![]() |
[quote=hypertrophy;891836]
ציטוט:
|
וואלה לא יודע.....זאת השעה שכולם מנסים להתווכח
|
ציטוט:
אם אני עושה 3 סטים על שריר גדול יצא לי 3 תרגילים ועל יד רק 1 וחצי? |
ציטוט:
אגב "בואנא לרגע חשבתי שאתה טרול שבא להסתלבט מהפורום השני [כמו שקורה פה כל יומיים] אבל בדיקה קצרה הראתה שאתה לא...." למי זה היה מכוון?ומזה הפורום השני? :X |
ציטוט:
9 סטים לשריר גדול זה 3 תרגילים-3 סטים לכל תרגיל 6 סטים לשריר קטן זה 2 תרגילים 3 סטים לכל תרגיל חשבון פשוט |
ציטוט:
והפורום השני זה משהו שעדיף שלא תדע עליו |
התוכנית שלך לא מעניינת אף אחד, דבר ראשון אתה צריך אוכל
למה אתה קונה את הפרו קומפלקס תקנה אוכל, ובו נזרום איתך ונגיד שאתה אוכל מלא כל היום ואיך עוד איך לדחוף אוכל אז אתה צריך גיינר, |
איך אתה אוכל כל כך הרבה ולא גודל? אל תבלבל את האשכים.תיהיה סבלני אתה לא תתחיל ליראות תוצאות אחרי שבוע או שבועיים.
|
חבר'ה....לכתוב מה שכתבתם פה זה שווה ערך לטוקבקים...
לבנאדם יש תכנית מטורפת של מילוני סטים לכל שריר...זאת הבעיה אצלו |
לדעתי שינסה לעשות את התוכנית 5-10-20
|
ציטוט:
אתה יודע מה וותק האימונים שלו? איך אתה ממליץ משהו בלי לדעת את הרקע של הבחור? |
אני מתאמן כמעט שנתיים
והיום הלכתי למדריך כושר אחר.. הוא סידר לי תתוכנית... Abcd הסביר לי כמה דברים.. מנוחות בלאגנים מסתבר שהמנוחות שלי לא היו נכונות גם כן.. עכשיו אני מקווה שיהיה בסדר. אגב ואני אוכל כמו שצריך.. אוכל זאת לא הבעיה שלי כרגע |
Abcd לא מתאים לך,אתה לא סטרואידניק על 100 קילו
|
ציטוט:
מה הקשר ? ה' ישמור. לנושא , התוכנית שלך באמת מפגרת , עד כמה שאני מפגר ואני עובד בנפח גבוה בחיים לא העלתי בדעתי לעשות כמו כזו של סטים בתוכנית ab . בנוסף לכך אתה לא תראה שינוי משמעותי בשבועיים גם אם אתה עושה הכל לפי הספר , יש תקופות שאתה יכול לא להתקדם הרבה זמן ואז זה יבום בבום , אין לי ממש הסבר לזה , ואני לא חשוב שלמישהו אחר כאן יש. |
ציטוט:
לא מבין מה הבעיה לעשות ab\ss\fbw נורמלי וזהו? |
אני מתאושש מצויין מאימון abcd , ואני רחוק להיות מעילוי גנטי כלשהוא ...
כנראה שאתה לא יודע מה זה אימון של בן אדם על חומרים , אם אתה חושב שתוכנית עם חלוקה זו דרושת בן אדם עם גנטיקה ממש טובה בשביל להאושש ממנה. |
ציטוט:
|
תוכנית אימונים זה לא הדבר היחיד שקובע את ההתקדמות שלך . אני חובבן . לא מפתח גוף מצקועי לכן התקופות שלי מתחלקות לתקופות עם תזונה טובה ופחות טובה , שינה טובה ופחות טובה , התמדה/חשק , לכן קשה לי לקבוע באיזו חלוקה התקדמתי הכי טוב.
סה"כ אני מתקדם בסדר גמור בחלוקה הזו כרגע ... |
ציטוט:
תודה בכל אופן אחי.. P: |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:48. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ