![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
5 שנים עד גיל 30 אני יוכל להיות ברמה סבירה לח"ל. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
כבר עכשיו אתה ברמה סבירה לחו''ל אם תמשיך ככה תגיע לרמות גבוהות רק אל תשבר ותמשיך להתאמן הכי חזק שאתה יכול ויהיה בסדר בע''ה |
ציטוט:
אני לא נישבר, זה הדבר הכי חשוב בפיתוח גוף אני מאור סובלני. |
מישל י'סלב :)
שיהיה בהצלחה, אתה אחד הפייבוריטים שלי. |
ציטוט:
בגלל בגרות השריר שלך שיערתי שאתה כבר ותיק יותר.... כמו שרשמת יש לך 5 שנים פלוס פלוס עד שתגיע לשיא. אם לא תישחק במהלך הדרך כמובן וכמובן שלא יהיה לך מה לחפש בארץ (או באירופה אפילו ליתר דיוק). |
מישל יש לי שאלה, למה אתה מתחרה דווקא ב ifbb ולא בנאבא?
|
קודם כל תענוג לראות אותך כותב שוב בפורום.
כל מה שהיה לי להגיד לך אמרתי בטלפון,אבל אני אוסיף קבל עם ועדה שאתה גבר שבגברים וכל הכבוד על הגישה כלפי התחרות. כמו שאמרתי לך כבר כמה פעמים,חברים שלך אוהבים אותך וגאים בך. |
כול הכבוד על הגישה אחיי רק בן 25 פשיי יש עתיד גדול
|
מזל טוב למישל, כל הכבוד על הזכיה במשקל הכבד. אהבתי גם את איך שקיבלת את נושא אלוף האלופים.
כמו שאמרת בעצמך, אתה עדיין מאוד צעיר ובעוד חמש שנים (אפילו שלוש) לא תוכל לזהות את עצמך, זו תקופה עצומה במונחים של פיתוח גוף. וכמובן - סבלנות, בתחום הזה צריך הרבה, אל תאבד אותה!! בהצלחה לך בעתיד וכמובן לאחיך המוכשר ביום חמישי! |
כל הכבוד על המקצועיות.
אני מברך על הנצחון שלך... תמשיך להתאמן חזק ולהתמיד ובעזרת ה' שנה הבאה הכל פתוח שוב =] בהצלחה. |
שמח שהלבנתם את העניינים,
אני ממש מעריך אותכם (מישל, האשם וגדי) למרות שאני לא מכיר אותכם.. אני מקווה שתזכו לייצג אותנו בחו"ל בכבוד בזמן הקרוב ואת כל ההצלחה שבעולם. |
ציטוט:
ססתתם בקיצור שלושתכם תותחים האשם אתה ניראה סוף הדרך מישל התותח וגדי אין עליך מושלם. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:19. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ