![]() |
ציטוט:
אני לא מקנא בבחור הזה:10: |
עוד פעם הדייון הזה על חברינו הטוב מייקל? אליל וכוכב עושים אותו האנשים, אנשים כמו זה שפתח את הפוסט הזה. כל הכבוד למייקל ושיהייה לו בהצלחה, חוץ מזה הוא לא מעניין אותי.
|
ציטוט:
|
סעמק שמישהו יעשה כבר בחוקי פורום שאסור לפתוח אשכולות על הדביל הזה או שפשוט ינעצו עליו אשכול כל פעם אותו סיפור יש תאנשים שאוהבים מראה מאסיבי שחושבים שהוא סתם שחיף ויש תמגנים אלה שחושבים שמי אוהב מראה מאסיבי סתם מקנא בו ושהוא זיין מפורסם ועשיר סבבה הבנו
|
עוד פעם הדייון הזה על חברינו הטוב מייקל? אליל וכוכב עושים אותו האנשים, אנשים כמו זה שפתח את הפוסט הזה. כל הכבוד למייקל ושיהייה לו בהצלחה, חוץ מזה הוא לא מעניין אותי.
* סליחה על הדאבל. |
ציטוט:
אבל עכשיו הוא מנסה את מזלו בארה''ב ואם שם הוא מצליח הוא מסודר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואני חייב את הטור האחרון שלו לדעת למה הוא לא מתגייס לצבא כי אני גם לקראת גיוס |
למה אתם פותחים עליו פוסטים?:unsure:
|
ציטוט:
|
ל-sixpack יש גוף יותר יפה משל מייקל לואיס חוץ מזה מטר 90 זה קצת גבוה מידי לטעמי
יש מלא בנות בגובה מטר 60.. עדיף להיות בגובה של מטר 80 |
בזמן שאתם מלכלכים עליו הוא מזיין... אז תפסיקו לקנא ואו שתפרגנו או שתשתקו... אולי הוא לא שרירי כמו שרוב הפורום פה רוצה להיות או "רגיל" לראות, אבל הגוף שלו הוא חלום רטוב של רוב הבנות...
אז חלאס. |
ציטוט:
מה שהולך אצלו חזק זה הגובה |
זה לא הקטע של הגוף שלו זה הקטע של האישיות שלו
הוא מתלהב מעצמו יותר מדי כאילו הוא מר עולם הוא משחק אותה מדריך כושר , משחק אותה מבין וקורא לאנשים בטטות תלכו להתאמן למה מי הוא חושב לעצמו? כולה ילד מבחנה שמופיע בערוץ הילדים זה הקטע המעצבן , לא הגוף שלו ולא מה שהוא אלא הדרך שבא הוא מתנהג והולך ומזיין שבכל |
:):):):) מה קרה כל פעם אתם משווים אותי אליו... אני יחזור ויצטט את מה שאמרתי :
עוד פעם הדייון הזה על חברינו הטוב מייקל? אליל וכוכב עושים אותו האנשים, אנשים כמו זה שפתח את הפוסט הזה. כל הכבוד למייקל ושיהייה לו בהצלחה, חוץ מזה הוא לא מעניין אותי. |
פתחתי כדי להראות כמה הוא מתלהב מעצמו בתמונות
השאלה אם יש מעין |
משה B אתה צודק גם.
סבבה יש לי גוף סבבה יש לו גבוה אדיר 192 אבל זהו פנים לא משהו בכלל. וגם מתלהב לסיכום הוא צריך להיות בפורום של כוסיות ולא שלנו |
הוא בנאדם טוב, זה מה שחשוב.
|
סתם בשביל להראות לכם, אני ממש לא בא לצחוק עליו, זה רק בשביל כל הנתחנים האלה פה -
דבר ראשון - הפנים שלו ממש מכוערות דבר שני - יש לו חוסר פרופורציה בין הגוף אל הידיים ובמיוחד הכטפיים. |
סיקס בתמונה שלו שהבאת תראה איך הוא מושך תכפיים אחורה
|
מה אתם רוצים ממנו?תאכלס הוא צוחק על כולכם יש לו ים בנות שחולות לו על התחת הוא עושה המון כסף והוא גם נראה מעולה ויש לו גוף טוב יחסית לשאר הדוגמנים
|
חלאס להגיד שאנחנו מקנאים, חלק מאיתנו בני 17 - 18 ומבינים קצת מהחיים שלנו - ויודעים טוב מאד במה אנחנו מקנאים ובמה לא. שמתי לב שכל מי שמגן עליו אומר רק שיש לו כסף והוא מזיין הרבה. אז תשלימו בעצמכם את הפערים הספרותיים שיצרתי פה.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:45. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ