![]() |
לא כאלה גדולים, אבל יש שינוי..
|
ידיים ממש אבל ממש אסטטיות ובולטות.
זה הסוד שלך?התוספת מתח?אני לא רואה ממש שינוי בידיים..אולי קצת שינוי בהיקף אבל לא בפיק וזה מאז שלא אימנתי ידיים חחח.. |
יש לך מבנה טוב ואני לא אומר סתם אסטתי לדעתי ופורפציאות סבבה לגמרה
מזכיר אותי לפני חצי שנה הייתי ככה פחות נפח ממה שיש עכשיו כל מה שאתה צריך לעשות זה לאכול ולעלות במשקל גוף אתה תראה איך שהכל יגדל וזה יראה הרבה יותר יפה בהצלחה. עם היית אומר לי לללכת על היקף יד אני לא דוקטור כן אבל הייתי אומר 31 בערך. |
ציטוט:
או שאתה 31 או שהוא 33-34 |
אני לא 31 אני בערך 34-35...
|
ציטוט:
32-33 |
אני הולך למדוד
|
חטוב מאד, אהבתי ת'גנטיקה רואים אחלה הפרדות, כמו שאמרו תמשיך מסה תראה סוכר...וגם לי לא נראה שיש לך יד 34-35..
|
חטוב ואסתטי אבל אין עליך כלום,מספיק שתשים חולצה ובחיים לא יראו שאתה מתאמן,אני מציע לך לאכול עד שתרגיש שאתה מקיא.
|
ושוב רק אני חושב ושואל, איפה המילטרי? איפההה?
|
גנטיקה חמודה..
אתה חטוב חבל"ז אבל איפה בשר?! |
ציטוט:
כמו של הלחיצה 52.5 קילו שלך.. |
אני יכול להבין מה נפלתם על הילד? תזדיינו גם אתם לא עושים לחיצה בעמידה של 52 קילו. כי כולכם הומואים שלוחצים בישיבה :s
עכשיו ברצינות מה כזה פסיכי בלחיצה 52? בהנחה שאתה שוקל מעל 65 קילו... |
בטן פצצה אחי
|
ציטוט:
א. המון עושים פה בעמידה ואף אחד לפחות לא מחרטט את התחת ואז לא עומד מאחורי כן ... אם היית עושה מיליטרי בעמידה 52.5 קילו ששקלת 65 ומישהו היה קורא לך חרטטן היית מעלה וידאו . משוםמה הוא לא מוכן להעלות ... מעניין למה . לפי התמונות , הוא לא עושה 52.5 קילו ל -6 לחיצות לבד שלא לדבר על סטים . |
חטוב מאוד חסרה מאסה אחי אבל בסך הכול אחלה גב ובטן אה ומאיפה אתם כול כך בטוחים בקשר להיקף שלו מה אתם גאונים אי אפשר לדעת היקף לפי התמונה
|
העם דורש סרטון של פרס:(
|
ציטוט:
אני מסוגל ללחוץ עם משקולות 26 כל יד ל8 חזרות. ועם מוט 45 זה המקסימום שאני יכול ל6. אז אתה אומר לי שילד שמתאמן 3 חודשים יעשה עם משקולות 30 כל יד עם איך שהוא נראה? [בכל זאת אתה לא גדול מספיק גדשניק]. -בזמנו שהוא אמר את זה,זה היה אחרי 3 חודשי אימונים אם איני טועה,שלא לדבר על שמאז הוא לא העלה משקל בכלל, וואלה אני אחרי חודש אימונים עשיתי בנצ מאה ונשארתי עם זה למשך שנה?,אני חושב שלא. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:07. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ