![]() |
http://www.israelbody.com/showthread.php?t=57524
ציטוט:
אתה מוזר מאוד. |
אחי אני יד 35 והידיים שלנו נראות כמעט באותו הגודל
אולי זה זווית או משהו |
חחח מזה החירטוט הזה עלק יד 41 היד שלי 40 והיא יותר גדולה משלך אמא כמה חרטטנים הולכים פה
|
חחח הכי קטע שהוא משוכנע שהוא צודק =\
נראה לי הקטנטון מתבלבל בין lbs ל-kg |
יש לך טרפזים סוסים אבל היד לא נראת 41 הפנים שלך נראות מבוגרות בשביל ילד בן 15 ו-175 קילו בשביל פעם ראשונה בדד-ליפט זה נשמע מופרך אבל תביא סרטון ותוכיח לכולם פה
ותרגיש טוב |
:):):):) אני ניקרה פה...
יד כן 41 פשוט לא יוצא לי לצלם מדידה... Deadlift אני ינעשה לצלם אני פשוט לא רוצה שהמאמן סתם כחה יכעס אלי אתה חושב אני ילד קטן שלא מבין... חחח טוב בסדר תגיד מהשאתה רוצה מחר אני יעשה סירטון של squat אולי זה ישתיק אותך.... זווית לא טובה ביגלל זה היד ניראת קטנה... |
ציטוט:
מחכה לסרטונים |
אם אני לא טועה, קראתי פעם שאנדי בולטון או אחד מהחברה המובילים בפאוורליפטינג, הרים בפעם הראשונה שלו אי פעם בדדליפט 200 קילו, אם עשית175 ל5 אתה גם תצליח להרים 200, ואני לא חושב שאתה מאמין שאתה באמת יכול להשוות את עצמך לאחד מהחברה האלה מבחינה גנטית
|
ציטוט:
|
ו היד כן 41 פוזה לא יצאה טוב...
|
אז לך צלם תמונה אחרת , רגע תן לי לנחש אין לך מצלמה
|
אחי חלאס הבחור הזה ששמו אלירן
http://www.zix.co.il/viewer.php?id=432361583.jpg כאן הוא נראה יותר מאסיבי ממך והיד שלו 40 (בכוונה הבאתי פה תמונה של מוסט מוסקיולר להשוואה שיראה איך נראה היקף 40 במוסט מוסקיולר) סהר נראה פי 6 יותר מאסיבי ממך והיד שלו 42 וחצי היד שלך במקרה הטוב 38 |
ציטוט:
צר לי לאכזב אותך גבר, יש עליך באמת אחלה מסה, אבל עזוב זיבולי שכל..אין לך 41 בחיים!!! רק אם תראה תמונה אם סרט מדידה (תמונה ברורה וטובה) ונראה שאתה מודד טוב, אז נאמין, עד אז באמת 38 גג של הגג! |
נו איפה הסרטונים שהבטחת?
אהה רגע תן לי לנחש... הכלב אכל לך את המצלמה? שקרן |
ציטוט:
זה פשוא נגמר לו הסוללה לפלא.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אחי אנשיים פה לא טיפשים ואתה עושה מעצמך פשוט צחוק! |
על הפעם הראשונה דדליפט 175 ק"ג 5 חזרות :\
טוב שלא אמרת 300 ק"ג |
ועל זה אומרים r.i.p
קטלנו אותו כמו שצריך.. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:00. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ