![]() |
ציטוט:
אן לי ממש ספירה עם אני לא עולה במשקל כל חודש אני מוסיף יותר חח. ד.א אחי איך הכתפיים ובנוגע שאמרת שהיד 34+ עם אני שואל אותך אתה שם כסף על זה כאילו אתה ממש בטוח?.. קודם כל אני כמעט בטוח שזה 34 או אפילו יותר. אף אחד פה לא דיבר על האסטתיקה מבנה גוף גנטיקה וכו". |
הכתפיים טובות מאוד הרבה יותר מהידיים
סה''כ יש לך מבנה טוב מאוד ביד..אתה די חטוב ואסטטי אבל חסרה עוד הרבה הרבה מאסה רואים שהעובי של הגוף שלך חלש אני לא מסכים עם זה שהידיים שלך כל כך חלשות הגב שלך לדעתי יותר חלש מהידיים מה המצב של הרגליים? ושוב אני שואל אתה עובד בייספס בסיבינציה? והיד שלך בערך 34+ אני חותם על זה |
ציטוט:
כל הגוף גדל זה הכל הולך אצלי ככה אומנם לוקח לי זמן אבל זה נקי מאוד הגוף שלי אף פעם לא נטה לצבור שומן וזה התוצאה אני נשאר חטוב במאסה. ואני לא ממש עושה מאסה המטרה שלי לא לעלות בשומן אלה בשריר. ואני אוכל עכשיו מספיק תאמין לי אני בודק הכל. אני מקווה שאני יתקדם בכל מקרה תוד הרבה ויש לי פיק בבייספס אחי אני לא סתם אומר לך סתכל על תמונות קודמת ב the-one. |
פיק בבייספס לא קשור לגודל בבייספס
לי לפני שהתאמנתי עוד שהייתי בן 10-11 הייתי שחיף אש אבל היה לי פיק אז מה? פיק זה גנטיקה + אחוז שומן כמה שאתה אוכל תאכל עוד תעמיס פחמימות אחי תבין אני לטובתך כי שינוי של 9 ס''מ בשנה גם עם זה נקי ועוד על שנה ראשונה זה לא כזה שינוי גדול..באמת שאני לא רוצה לאכזב אותך אני רק לטובתך אני אומר תאכל עוד ועוד ועוד עם צריך יש צ'יטים פעם בשבועיים עם אתה לא רעב אז תדחוס בכוח + מסטיקים לפי נושאים קודמים אתה נראה טיפ'לה תקוע כי לפני חודשיים היה לך נושא אני זוכר שאמרת שההיקף שלך 34 אני מציע לך ללכת עכשיו על מסה מלוכלכת אין לך מה להפסיד חוץ מאיכות שריר שגם זה אתה לא תפסיד בכמויות תראה את תמיר הלך על מאסה מלוכחלכת תראה מה נהיה ממנו ועוד בשנה וחצי! אני באמת שהסתדלתי לא לפגוע או להלעיב אחי כך כל עצה כעצה בונה |
ציטוט:
יש לך מסנגר? נדבר שם קצת. בכל מקרה אני יקח את זה לצומת ליבי ובאמת ישתדל לאכול יותר. אבל אתם צריכים להבין אותי אני יכול להבטיח לכל הפורום הזה,בכל הזמן שאני יהיה פה בפורום עד הצבא אתם לא תראו אותי עולה בשומן ומלוכלך זה המבנה גוף אני לא עולה פשוט בשומן ואני שם כסף מה שתרצו שזה פשוט לא יקרה. ואני יאכל יותר פשוט אני רוצה לגדול ואן בררה. |
ציטוט:
Roym@gmail.com |
^^^^^^ באנה אתם פאקינג עיוורים???????^^^^^^^^^
זה רק אני או שיש בתחילת הפוסט הזה תמונה של ילד שהרגע התחיל להתאמן עם אחוז שומן נמוך? |
הוספתי זה המסנגר?
שלח הודעה. |
ציטוט:
אני מאלח לכל אחד מקרב לב להתחי עם כזה בסיס וגוף כמו שלי. עם כתפיים כאלה וחזה כזה מפותח. סבבה? |
חזה טוב אבל חסרה מאסה כללית
ותטפל דחוף בפצעים בפנים |
ציטוט:
רוקאטן-להפסיק להתאמן זה יהרוס תגוף לא לטפל אני מעדיף את אפשרות ב לא לטפל להשים רק סבון ולקוות לטוב:( |
אתה לא שם לב שאתה לא גודל כבר שנה שלמה?
תתחיל לאכול.. אתה נראה כמו מתחיל.. החזה אחלה ביחס לשאר הגוף אבל.. לא נמאס לך? (בשיא הרצינות) |
ציטוט:
ושנה שלמה ממש לא ראית איך התחלתי בכלל להתאמן תמצב שהייתי לפני? אן מה לעשות שעולים לאט ונקי בלי שומן זה המצב . |
סהר אח שלי הוא נראה כמו אחד שמתאמן פשוט זה לא מספיק לשנה זה הכול
ולא הוספת אותי אני זה RoyM@dacho.co.il הכתובת הקודמת זה בטעות צח תראה את סהר אני לא יודע איך הוא תהחיל אבל פאקינג בשנה הוא הוסיף 25 קילו ממאסה מלוכלכת |
ציטוט:
הכל תלוי באיזה יחס ובאיזה מצב התחלתי התחלתי במצב נורא שחיף בלי שום בסיס ועליתי מאוד נקי וזה למה אני נראה כל כך חטוב. ואתם סתם אומרים שטויות אתם תראו שאני יגדל וישא רחטוב. |
נראה לי שנדקפת גנטית בידיים חחח
איזה 34? כשהיד שלי הייתה 38 וחצי היא נראתה כמו 10 ידיים כאלו ! |
ציטוט:
יש לי משהו שיותר יתאים לחתימה שלך:http://www.tprint.co.il/image/users/...big/995480.jpg ..! |
טוב שמע אני לא בקטע של לרדת עליך וכאלה, אבל יחסית לתקופת הזמן שאתה מתאמן זה לא נראה טוב בכלל.
אתה פשוט חייב להתחיל לאכול יותר, מאסה מלוכלת זה רעיון טוב בשבילך, עזוב אותך מלעלות נקי. בהצלחה |
אולי לשם שינוי תעלה פעם תמונה של גב ורגליים? קלטנו כבר שיש לך חזה טוב וידיים דקיקות כבר 50 פעם שהראת את זה...
|
ציטוט:
באיכות מעולה מבטיח לך אבל אני רוצה להתקדם קודם. ציטוט:
ציטוט:
שוב קח הכל בפורפרציה זה תלוי איך התחלתי כנראה שאתה לא מבין אךי. ציטוט:
אני עכשיו קיבלתי חרפון מהפוסט הזה אני לא צוחק יהיה פה הבדל ושינוי גדול אתם תראו!. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:56. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ