![]() |
מדהים כרגיל,שינוי לא בולט כל כך מתמונות קודמות אבל לא נורא,עדיין מרשים.
החזה שלך קצת מבאס,כנראה גנטיקה. תתחיל לחשוב לכיוון של תחרות בן אדם.. |
מזה ? איך יכול להיות שאתה ניראה ככה במסה
אגב יש לך חדר ממש מגניב , אהבתי |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
פשוט לא יאומן, אין דברים כאלה, גב עצום! ידיים אדירות, רגליים טובות ואחלה תאומים! (הכל מצויין!)
כל הכבוד אחי, המשך כך. |
ציטוט:
|
מה הנתונים?
[האמייתים] |
אתה מתאמן בכלל?
אתה נראה פריק גנטי, אני מכיר כמה אנשים כאלה שנראים כמו מפתחי גוף ולא דרכו בחדר כושר, התאומים שלך בעיקר זה מה שהדליק אצלי נורה בקטע הזה |
פריק גנטי
|
ציטוט:
לגבי "פריק גנטי" אתה צודק גם דוד שלי כזה רק שהתחלתי לעסוק בפיתוח גוף הבנתי כמה הוא גדול, הוא פשוט הר אדם ממש ענק והוא בכלל לא שמן יש לו כרס קטנה כזאת אבל רואים בהחלט שהוא גדול ונראה ממש כמו באדיבילדר לכל דבר... אבל מה הוא לא יודע מזה משקולות בחיים שלו הוא לא התעסק בזה. פשוט חבל שיש אנשים שיש להם כזה פוטנציאל אדיר אבל הם לא יודעים בכלל שהוא קיים |
עשה טובה, אף אחד לא יכול להיות על 90 קילו עם היקף יד 41+ ועוד על אחוז שומן כזה בלי להתאמן.
בכל מקרה, נראה מדהים כרגיל... אבל כבר דיי הרבה זמן שלא רואים התקדמות משמעותית. |
ציטוט:
כדי שהבחור או שיעלה מלוכלך וזה יעבוד אבל אחרי כן יעשה חיטוב או שיעשה דילאוד. יאכל פתאום מעט (לא יותר מידיי כן) אלא משהו נייטרלי אפילו מעט פחות יעני חיטובון. ואז פתאום יאכל 6,000 קלוריות כל יום + אימונים חזקים לתת לגוף זעזוע להתעורר. |
ניראה מצויין
|
איזה גב בהשוואה למותן...
לפי הנושא שלך בתזונה ותוספים הבנתי לפי מה שרשמת, שההוצאה הקלורית היומית שלך מטורפת. במקומך הייתי מכניס מינימום 10k קלוריות ליום (שומן 9 קל') |
ואוו נראה מעולה..
וזה עוד אחרי ארוחת ערב גדולה?! O_o לך תיתחרה. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:48. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ