ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   תכנית חדשה abcde (https://israelbody.com/showthread.php?t=58299)

אנדרוליזם 18-08-09 19:28

אתם מזלזלים בתוכנית abcde, לדעתי היא אחלה תוכנית.
נכון, היא לא מתאימה לרוב האוכלוסיה, אבל יש הרבה מתאמנים שעובדים איתה וגדלים יפה.
אני עושה abcde כבר שנה+ ...

Max90kg 18-08-09 19:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אנדרוליזם (הודעה 900841)
אתם מזלזלים בתוכנית abcde, לדעתי היא אחלה תוכנית.
נכון, היא לא מתאימה לרוב האוכלוסיה, אבל יש הרבה מתאמנים שעובדים איתה וגדלים יפה.
אני עושה abcde כבר שנה+ ...

ענית לעצמך על השאלה. היא לא מתאימה לרוב האוכלוסיה. אלה שגדלים בabcde יותר טוב מבss (כאלה שעוד מתאמנים מתחילים) או כל תוכנית אחרת בנפח נמוך 90% לא עבדו מספיק כבד בתוכנית בנפח הנמוך.

lironsD 18-08-09 19:35

תעשה Hst לדעתי.5x5 גם לא תקדם אותך יותר מדי רחוק עם המשקלים האלו.
בכל מקרה גם לדעתי עדיף Abc/abcd.

אנדרוליזם 18-08-09 20:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי max75kg (הודעה 900847)
ענית לעצמך על השאלה. היא לא מתאימה לרוב האוכלוסיה. אלה שגדלים בabcde יותר טוב מבss (כאלה שעוד מתאמנים מתחילים) או כל תוכנית אחרת בנפח נמוך 90% לא עבדו מספיק כבד בתוכנית בנפח הנמוך.

לא שאלתי שאלה :|
ואני לא אמרתי בכלל שמתאמן מתחיל צריך ישר לקפוץ ל abcde

ניר.מ. 19-08-09 01:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי terminater135 (הודעה 900626)
hts צודק בלחיצה בשיפוע חיובי רק החזה עליון מופעל וככה הוא יקבל יותר גירוי וגם אישית אני לא כלכך מרגיש את החזה עליון עובד בשיפוע ישר.

לא שאני יודע על הנושא אבל שמעתי על המחקר
ההרגשה יכולה להיות מהפעלת עצבים שבסיבים העליונים של החזה

ainris 21-08-09 18:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Max75kg (הודעה 900391)
טוב שמע, תוכנית abcde היא תוכנית בנפח גבוה והיא לא תעבוד על כולם וממש לא על רוב האוכלוסיה, אולי רק על חלק קטן מהאוכלוסיה שעברו את השלב של המאמן המתחיל.
קודם כל אני ממליץ לך ללכת על חלוקה כזאת
אימון a - חזה
אימון b - גב
אימון c - כתפיים
אימון d - רגליים
אימון e - ידיים

זה ימנע התנגשויות. שנית המבנה של התוכנית שלך הוא טוב, תרגיל ראשון תרגיל קודש ואחרי זה תרגילים פשוטים רק כמה שינויים שהייתי עושה:
1) לחיצת חזה בדאמבלים בשיפוע חיובי תעשה בשיפוע שלילי. זה בעקרון תרגיל מיותר כי הוא נועד לחזה העליון אך יצא מחקר שהוכיח שהגירוי שהחזה העליון מקבל בעבודה בשיפוע עליון לא יותר גדול מהגירוי שהוא מקבל בעבודה בספסל שטוח.
2) תחליף את הפולי עליון במתח. תרגיל עדיף מכל הבחינות מבחינת עבודת מייצבים.
3) במקום חתירה במכונה הייתי עושה בנט אובר ובמקום המסור תרגיל אחר (פול אובר/מתח צר)
4) ליד אחורית הייתי משלב מקבילים וזה יתאים מכמה בחינות (בעיקר בגלל החלוקה).

מקס למה להכליל אחיי?? 3 חודשים לאחר שהתחלתי להתאמן ישר בניתי לעצמי abcde ועליתי 7 קילו מתוכם 5 שריר זה השפיע עלי באופן קטלני ביותר . תבין פיתוח גוף זה לא מדע מדויק ובגלל זה אני לא מבין למה אתה שולח כל אחד פה ל ss ולא רק אתה יש פה הרבה חברה ששולחים את גולם ל ss

rosilio 21-08-09 18:49

כולם ניהיו פה הזונות של ריפטו ואימונים בנפח נמוך,חאלס תנו לבנאדם לעשות מה שהוא רוצה

Max90kg 21-08-09 19:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ainris (הודעה 902730)
מקס למה להכליל אחיי?? 3 חודשים לאחר שהתחלתי להתאמן ישר בניתי לעצמי abcde ועליתי 7 קילו מתוכם 5 שריר זה השפיע עלי באופן קטלני ביותר . תבין פיתוח גוף זה לא מדע מדויק ובגלל זה אני לא מבין למה אתה שולח כל אחד פה ל ss ולא רק אתה יש פה הרבה חברה ששולחים את גולם ל ss

1. אולי עלית יותר בנפח נמוך. ואולי לא. מה שטוב זה שגדלת וכל הכבוד על זה.
2. קראתי את הספר של מקרוברט שאני מזיין עליו את השכל פה בכל הפורום והמסקנה שלי ממנו היא שעדיף לעבוד בנפח נמוך. אני יכול להביא לזה הרבה נימוקים ונכון שזה לא מדע מדויק אני לא מתווכח אבל ככה עדיף.

ציטוט:

פורסם במקור על ידי rosilio (הודעה 902748)
כולם ניהיו פה הזונות של ריפטו ואימונים בנפח נמוך,חאלס תנו לבנאדם לעשות מה שהוא רוצה

אם היה לך קצת ידע כלשהו בנושא הייתי מגיב משהו כדי לקטול אותך אבל אני מוצא את זה לא רלוונטי ובזבוז זמן מוחלט

HTS 21-08-09 19:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ainris (הודעה 902730)

לא אתה לא עלית 5 קילו שריר ב3 חודשים.
אתה לא יכול לדעת כמה מתוך זה שומן ואתה לא יכול לדעת כמה מתוך זה נוזלים.
תהיה בטוח שאתה לא עלית רק 2 קילו שומן ונוזלים תוך 3 חודשים של מסה, אלא יותר בכיוון של 2 קילו שריר.

Tapit 21-08-09 19:58

השאלה היא לא אם הוא עלה 7 קילו שריר בשבועיים בabcde, אלה אם הוא היה יכול לעלות 10 קילו שריר בשבוע בss.

moo 21-08-09 20:02

תוכנית לא יעילה
ניתן לגדול איתה
אבל עם ss יותר

קישקשתא 21-08-09 20:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי moo (הודעה 902805)
תוכנית לא יעילה
ניתן לגדול איתה
אבל עם ss יותר

עשיתי כבר ss,תקרא בעמוד השני..
ולא עליתי איתה יותר מבתכנית הזאת..
בתכנית הזאת גדלתי יותר מכל תכנית אחרת..

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:21.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ