![]() |
מצטער אבל אני לא רואה שום מסה מיוחדת...
אחרי שראיתי את התמונות במסה שלו, זה נראה כמו אטרופיה רצינית. לדעתי החיטוב עשה לך רע. |
העם דורש פרונט
|
ציטוט:
אבל אין לזלזל במצב הקיים..יש לו אחלה מאסה..גב עבה וידיים גדולות.. מה המצב שלו בפרונט את זה רק הוא יודע.. ;) |
נראה קטלני רצח תביא עוד תמונות
|
נראה מעולה אחי היקר..
|
ציטוט:
הוא רשם את זנ באשכול של המסה. |
לא שופט אותו, אני רק אומר את דעתי.
|
המצלמה הדיגיטלית שלי נהרסה, אז האיכות כרגע היא מהפלאפון המעפן שלי בגלל שאתם כל כך רוצים :rolleyes:
תמונות על 98 קילו ראיתם, אין לי על 100, אך יש לי כמה בירידה: (אלו בין 90 ל84 קילו) http://img177.imageshack.us/gal.php?g=025lsl.jpg כמובן שאני עדיין על תזונה צבאית, הדיאטה הייתה סה"כ הורדת פחמימות בהדרגה עד ל100 גרם ליום (נכון לשבוע האחרון), על בטן התחלתי לעבוד רק בשבועיים האחרונים ברצינות, לפני זה הייתי עובד על בטן פעם בחודשיים בערך. התזונה בנוייה מגבינות, בשר באיכות משתנה ולחם. קשה להשקיע בפיתוח גוף בזמן הצבא (לפחות בתפקיד שלי - מסווג), אני יודע שירדתי הרבה במסת השריר, כי גם היו תקופות בזמן החיטוב שלא התאמנתי וגם באלו אכלתי צ'יטים (גם עוגות - מי שבצבא יודע שכל יומיים איזה מישהו חוגג יום-הולדת). המאסה הבאה תהיה רצינית יותר, אני בונה על 110 קילו איכותיים יותר ואם תהיה לי משכורת אז נשתמש גם בתוספים. |
ציטוט:
ממה שאני זוכר מהשירות שלי האוכל היה נוראי, מביאים לך בשר 80 אחוז שומן 20 אחוז ציפוי. אפשר להבין למה ירדת כל כך הרבה שריר. אי אפשר לשרוד בתנאים כאלה. אני מחזיק ממך, כי אני בתקופה שהייתי 90 אחוז מהיום בצבא נשברתי |
יומיות = 6 בבוקר בבסיס, 11 בלילה בבית, 5-6 שעות שינה.
אכן, בימים שיש קבבים\נקניקיות\המבורגר וכו', אני פשוט בצום.. תמונות מלפני יומיים: http://img441.imageshack.us/gal.php?g=20089376.png מטרה למאסה הבאה: שיפור טרייספס, חזה, תאומים. |
היית במיטבך בתמונות מהפלאפון :) אחלה רגליים.
|
ציטוט:
|
אם ככה אז כל הכבוד, אחלה גוף.
|
נראה טוב מה כבר אכלת כדי לעלות כל כך הרבה במשקל
|
ציטוט:
פחמימות: שני כיכרות לחם מלא 2-3 צלחות אורז או ספגטי 200 גרם ש"ש חלבון: 4 ק"ג קוטג' 2 ק"ג של עוף או שניצלים או דג 10-20 ביצים 3-5 טונות יכול להיות שלכמה כאן זה ישמע מוגזם ו\או לא הגיוני, אך זו המציאות באזורי. :cool: |
זה מסה?
ציטוט:
בובליל הייתה אומרת "יאוולי"טוב אתה בהצלחה :) |
ציטוט:
רמה גבוהה. אגב, התמונות של אתמול מעולות, וגם לא נראה שירדת הרבה במאסה אם בכלל, אפילו שמדובר ב15 קילו. אז שאפו |
מי לא נשבר..?
קשה מאוד לא להישבר אני חושב. בכל מקרה, אחלה תוצאה. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:07. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ