![]() |
אם אפשר לחזור לנושא הדיון (בבקשה!!?!), אז בתשובה לשאלה שלך, הסיבה היחידה שמדריכי חדר כושר לא נשארים באותו מקום הרבה זמן היא שרוב רובם של המדריכים הם סטודנטים, או סתם אנשים צעירים, שעובדים בזה בזמן הלימודים או סתם לכמה שנים. מאחר וזו עבודה בשכר נמוך מאוד, אלה שסטודנטים ומסיימים את התואר ממשיכים לעבוד בתחום הלימודים שלהם ואילו אלה שלא למדו עוברים לעבודות מכניסות יותר, שיש בהן עתיד.
בארץ, אם אתה לא עושה גם אימונים אישיים והרבה, אתה לא יכול להתקיים מלעבוד כמדריך חדר כושר, אלא אם כן אתה עובד בשתי משמרות כל יום. |
Dr.muscle וhypertrophy
אמרתם הכל...אני רק יוסיף ש מי שמשמיץ את מדריכי וינגייט על ימין ועל שמאל, וממש לא חסר פה כאלה,פשוט לא בעניין. זה שניתקלתם במדריך/מדריכים שמדברים שטויות,זה לא אומר שכולם כאלה, ויצא לי לעבוד לא מעט עם כאלה וכאלה.בכל מקצוע יש טוב ויש רע(וכן,אני מסכים שיש כאלו שהם פשוט על הפנים שמביישים את התחום).יש בישראל הרבה מדריכים עם ידע מעולה בפיתוח גוף וגם בתזונה,המדריכים האלו עושים את מה שהם עושים מתוך אהבה כי הם רואים בזה מקצוע ואפילו קריירה לעתיד,שמי שמצליח בה מרוויח משכורות מכובדות מאוד. אני חלילה לא בא לתקוף כאן אף אחד,אבל שתבינו,שזה לא לעניין לפסול מדריך כזה או אחר בגלל שהוא "למד בוינגייט",במיוחד כשאנשים תמימים קוראים על זה פה בפורום, ואז כשאני ניגש לתקן אותם בחד"כ(פגשתי כמה), הם באים בגישה של "אני יודע הכי טוב" כי ככה הם שמעו בפרום מקצועי. לפותח הפוסט,מדריכים בדרך כלל עוזבים את מקום עבודתם מכל מיני סיבות,חלקם סטודנטים,חלקם לא מתחברים לאותו החדר כושר/לאוכלוסיה שמתאמנת בה,חלק מתפטרים כי העבודה לא מספקת אותם,יש כאלו שמרגישים מנוצלים כי השכר הוא בריצפה(בין 23 ל25 ברשתות,ואפשר גם למצוא שכר יותר גבוה אבל בדר"כ בחדרי כושר פרטיים)....רק מה,תהיה בטוח שהסיבה לעזיבתם היא ממש לא חוסר הידע,כי הדבר שהכי חשוב בעיניי רוב מנהל חדרי הכושר זה יחסי אנוש טובים,ואם אתה עובד ברשת מסויימת,אז יש דרישה למאמן שיודע למכור תוספים/אימונים אישיים/דיאטות. שיהיה שבוע זהב. |
"אז יש דרישה למאמן שיודע למכור תוספים/אימונים אישיים/דיאטות"
זו סיבה לזרוק בנאדם מחדר כושר כי הוא לא מצליח למכור תוספים ? אני לא מבין. :eek::eek::eek: בא לך פה מדריך שקידם את המכון בתקופה קצרה, כלומר הביא לך לקוחות, הביא רעיונות, טיפח את המכון מבחינת מכשירים. ובכל זאת זורקים אותו. אני מכיר אחד אישית (מנהל) שמקבל מדריכים לתקופה קצרה וזורק אותם לפני שמגיעים לתקופה שמעבר לכך אם יזרוק אותם יצטרך לשלם פיצויים. תיסלחו לי שיטה מגעילה ביותר. איך אתם רוצים אחר כך שאותו מדריך יילך לעבוד במקום אחר כאשר הוא יודע שעלולים לזרוק אותו בעוד פחות משנה למרות השקעה מצידו. |
התחום בארץ מסריח, אין מה לעשות.
|
ציטוט:
1) אם אני גדל יותר מנפח נמוך אני צריך ללכת על תוכנית abcdef שכל אימון יקח לי 45 דקות 2) דד ליפט הוא תרגיל שצריך לעשות לרחב גבי כי אם המאמן יעשה אותו באימון גב הוא יגדל יותר 3) כאשר שריר לא גדל סימן שהוא התרגל לאימון. מה צריך לעשות? לשנות תרגילים! השריר אז יתחיל לקבל גיוון ויתחיל לגדול שוב. המצב עצוב :( |
ציטוט:
בסוף הבוחנים אמרו לי שהייתי מצויין בקטע המקצועי (סיימתי את הבוחן בערך ב7 דקות) אבל לא קיבלו אותי כי "לא מכרתי מספיק טוב" ורק לידע אישי אני אתן לך דוגמאות לשאלות שהיו שם "מתאמן שלך כועס שהמזגן התקלקל ורוצה לבטל את המינוי, תרגיע אותו" "אתה מזהה מתאמן שעושה מתח בלי כפפות, תשכנע אותו לקנות כפפות" "מתאמן היה על המסילה ונפל, הוא רוצה לבטל את המינוי, תרגיע אותו" והכי אבסורדי: "אתה מזהה מדריך חדר כושר מתאמן, תשכנע אותו שהוא צריך אימון אישי ממך" תסיק מסקנות לבד לגבי המדריכים של הרשתות הגדולות.. |
"חלאס לזיין במוח יא שחיף, מחר יתקנו תמזגן"
"תעשה בלי כפפות ויהיה לך יבלות בגודל של כוס במחזור" "פחחחח יא שמן, בטח שתיפול" תופס? |
ציטוט:
אין מה להסיק לגבי המדריכים ברשתות הגדולות. אפשר רק להגיד שאנחנו חיים בחברה שבשביל כסף יעשו הכל. אם מדריכי חדר כושר היו חכמים מספיק להחרים את הולמס פלייס ולגרום למצב שיהיה להם מחסור חמור במדריכים, אולי זה היה הופך למטרה משנית (כמו בגו אקטיב למיטב ידעתי) כל הקטע של המכירות. |
:):):):) קטע גדול יניב,אני רואה שהשאלות חוזרות על עצמם...
הולמס פלייס זה מקום מסריח,למרות שעברתי את המבחנים המטומטמים שלהם,החלטתי בסוף שלא להיות חלק מגוף בזיוני כזה...בנוסף,יש עוד רשת שמשגשגת לה בדיוק באותה השקפה של הולמס(גו אקטיב ולא אחרת)...שם,המדריכים מקבלים ב3 חודשים הראשונים 21 שקל,זה כל כך עצוב ומשפיל,אני לא מבין איך אנשים מסכימים לעבוד בתנאים כאלו,אין ספק שצריך להריץ איזה עצומה.... |
חאלס כבר לייחס למדריכים דיעות קדומות (שלא אכנס למה שזה מזכיר...)
מאמני כושר הם לא עם לא גזע ולא בעלי תכונות דומות. כל מאמן הוא אדם בפני עצמו... יש מאמנים שהידע שלהם לוקה בחסר ויש גם אנשים בפורום הזה שהידע שלהם לוקה בחסר.. במכון שבו אני מתאמן יש מאמן בעל ידע נרחב בתחום שסביר להניח יודע יותר טוב מהרוב פה... ההכללה הזאת זה דבר מטומטם שצריך להיפסק כבר... הסיבה העיקרית לחוסר ידע של חלק מהמאמנים היא שהעבודה בתור מאמן בחדר כושר לא כל כך משתלמת כלכלית אז נותנים לאנשים כאלה לעבוד. אם העבודה הייתה רווחית מאוד יכלו לעלות את רף הקבלה אבל עכשיו אם יעלו את הרף לא יהיו מספיק מאמנים --> אדם מהשורה לא ירצה להשקיע תזמן שלו בעבודה לא משתלמת |
ציטוט:
הרגת אותי פה... |
צודק ניר, אני דוגמא למדריך נעלה מכל הבחינות שכרגע מובטל ואף אחד לא ממהר לעסיק אותי, וזה בגלל שאין לי תעודות נוספות בטיפוח היציבה, סדנאות בטן וניתוחי אבקות - וכמובן שנתיים נסיון במכירות.
הסיבה העיקרית למדריכים ברמה זבל היא מכוני ההכשרה ומכוני הכושר שלא מעניין אותם קצוץ התחום הזה, העיקר שהמנוי ישלם את הכסף בסוף החודש. זה חשוב, אבל זה לא חייב להיות ככה. לעסק צריך להיות גם סוג של חזון ומקצועיות ללקוחות שלו, ולא רק איך להוציא ממנו כספים. למרות שאם נחשוב על זה קצת יותר לעומק, הם אשכרה מאמינים בלמכור כפיפת מרפקים עם משקולת 2 קילו, כשעומדים על רגל אחת על בוסו. |
למה יש דפקה מאמנים בסדר אבל רובם באמת לא רציניים
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:46. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ