07 16:20

פתחתי כדי להראות כמה הוא מתלהב מעצמו בתמונות
השאלה אם יש מעין

סהר! 18-02-07 16:22

משה B אתה צודק גם.
סבבה יש לי גוף סבבה יש לו גבוה אדיר 192 אבל זהו פנים לא משהו בכלל.
וגם מתלהב לסיכום הוא צריך להיות בפורום של כוסיות ולא שלנו

Nadav19 18-02-07 16:27

הוא בנאדם טוב, זה מה שחשוב.

SiX PACK 18-02-07 16:35

סתם בשביל להראות לכם, אני ממש לא בא לצחוק עליו, זה רק בשביל כל הנתחנים האלה פה -

דבר ראשון - הפנים שלו ממש מכוערות
דבר שני - יש לו חוסר פרופורציה בין הגוף אל הידיים ובמיוחד הכטפיים.

toxicity 18-02-07 16:49

סיקס בתמונה שלו שהבאת תראה איך הוא מושך תכפיים אחורה

Ori-Silver 18-02-07 17:36

מה אתם רוצים ממנו?תאכלס הוא צוחק על כולכם יש לו ים בנות שחולות לו על התחת הוא עושה המון כסף והוא גם נראה מעולה ויש לו גוף טוב יחסית לשאר הדוגמנים

Antonator1 18-02-07 17:58

חלאס להגיד שאנחנו מקנאים, חלק מאיתנו בני 17 - 18 ומבינים קצת מהחיים שלנו - ויודעים טוב מאד במה אנחנו מקנאים ובמה לא. שמתי לב שכל מי שמגן עליו אומר רק שיש לו כסף והוא מזיין הרבה. אז תשלימו בעצמכם את הפערים הספרותיים שיצרתי פה.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:45.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ