![]() |
ציטוט:
|
טווח תנועה מלא = highly overrated
|
ציטוט:
גדול ככל שיהיה . ברור שעצימות נפח ותדירות קשורות למיקרוטראומה של השריר . אתה מדבר על ייעול מערכת העצבים |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אז אל תבלבל עם מיקרוטראומה ... אתה מדבר על ייעול של המערכת עצבים לתנועה המלאה של התרגיל . |
ציטוט:
ובלי קשר, התייעלות עצבית קשורה באופן הדוק לכל התהליך של גדילה והתחזקות. נאמר שבלעדיה אין גדילה. |
ציטוט:
|
מה שמצחיק זה שבהתאם לתחום bb אמורים להיות אלה שמקפידים באובססיביות על טווח תנועה מלא (כמו על תזונה וחומרים) וpl הם אלה שאמורים לחפף ולמצוא קיצורי דרך לרמות ולעבוד בטווחים קצרים יותר. בbb אין שום חשיבות למספר שאתה עובד איתו אלא לכמה מיקרוטראומה אתה יוצר באימון ולהתאושש ממנו. Pl הם אלה שאמורים לרמות בטירוף בשביל להוסיף עוד קילו למוט. בינתיים זה הפוך. טוב נו
|
ציטוט:
אישית, מאז שעברתי יותר לטכניקות של pl המשקלים שלי עלו משמעותית וגם יש לי פחות נזק למפרקים (בעיקר כתפיים בחזה) |
ציטוט:
|
הוא נותן פרספקטיבה מעניינת,אבל יש מאמנים טובים לא פחות שטוענים אחרת
כל אחד צריך להתנסות בשיטה שהכי קוסמת לו ולראות אם היא באמת מתאימה לו לא משנה באיזה צד אתה של הגדר בתחום המשקולות ,ניסוי וטעייה זאת הדרך ללמוד מה טוב בשבילך ומה לא. |
מאיפה בא הידע של מארק בכלל?
איזו הסמכה יש פה בכלל |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כשאני אומר סקוואט כבד זה סקוואט כבד כמו שצריך ולא לבוא לפמפם וללכת וכל מי שמתאמן יודע על מה אני מדבר.
|
ציטוט:
הכל עובד חזק, וברור שריפטו לא יתן את זה בתוכנית שלו, כי אנחנו לא מדברים על "אוקיי זה חלק מהתוכנית", אלא על בעיה מסויימת אצל אינדיבידואל. אגב, אני לא חושב שאתה ראית הרבה bb מתאמנים באמת. קשה לי להאמין שמפתח גוף רציני לא עושה סקוואט ודדליפט בטווחי תנועה נורמליים (אני ראיתי מאוד מעט, וממה שראיתי הרוב עשו טווח תנועה מלא. כמובן שבחדרי כושר המצב שונה בגלל הדרכה לקויה וגם ככה לא מדובר באנשים שמוגדרים מקצוענים). |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:31. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ