![]() |
//
לא רק הגיל , זה העצב המזדיין שנפצע בו .. וגרם לmuscle atrophy |
עדיף שיפסיק לעשות מעצמו צחוק ולחיות על העבר, ולהפסיק עם הופעות הגסט-פוזינג האלה... הוא עשה את שלו, בהחלט, ואני גם בטוח שלא חסרות לו דרכים אחרות להתפרנס יפה. מיותר לגמרי מה שהוא עושה.
לא חסר אנשים בארה"ב עם מסה מטורפת. |
ניגרי היחידי שאמר פה דיברי חוכמה הבנאדם הזה אים כול הפרישה והחוסר פורפוציה והגיל מחזיק במסה שעדיין לא ניתפסת.. אני בטוח שאים חיטוב קטן וקצת יותר חזרה לעינינים הוא עדיין יראה אחד שיכול לעמוד מול המיתחרים באולימפייה הוא פשוט לא עיבד כול כך מהמסה העצומה שהיתה לו כמו שקורה להרבה מיתחרים שפרשו אי אפשר להשוות אותו להעבר אבל עדיין הוא עצום....
|
ציטוט:
עם כל התארים והמעמד שלו בתחום..הוא מנגב את התחת עם הדולרים הוא עבר את השלב של לעסוק בזה בתור פרנסה.. זה שראיתם אותו כשוטר..נראה לי שזה היה בהתנדבות.. כי לשוטר אין בית ענק כמה מכוניות יוקרה וחדר כושר שלם בקומה העליונה לא משנה אם זה שוטר בארה"ב או בזימבבוואיי |
עדיין ענקקקק.
הבנאדם היה מלך והבנאדם ישאר מלך. |
וואי הוא נראה עכשיו מאוד דוחה לעומת פעם
פשוט באסה לראות את זה |
מלא חרטא דיברו פה..
רוני זה רוני כושלראבק , גם אם הוא 70 קילו עצמות אז הוא נראה פחות טוב מפעם.. אבל עדיין , יפה שהוא ממשיך.. |
רוני תמיד ישאר מלך,לפחות בשבילי.
נכון שהוא עלה ב% שומן ואיבד פרופורציות אבל הגיל עושה את שלו. |
ציטוט:
|
אני לא יכול לראות אותם באוף סייזן זה פשוט דוחה!
|
ציטוט:
|
ציטוט:
מהסיבה הפשוטה שהוא פשוט לא. הוא מודע למצב וזה לא הולך להשתנות.. מר אולימפיה הוא כבר לא יהיה ואת שלו הוא עשה ואת זה אף אחד לא יקח ממנו או יתקרב למה שהוא עשה (לפחות לא בעשור, שניים הקרובים..) |
ציטוט:
אגב עלוש,ניסיתי 10 דק' מול המראה לעשות את הפוזה בתמונה שלך,אני נראה כמו ילד מוגבל שמושיט את היד לעפיפון בשמיים:no: אגב,איך קוראים לפוזה הזאתי? יש מצב אתה פותח פוסט עם הפוזה הזאתי? |
חחח :)
זאת ה victory pose רק סרג'יו אוליבה מבצע אותה ונראה מושלם , גם לי פריסט נראה לא רע בכלל בה .. |
תביא תמונות:(
|
הבאתי :)
|
אתם רוצים להגיד לי שאם אלי האנה עושה גסט פוזינג במר ישראל הקרוב אז הוא יעשה מעצמו צחוק כי הוא כבר לא בשיאו?
כל הקהל יריע, כל מי שיגיד שהוא עושה מעצמו צחוק יקבל בראש, בצדק. |
ציטוט:
וברור שמגיע לו לא אמרתי שלא |
הוא נראה טוב בן כמה הוא בכלל ?
|
מצחיק אותי שאנשים מלכלכים עליו כאן שאפילו בקושי לחצי מההיקפים שלו, אבל מה לעשות, ככה זה בני אדם, חייבים להצביע על בעיות
הבחור הוא אגדה מהלכת, מלך ויישאר מלך עד שמישהו אחר ייתפוס את הכתר. (לא מאמין שזה ייקרה בשנים הקרובות) גם אם הוא היה עור ועצמות אני הייתי עדיין אעריך אותו כי הוא עדיין עשה את מה שעשה |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:26. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ