![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אני עובד בכפיפת מרפקים עם מוט w עם משקל של 2 פלטות של 10 ואחת של 1.25 בכל צד של המוט וזה משקל יחסית גדול בשבילי ובד"כ אני מסיים 5 חזרות לבד ובשישית אני צריך פוש קטן כדי לגמור עוד חזרה. למה להפסיד חזרה סתם ככה אם הספוטר יכול לעזור לך למצות את עצמך יותר? תבין איזה שטויות אתה מדבר, אני בטוח שלא עברת במשקל עבודה שלך את ה-10 קילו בכל צד אז נראה לך לא הגיוני לעשות תרגיל כזה עם ספוטר. |
ציטוט:
|
ציטוט:
דבר שני לא צריך לעבוד לטווח חזרות כזה נמוך בתרגיל הזה ובטח שלא להגיע לכשל בתרגיל כזה משום שזה לא יועיל לך לכלום. |
ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
סטים עם יותר חזרות יאפשרו לך להתאושש, אתה לא רוצה שכשל בכפיפת מרפק ידפוק לך את התקדמות הבסיסיים. |
ציטוט:
|
מישהו פה יכול לתת הסבר נורמלי להבדל בין עבודה ללפני כשל לעבודה עד כשל?
|
שוגרזאזא צודק במיליטרי לא צריך ספוטר
בבנץ' חשוב שמישהו יוציא לך את המוט כדי לשמור על שכמות צמודות לספסל, אחרת אתה מוציא אותם חשוב שהספוטר בבנץ' ידע את הטכניקה הנכונה ללחיצה, מיקום רגליים, קימור של הגב ומיקום השכמות כדי שהוא ידע איך להוציא לך את המוט מבלי לדפוק לך את המצב מוצא בלחיצה סקווט גם אפשרי להשתמש בספוטר במשקלים גבוהים סה"כ חוץ מזה צריך ספוטר שידע לעודד אותך, לצעוק עליך ולגרום לך פסיכולוגית לסיים את הסט... |
ציטוט:
לפני כשל - שאתה מסיים את כל החזרות שהצבת לעצמך אבל לא תוכל לבצע עוד חזרה נוספת - הצבת לעצמך 6 חזרות, אתה מבצע 6 ולא יכול את ה 7. |
ציטוט:
משנה המספר חזרה בשביל לקרוא זה להגיע לכשל או לפני כשל ? |
ציטוט:
לפני כשל הכוונה שמיצית את עצמך ואתה לא יכול להרים יותר (אם זה חזרות או תוספת משקל) ואתה עומד ביעד שהצבת לעצמך כשל - זה כשל, שלא הצלחת משקל x למה שהצבת לעצמך מבחינת חזרות y-1 למשל |
ציטוט:
|
כן, כשל זה שלא הצלחת את החזרה האחרונה
זה גם מה שרשמתי רק בהרחבה שאולי בלבלה |
ציטוט:
:unsure::unsure: אבל עכשיו הבנתי... |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:45. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ